Seksparkeerplaats & Buitenseks locatie

Misbruik rapporteren

Buitenseks en seksparkeerplaats - naaktstrand in Drenthe - Ruinerwold - Koekange het Sultansmeer
2 beoordelingen 1

Ruinerwold – N375 Koekange – Sultansmeer

De seksparkeerplaatsen in Ruinerworld / Koekange in Drenthe (aan de N375) nabij het Sultansmeer, worden veelvuldig bezocht door buitenseks liefhebbers. Op elk moment van de dag zijn er wel mensen te vinden, voornamelijk mannen maar soms ook een camper of een stel. Het is een zeer discrete omgeving en in de zomermaanden komen mensen er ook naakt zonnen bij het Sultansmeer.

Algemene informatie

Type lokatie
Park/Bos, Seksparkeerplaats, Naaktstrand
Bezocht door
Mannen, Vrouwen, Stellen

Gallerij

Adresgegevens

Routebeschrijving
Via de kaart hieronder vind je een routebeschrijving naar deze sekslocatie. Maak je gebruik van Google Maps? Dan kun je direct navigeren.

Ruinerwold – N375 Koekange – Sultansmeer 2 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven
1
2 beoordelingen
  • mooiemeneer

    Ook ik ben hier nog nooit iemand tegen gekomen die er niet alleen om te vissen kwam.
    Parkeerplaatsen op de N375 zijn beter. Al enkele malen stelletjes tegen gekomen daar. Voornamelijk een stukje het bos in.

  • Peter107250

    Niemand aanwezig en niet of nauwelijks mogelijkheden voor leuke activiteiten, tenzij je midden tussen de vissers wilt zitten. Ik weet niet wie deze locatie aangedragen heeft, maar is echt helemaal niks. De parkeerplaatsen langs de N375 tussen afslag Ruinen en Weerwille zijn drukker bezocht, zij het door voornamelijk alleen mannen al schijnen er ook wel stelletjes te komen zo nu en dan.