Home » Dogging in Nederland

Dogging in Nederland

Dogging in Nederland

Wat is dogging?

Simpel gezegd komt Dogging neer op Seks in het openbaar, zoals een seksparkeerplaats, bioscoop of buitenseks lokatie. Het doel hiervan is om bekeken te worden, te bekijken of seks met andere (veelal anonieme) deelnemers te hebben. Alhoewel Dogging oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt, komt het steeds vaker voor in Nederland.

Alhoewel het oorspronkelijk enkel ging om te bekijken of bekeken te worden, wordt de term regelmatig ook gebruikt voor seks met anderen (bijvoorbeeld vreemden), waarbij ook gangbangs en orgies tot de mogelijkheden behoren. Zo zijn er stellen welke eerst bekeken worden door voyeurs, om vervolgens uit te stappen en plaats te nemen naast de auto of op een picknicktafel om seks met een ieder te hebben. Vele variaties zijn denkbaar, welke door de personen zelf worden bedacht en aangegeven.

Waar komt de naam vandaan?

Je zou bij dogging al gauw denken aan iets met een hond (dog), zoals bijvoorbeeld doggystyle. Dit heeft er echter niets mee te maken. De naam is ontstaan door de Politie uit in Groot Brittanië, nadat betrapte personen veelal de smoes bedachten dat zij de hond aan het uitlaten zijn.

Komt dogging ook voor in Nederland?

Ja zeker! Sterker nog, de populariteit neemt in grote mate toe. In Nederland worden regelmatig seksparkeerplaatsen en buitenseks locaties bezocht. De afspraken gebeuren veelal via het internet, waarbij de locatie, de tijdstip en de mogelijkheden worden vermeld. Ook bezoekers van Stoutje plaatsen regelmatig een oproep voor dogging in hun profiel of via een seksadvertentie.

Spannend en een keer proberen?

Lijkt het spannend om een keer deel te nemen aan een dogging? Dan kun je via Stoutje al een stuk vooruit komen.

Is dogging legaal in Nederland?

Wij zijn natuurlijk geen juristen, maar een klein onderzoek op internet leverde de informatie op dat seks in het openbaar in principe niet illegaal is, al zitten hier wel haken en ogen aan. We vonden het volgende artikel, waar je wellicht meer informatie aan hebt. Is dit niet voldoende? Dan adviseren we je het na te vragen bij iemand die er meer verstand van heeft.