Seksbioscoop

Misbruik rapporteren

Seksbioscoop The Maze in Den Haag
2 beoordelingen 4.5

Den Haag – The Maze

Maze is een sexshop, bioscoop en erotisch doolhof in één! Bij Maze koop je de spannendste speeltjes en accessoires. Daarnaast kun je in een discrete en relaxte omgeving lekker cruisen en daten met gelijkgestemden.

Het pand bestaat uit twee delen. De begane grond bestaat uit de shop zelf, waar we de geilste toys, accessoires en toebehoren verkopen. Achter de shop bevinden zich de kluisjes, 3 ruime bioscoopzalen waar we gay, hetero, bi, lesbische en travestie films tonen. Tevens vind je hier een douche en toilet waar je gratis gebruik van kan maken evenals een frisdrank -en koffieautomaat.

In ons spannende doolhof zorgen wij voor een aangename sfeer door middel van muziek en effecten. Bij binnenkomst begint het cruisen bij een groot centraal matras. Daaromheen een aantal grotere en kleinere cabines voorzien van tv’s waar de geilste porno gedraaid word! Voor elk wat wils; we draaien verschillende genres zodat iedereen aan zijn trekken komt. In een deel van de cabines bevinden zich gloryholes en een aantal grotere cabines zijn voorzien van matrassen. Ook hebben wij de mogelijkheid om te boeien of lekker te genieten in de sling!

 

HUISREGELS

Indien er door jou één of meerdere van bovenstaande huisregels wordt overtreden, word je de toegang ontzegd en kan er tevens melding worden gemaakt bij de daarvoor bestemde autoriteiten.

Bij het betreden van MAZE ga je akkoord met onderstaande huisregels:

Toegang
Toegang vanaf 18 jaar, bij twijfel mag altijd om jouw legitimatie worden gevraagd. Maze behoudt zich het recht voor om mensen de toegang te weigeren.

Kleding
Binnen MAZE kennen wij geen dresscode, behoudens speciaal daarvoor bestemde evenementen waarbij de dresscode in de aankondiging benoemd word.

Aansprakelijkheid
MAZE vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid jegens haar bezoekers op het gebied van diefstal, verlies, beschadiging van persoonlijke eigendommen dan wel daaruit voortvloeiende schade.
Bij het niet strikt naleven van de huisregels dan wel het opvolgen van de instructies van het personeel is MAZE niet aansprakelijk voor eventueel geleden letsel.

Safe seks
Maze promoot safe seks! Condooms zijn inbegrepen bij entree tot de cinema.
Vrij veilig, of vrij niet! Laat je iedere drie maanden testen. Dit kan ook anoniem en op een tijdstip dat het jou uitkomt via Man tot Man. of maak een afspraak via de site van GGD Groningen of GGD Haaglanden.

Omgangsregels
Word je lastiggevallen of zie je iets dat niet door de beugel kan? Meldt het direct bij één van onze medewerkers. Bij ongewenst gedrag kan jij of de persoon in kwestie de toegang tot MAZE worden ontzegd.

Prostitutie, Roken, Alcohol & Drugs
Prostitutie of hieraan gelieerde zaken zijn ten strengste verboden hierop word streng toegezien en gehandhaafd. Op beide locaties is binnen en in de directe omgeving van MAZE roken niet toegestaan. Tevens is het gebruiken of het verhandelen van alcohol en/of drugs ten strengste verboden. MAZE doet te allen tijde hiervan aangifte bij de daarvoor bestemde instanties en dit is tevens aanleiding tot permanente ontzegging tot MAZE

KIK groep
Er is ook een groep op KIK voor deze Seksbioscoop. Hier kunnen geïnteresseerden informatie uitwisselen, oproepen plaatsen, ervaringen delen, en meer. Het betreft geen officiële KIK groep vanuit de Seksbioscoop, maar is opgezet door bezoekers/geïnteresseerden.

Klik hier voor de KIK groep (via je telefoon)

KIK is een Messenger waarmee je kunt chatten met elkaar of deelnemen in groepen
KIK Messenger voor iPhone
KIK Messenger voor Android

Algemene informatie

Geaardheid
Hetero, Homo, Lesbisch, Tgirls/Shemales
Bezocht door
Mannen, Vrouwen, Stellen, Tgirls
Faciliteiten
Filmzaal, Privé Cabines, Gloryholes

Openingstijden

Nu open
 • Maandag
  11:00 - 23:00
 • Dinsdag
  11:00 - 23:00
 • Woensdag
  11:00 - 23:00
 • Donderdag
  11:00 - 23:00
 • Vrijdag
  11:00 - 23:00
 • Zaterdag
  11:00 - 23:00
 • Zondag
  12:00 - 23:00

Contactgegevens

Adres
Hot Lips, 50A;50, Herengracht, Museumkwartier, Centrum, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, 2511EJ, Nederland
Telefoonnummer
Routebeschrijving
Via de kaart hieronder vind je een routebeschrijving naar deze sekslocatie. Maak je gebruik van Google Maps? Dan kun je direct navigeren.

Den Haag – The Maze 2 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven
4.5
2 beoordelingen
 • Richard

  Hallo ik ben werkzaam in maze en als je op de site kijkt zie je dat we allerlei leuke evenementen hebben toegevoegd dus hopelijk komen jullie snel een keer langs

 • CuriousX

  Rauwe omgeving. Prima voor de vlugge behoeftes