Een heerlijk geil dagje SPA

5
(2)

Met de plannen om een leuk dagje te gaan genieten van de Belgische Kust, bleken de weersverwachtingen dermate slecht dat we maar richting een heerlijke luxe SPA reden.
Begonnen met een soort van luxe ontbijt (gelijk een soort detoxen van alle sapjes) en tegelijk even kijken naar de mogelijkheden van eventuele massages. Klaarblijkelijk had men te maken met zieken, dus enkele masseurs waren afwezig en was alleen nog een Hot Stone massage in de middag mogelijk.

Na het ontbijt hebben we onze eerste ronde gemaakt, netjes volgens het programma en het was er gezellig druk, en enigszins vreemd genoeg geen kinderen. We genoten volop van de diverse baden, sauna’s, speciale douches, stoomcabine en vooral van de ‘rust’ en natuurlijk van elkaar.

Uiteindelijk aan het einde van ochtend even heerlijk liggen relaxen is in de ontspanningsruimten om vervolgens te gaan genieten van een heerlijke lunch (zonder sapjes). Na de lunch had Max nog een call met het buitenland staan, dus die ging een rustig hoekje opzoeken en ik besloot eventjes te gaan kijken in het gedeelte wat we nog niet bezocht hadden. Men beschikte ook over een heerlijk infrarood cabine, dus dat was een welkome start. Altijd grappig als je als vrouw alleen een ruimte binnengaat. Niet alleen de ogen van de aanwezige mannen glijden over je lichaam, maar je mag ook genieten van het scanningsproces van de dames. Blijft een bijzonder spel. Na de 20 minuten lichaamswarmte verliet ik de cabine en besloot om eens te gaan kijken naar de klaarblijkelijk nieuwe Hamam. Ik opende de deur en zag rechts een enigszins schrikkend koppel zitten. Ik begroette ze vriendelijk en ging tegenover ze zitten. Het was een goed uitziend koppel van einde 40, waarvan de man een enigszins ongemakkelijk probleem had, namelijk zijn stijve pik, die ook zijn handdoek niet helemaal kon verbergen.

Dus ik was denkelijk de plotselinge onderbreking van iets lekkers en ik zag aan het koppel dat ze zeker nog niet klaar waren. Met grote regelmaat voelde ik 4 ogen over mijn lichaam glijden en zag dat zijn pik nog netjes overeind stond. Ondanks dat de temperatuur in een hamam lager is dan een sauna, stond er besprenkelingswater, dus goot ik wat koelwater over mijn nek/borsten, wat natuurlijk een reactie had op mijn tepels. Ik begon langzaam mijn borsten te masseren en liet mijn benen wat uit elkaar gaan zodat er ook voor de ‘overkant’ geen geheimen meer waren. En natuurlijk kon ik ontkomen om ook de binnenkant van mij benen met het koelwater te voorzien. Dit spel had al snel een uitwerking voor de overkant, want de handdoek over de pik verdween en legde de man zijn arm over de schouder van de vrouw en begon een van haar borsten te masseren. Met toch enige ongemakkelijkheid liet de vrouw het zich welgevallen en haar hand begon voorzichtig over zijn been te wrijven. Ik liet mijn benen nog wat verder uit elkaar gaan en begon wat opzichtig de binnenkant van mijn bovenbenen te strelen.

We kregen leuker en intensiever oogcontact en ik zei dat de temperatuur altijd een heerlijke erotische werking had, en dat ze zich voor mij niet behoefden in te houden. De man die inmiddels wat voorzichtig zat te trekken aan zijn pik, pakte de hand van zijn vrouw en legde die op zijn pik, waarna de vrouw hem langzaam begon af te trekken. En zijn arm om haar heen verdween een niveau lager en zijn hand verdween langzaam in haar kruis. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en liet mijn vingers langzaam over mijn lipjes spelen en zo begon een voyeur achtige erotisch ‘samenzijn’…. Het spelen van de man met haar poesje en het aftrekken begonnen hun werking te hebben, en het zuchten nam enigszins heerlijk toe. En natuurlijk werd ook de deur goed in de gaten gehouden!!

De man was gefascineerd van denkelijk mijn poesje en tijdens ons oogcontact zie ik met een lach dat ik natuurlijk altijd wilde helpen. Nou graag zei hij en er is ruimte zat. Ik pakte mijn handdoek en ging naast hem zitten. Grappig genoeg durfde hij niet als eerste de zet van aanraking te maken, dus gleed mijn hand over zijn been, om vervolgens via de binnenkant bij zijn balzak uit te komen. En deze was geheel in verhouding met het formaat van zijn overigens mooie pik, dus genoeg massage en kneedwerk. Na heerlijk even met zijn lekkere zak gespeeld te hebben gleed mijn hand omhoog en begon zijn vrouw mee te helpen met de staafmassage.
En ja hoor, eindelijk voelde ik zijn hand over mijn borst glijden dus hadden we wederzijds contact. Terwijl zijn vrouw het onderste gedeelte van zijn staaf aan het bewerken was, liet ik. mijn vingers behendig spelen met zijn eikel, wat hem nog zwaarder deed zuchten. Tijd om deze eikel eens lekker in mijn mond te nemen, dus ik ging een beetje opzij en liet mijn mond kennis maken met zijn lekkere eikel. De vrouw stopte onmiddellijk met haar massage, maar ik pakte haar hand en bracht deze terug om vooral door te gaan. Het zuchten van de man maakte plaats voor gekreun, en voelde ik zijn hand over mijn rug en billen glijden, terwijl zijn andere hand een geile vingerpartij bij zijn vrouw bewerkstelligde.

Net toen ik zijn harde pik (met mooie eikel) even lekker diep in mijn keel wilde laten glijden hoorden we stemmen en gelach, dus schrokken we nu alle drie. Net toen ik weer netjes naast hem zat en hij zijn handdoek over zijn pik trok, ging de deur open en kwamen er twee Franstalige stellen binnen. Ze begroeten ons vriendelijk en maakte het zich gemakkelijk aan de overkant. Dames naast elkaar en de heren naast elkaar, dus niet een directe uitnodiging om verder te gaan. En ja hoor de gesprekken gingen vrolijk verder, dus tijd om te vertrekken en ik wenste het koppel een heerlijk vervolg van de dag.
Terwijl ik weer richting het restaurant liep, kwam ik Max onderweg tegen die inmiddels klaar was met zijn call en op zoek was naar mij. Ik stelde voor om eerst maar even te gaan bubbelen, dus kozen we voor het was grotere bubbelbad waar op dat moment 2 koppels in zaten.

We gingen naast elkaar heerlijk onderuit en ik fluisterde in Max zijn oor dat er wat lekkers had plaatsgevonden in de Hamam. Mmmh zei Max, en heeft je dat al lekker nat gemaakt, en terwijl hij dit zei voelde ik zijn hand al voorzichtig en beheerst in mijn kruis glijden. Zijn aanraking was zoals altijd zalig en ik voelde zijn vingers langs mijn lipjes glijden en voorzichtig mijn klitje masseren. De eerlijkheid gebied te stellen dat ik botergeil was, en niets liever zou willen dan lekker boven op hem te gaan zitten en zijn pik lekker diep in me te voelen. Maar met de andere gasten in het bubbelbad was dit geen optie. Alsof er niets aan de hand was, liet ik Max lekker zijn gang gaan en voelde zijn vingers ombeurten lekker mijn kutje beroeren. Net toen we wilden besluiten om richting de sauna te gaan, vertrok het eerste koppel en al vrijwel direct daarna het tweede koppel, dus hadden we het bad voor onszelf. Tijd om even lekker te spelen met de pik van Max en ik voelde niet alleen zijn vingers in mijn kutje, maar ook mijn anusje kreeg een zalige massagebeurt.

En zo waren we een kleine 10 minuten onopgemerkt alleen en moest ik Max temperen met zijn massages want ik voelde een zalige intense klaarkomen opkomen, die hoogstwaarschijnlijk gepaard zou gaan met een lekkere squirt. En terwijl onze tongen elkaar vonden voor een lekkere intense vrijpartij, stapte er een nieuw koppel in het bad, en nog wel het koppel uit de hamam. Ze keken ons beide glimlachend aan, en ik zei tegen Max dat dit het leuke aardige koppel uit de Hamam was. Ohh, aangenaam zei Max en dan hoeven we toch niet te stoppen!
Gelach vulde de ruimte en de man kwam naast mij zitten met daarnaast zijn vrouw. En Max stopte inderdaad niet en mijn ‘lieve buurman’ zag natuurlijk prima de vingerpartij onder het water. Kijken doet eten, dus al snel liet hij zijn hand onder water glijden en begon zijn vrouw heerlijk te vingeren, terwijl ik op zoek ging naar zijn pik, die al snel gevonden was. Ik trok zijn huid lekker helemaal naar beneden en trok hem heel langzaam af en voelde al snel de hand van zijn vrouw die ook graag ‘gebruik’ maakte van de heerlijkheid van haar man.

Ik was nu heerlijk onderuit liggend aan het ‘skiën’ met twee pikken in mijn handen en een aantal zalige vingers door mijn kutje heen. We genoten allen van elk moment en Max stelde ons voor aan maar even te noemen als Richard en Maaike. De zorgzaamheid van de lustslaaf Max kwam weer boven drijven en Max verhuisde naar Maaike, die het al snel heerlijk met elkaar konden vinden. Ook Richard werd wat losser en liet zijn handen heerlijk langs mijn kutje schuren en zowaar onze monden vonden elkaar voor een kort moment.

Dit grote bubbelbad lag enigszins een beetje uit beeld in de hoek van de Spa met vooral uitzicht naar buiten. Maar niet geheel uit beeld want al snel kwam er een koppel ons vergezellen, die meer dan serieus aan hun ronde bezig waren. Natuurlijk wilde we niet een waarschuwing oplopen wegens aanstootgevend gedrag, dus lagen we lekker langs elkaar of als er niets aan de hand was. Niet lang daarna kwam er nog een koppel bij, wat ons niet de indruk gaf dat ze met ons zouden meespelen of snel weer zouden vertrekken.

Misschien een ideetje om eens het Turkse Stoombad eens te gaan bekijken, met een knipoog naar het andere koppel. Max en ik gingen als eerste en nog geen minuut later (de pikken moesten wat ‘indalen’ haha) volgende Richard en Maaike. We volgende met zijn vieren de bordjes en kwam uit bij de stoomcabine waar je werkelijk geen hand voor ogen zag. We gingen naar binnen, passeerden enkele koppels en gingen op het einde naast elkaar zitten. Na eventjes wennen aan de warmte en ‘mist’, waar je werkelijk niet zag wie een meter verderop zat, was Max na een tijdje observeren ineens de brutaalste na even onze tongen met elkaar te hebben gespeeld, mijn tepels een kleine behandeling kregen, ging Max op de knieën en duwde mijn benen uit elkaar en ging met zijn mond op zoek naar mijn kletsnatte kutje. Het waren echt seconden en ik voelde zijn zalige mond/tong over mijn lipjes heen glijden. Dit was klaarblijkelijk het groene licht voor Richard en liet Maaike hem heerlijk pijpen. Met de wetenschap dat er nog meerdere mensen in de ruimte waren, waren zuchten, kreunen of pijp- en lik geluiden geen optie en genoten we in stilte intens van alle geilheid. Max zat inmiddels diep met zijn tong in mijn kutje en twee vingers in mijn anusje en liet ik mijn handen door zijn bos hoofdharen glijden en voelde af en toe de hand van zowel Richard als Maaike tegen mijn lichaam aan. Het was een soort darkroom, maar dan alsof je in een glas melk zat!!

Uiteindelijk hoorden we 1 of meerdere koppels vertrekken, dus net toen ik tegen mijn heerlijke klaar-komer aanzat, stond Max op en ging op onderzoek uit in de ruimte en kwam na enkele seconden terug dat er nog 1 koppel vooraan zat. En omdat Max toch nog stond een ideaal moment om even zijn lekkere pik in mijn mond te nemen, dus de heren werden netjes beiden verwend door de dames. En voor Max eventjes tegen alle regels van zijn Mrs omdat hij volledig cuckold staat, maar ik ben dan nog altijd de uitzondering.
Tijd om eens van partner te wisselen, dus ik zei tegen Richard dat ik mijn werk uit de Hamam nog wilde verderzetten, terwijl Max naar links op de knieën ging en tussen de benen van Maaike kroop en haar ging verwennen met zijn zalige lik sessie, terwijl ik de pik van Richard diep in mijn mondje liet glijden. Het was een heerlijk ‘samenzijn’ waarbij we ons niet echt bewust waren van het feit dat er nog mensen in de hamam zaten. Na mijn beste inspanningen om de pik van Richard lekker diep achter in mijn keeltje te verwennen, was het tijd voor een ander standje, dus stond ik op en kroop boven op de pik van Richard en liet mij langzaam, bewust en beheerst zakken. Mhh dit voelde met alle spanning zalig en om geluid te voorkomen deed ik het werk en mocht Richard lekker genieten van mijn warme natte kutje. Om te voldoen aan de wens van Maaike, wisselde Max met haar plaats en kroop bovenop Max. Twee meer dan volwassen koppels, waren heerlijk ordinair in een openbare SPA in de heldere duisternis van de stoomcabine heerlijk aan het genieten en ontdekten we dat we eigenlijk meer geluid aan het produceren waren dan dat we voorzien hadden.

Terwijl we ons heerlijk lieten gaan, en de dames boven op de mannen zaten, zagen we tot onze schrik een koppel voor ons, die even bleven kijken en vervolgens weer vertrokken. We zaten even stil en Max had al snel zijn ritme weer te pakken, dus liet ik mijn kutje ook maar weer glijden over de pik van Richard, maar dit intense genot kon niet lang meer duren voordat het eerste slachtoffer zou klaarkomen. Maar wij waren niet de eerste, want we hoorden een intense zucht en gekreun uit de ruimte komen, gevolgd door het geluid van kletsende billen…… Schaamteloos om jezelf zo te laten gaan in een publieke openbare sauna haha. Ik voelde de pik van Richard gaan kloppen, dus hij was bijna zover. Kom maar lekker in me, zei ik zachtjes tegen hem, en enkele seconden later onder beklemmend gekreun voelde ik zijn lekkere geile warme mannen pap in mij spuiten. Ik liet hem lekker diep in mij en begon hem lekker met mijn kutje te melken totdat ik de laatste druppel uit zijn pik had. Zalig lekker en heerlijk gevuld.

Niet veel later hoorden we Maaike best luidkeels zuchten, kreunen en licht schreeuwen dat ze ging klaarkomen en zag dat Max met zijn hoofd tussen haar benen zat en seconden later haar de hemelpoort liet bereiken. En niet 1 keer maar bijna opeenvolgend 3 x. Zoals een goed lustslaag betaamd werd haar kutje grondig schoongelikt en tijdens het schoonlikken bleven enkele vingers in haar anusje spelen, wat een zalig gevoel geeft.
Het andere echtpaar in de ruimte had eveneens een nieuw hoogtepunt bereikt en volgens ons allen nu ook de man.

Ik had natuurlijk even met mijn lekker gevulde kutje de hoop dat Richard mij ook wel even zou leeglikken, maar dit zat nog niet in hun genre. Dus Max ging op de bank liggen en ik ging lekker op zijn mond zitten en liet me goddelijk leeg- en schoonlikken door Max die zoals altijd genoot van het lekkere zaad van een andere man. Hier moesten Richard en Maaike nog wel even aan wennen en keken met grote ogen hoe Max mij aan het dienen was. Maaike stond op en vroeg aan mij of Max dat wel vaker deed en of hij biseks was. Ja, wij beiden wel zei ik, en jullie? Nee wij beiden niet, maar Richard heeft wel fantasieën maar geen ervaringen. Ohh zei ik, als Richard het lekker vindt, kan ik wel vragen of Max hem even wil pijpen, of wij samen…. Pff dat is geil zei Richard, en nadat mijn kutje goddelijk geil was schoongelikt, kropen Max en ik op onze knieën voor Richard en begonnen hem samen heerlijk te pijpen. Ondanks dat hij zei dat dit de eerste keer was (dat idee hadden wij niet), genoot hij waanzinnig en uiteindelijk schoof ik Maaike in mijn plaats, zodat ze samen met Max haar man kon pijpen.

Het genot was zalig en ik zag dat Maaike vooral op Max aan het letten was, die met regelmaat bewust ervoor zorgde dat ook hun tongen elkaar raakte tijdens het pijpen. Na enkele heftige trillingen kwam hij klaar en Max liet het gewillig in zijn mond spuiten en zorgde dat Maaike de laatste straal kreeg. En ja, daar waren ze wel aan gewend, en ook slikken maar een cumkiss had ze nog nooit gedaan, dus ging ze aan de slag met Max om samen het zalige geile vocht te verorberen. Het was allemaal niet gepland, volledig onverwacht maar een zalige ervaring en toen we allemaal even tot rust aan het komen waren, hoorden we nieuwe mensen binnen komen.

Tijd voor te douchen en gezellig een borrel te gaan drinken, wat we ook gedaan hebben. Een heerlijk leuk koppel uit het mooie Limburg die door de ervaringen van vandaag beiden interesse hebben om hun biseksualiteit verder te onderzoeken.
We besloten de dag met een heerlijke borrelhap en aanvaarden daarna de terugreis naar Nederland. Met schaamte moet ik overigens zeggen dat Max mij tijdens het rijden heerlijk 2 x heeft klaargevingerd en ik natuurlijk mijn orale kunsten volledig tot uitvoer heb gebracht.

Dus een dagje SPA is zeker een aanrader……

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 5 / 5. Aantel beoordelingen: 2

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

1 Reactie
  1. Wat een heerlijk verhaal zeg!
    Goed geschreven ook!!

Reageren