Home » Seksparkeerplaatsen & Buitenseks lokaties

Seksparkeerplaatsen & Buitenseks lokaties

Seksparkeerplaatsen en Buitensekslokaties

Bekijk hier het overzicht van spannende seksparkeerplaatsen en buitenseks lokaties door heel Nederland. Van parkeerplaatsen tot bossen en parken.

Klik hier voor het complete overzicht

Het overzicht is voor en door onze bezoekers. Heb je informatie over een lokatie, bijvoorbeeld over de activiteit, incidenten, of een nieuwe lokatie? Laat het ons dan weten!

Wat is een seksparkeerplaats?

Een seksparkeerplaats is, zoals de naam al doet vermoeden een parkeerplaats waar seksuele activiteiten plaatsvinden. De parkeerplaatsen liggen over het algemeen aan de autosnelwegen, autowegen of aan bossen, parken en recreatiegebieden.

Wat is een buitenseks lokatie?

Een buitenseks lokatie is een lokatie waar in de buitenlucht seksuele activiteiten plaatsvinden. Dit kunnen bijvoorbeeld stranden, parken en bossen zijn.

Heel Nederland

Seksparkeerplaatsen zijn te vinden door heel Nederland. Wij proberen continu het overzicht aan te vullen met bijvoorbeeld de informatie die wij van onze bezoekers krijgen. Krijgen wij de informatie dat een lokatie niet meer actief is, dan vermelden wij dit er ook bij.

Wie zijn de bezoekers?

Seksparkeerplaatsen en buitenseks lokaties worden door verschillende mensen bezocht. Zo zijn er lokaties waar over het algemeen meer mannen naartoe gaan, en zijn er ook lokaties waar over het algemeen meer stellen te vinden zijn. In ons overzicht proberen we zo duidelijk mogelijk aan te geven wie de bezoekers zijn.

Waarschuwing!

Seksparkeerplaatsen en buitenseks lokaties zijn niet speciaal ingericht voor seksuele activitieten. Deze lokaties worden over het algemeen gebruikt door reguliere bezoekers, zoals autorijders, vrachtwagenchauffeurs maar ook door bijvoorbeeld hondenuitlaters en gezinnen. De seksuele activiteiten vinden veelal in de avonden plaats. Wij willen dan ook nadrukkelijk aangeven om hier rekening mee te houden. Vele plaatsen zijn bekend bij de Politie en worden dan ook regelmatig gecontroleerd. Op de ene plaats wordt er streng gehandhaafd, op de andere plaats wordt er meer getolereerd en naar de situatie in zijn geheel gekeken.

Daarnaast worden de parkeerplaatsen, met name de Homo Ontmoetingsplaatsen (HOP’s) ook bezocht door criminelen of de zogenoemde potenrammers. Ook dit verschilt per parkeerplaats. Daar waar de ene parkeerplaats als extreem veilig wordt aangeduid door de bezoekers, geldt bijvoorbeeld voor een andere parkeerplaats dat deze gevaarlijk kan zijn.

Ben je slachtoffer van geweld op een lokatie? Bekijk dan de website HOP Melding.