Misbruikt tijdens fotosessie

4.7
(3)

 

Met grote regelmaat fotografeer/film ik al jaren voornamelijk dominante koppels, trio’s en klein groepen. Niets beroepsmatig en altijd met volledige discretie, waarbij de fotograaf NIMMER deel uitmaakt van de sessie.

Via mijn Mrs. kreeg ik het bericht dat een collega DOM contact ging opnemen voor een fotoshoot met zijn sub’s en dat ze het zeer op prijs zou stellen als ik deze shoot wilde doen.
Inderdaad enkele dagen later een bericht en uiteindelijk een afspraak gemaakt, waarbij hij samen met enkele ‘sub’s een foto/film shoot wilde laten maken.

Op de bewuste dag melde ik mij netjes op tijd in het pittoreske Zeeland en de DOM deed zelf open en verwelkomde mij zeer hartelijk. Na een kopje koffie en Zeeuwse Koek (Jikkemiene op zijn Zeeuws=soort Bolus) wees de vrouw des huizes (ook dominant) mij de weg naar zijn ‘speelzolder” die rijkelijk voorzien was van alle denkbare BDSM-materialen. Ik pakte mijn spullen uit en na een kwartier kwamen er 3 vrouwelijke sub’s binnen en twee mannelijke sub’s (wat meer dan ik had verwacht). Iedereen was perfect aangekleed in een mooie combinatie latex en leer en de gemiddelde leeftijd lag rond de 35-40 jaar en volwaardig bi was natuurlijk geen uitzondering.

Het was duidelijk te zien dat de DOM zijn discipelen uitstekend had getraind en er werden diverse sessies gehouden waarbij orale seks, rimmen, fucklickings, cumkissings, facesittngs, fistings en de swing en de nodige voorbinddildo’s waren onderdeel van het spel, waarbij de dominanten altijd het recht in handen hadden en hun subs. luid lieten kreunen (en genieten).

Het was als fotograaf een beetje aanpoten om van iedereen de juiste opnames te hebben, maar aan het einde had ik 40 minuten film en ruim 300 opnames. Ondanks dat je als fotograaf de enige bent met kleding aan en er niet aan ontkomt om je soms in moeilijke bochten te wringen om de close-up te maken, voel je altijd wel een onverwachte hand over je gulp glijden of een smeekverzoek om mijn pik toch maar even tevoorschijn te halen. Maar afspraak is afspraak en de fotograaf is GEEN onderdeel van het spel, wat soms ook wel eens kleine discussies teweegbrengt.

Terwijl iedereen nog een beetje aan het bijkomen was en ik alle materialen aan het overzetten was, kwam de vrouw des huizes met een telefoon aanlopen en zei dat er telefoon voor mij was. Bizar en vreemd, maar ik nam de telefoon over en had mijn Mrs aan de lijn, die mij “beval’ om mij ten dienste te stellen van de DOM en dat dit een bevel was ondanks de gemaakte afspraak. Het was niet de insteek, maar gaf mij over aan de dominantie en ik moest mij (alsnog) uitkleden en kreeg een blinddoek om en werd meegenomen naar de swing, waar mijn handen en voeten werden vastgebonden.

Daar “hang” je dan, al wachtend op de dingen die komen gaan en al snel voelde ik enkele handen over mijn lichaam glijden en vloeide de olie rijkelijk. Mijn pik en ballen werden gemasseerd door meerde handen en er was iemand druk om mijn anus met warme olie te masseren. Dit is pure verwennerij dacht ik nog even, maar al snel diende de eerste pik zich aan mijn mond en voelde ik een andere pik zich tegen mijn anuspoort drukken, die langzaam zijn weg naar binnen baande. Terwijl er een pik in mijn anus zat, enkele handen om mijn ballen en pik en een heerlijk formaat in mijn mond diende er zich nog een tweede pik aan in mijn mond. Ombeurten liet ik mij maar lekker in mijn keel neuken, waarbij er eentje al snel klaarkwam en ik gesommeerd werd het niet in te slikken maar te delen met de ‘gever’. Zo ontstond er eerst een geile cumkiss, alvorens de tweede heerlijk spuitend in mijn mond klaarkwam en ik ook dit geile zaad deelde met een cumkiss.
Inmiddels verdween de pik uit mijn anus en werd snel opgevolgd door een flink formaat voorbinddildo (denkelijk van 1 van de dames) die als een volleerde bull haar kunsten toonde. In de tussentijd werd een tafel onder mij geschoven en klom de eerste sub op mijn gezicht en liet mij proeven van haar natte zalige poesje. Pijpen en likken is altijd slikken, dus na een intense liksessie een overdaad van heerlijk squirtvocht over mijn gezicht en mond, wat met hulp van enkele andere subs netjes werd schoongelikt.

Uiteindelijk heb ik alle aanwezige pikken in mijn mondje en kontje gehad en elk poesje op mijn gezicht. De slotact was voorbehouden aan de DOM die zijn pik wild in mijn mond manoeuvreerde terwijl de vrouw des huizes bovenop mijn pik plaatsnam en zichzelf in het wilde westen waande door haar ‘bedreven’ rijgedrag….Het zal voor u als lezers geen verassing zijn dat ik ook dit zaad en vocht moest verorberen, wat een ware afsluiting was van een ‘heftige’ fotosessie.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.7 / 5. Aantel beoordelingen: 3

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

Reageren