last updated by Ray 8 maanden geleden
6 voices
6 reacties
 • Door
  Posts
 • #100001907
  Priya
  Deelnemer

  Hoi,

  Heeft iemand ervaring wat GHB/XTC doet bij een vrouw, bijvoorbeeld als we het voor de seks zouden innemen bij een spannende opdracht. Wordt de spanning dan te groot dat je niet meer geil bent, of juist wel?

  #100002026
  peetje654
  Deelnemer

  Hallo bij juiste dosis kan het lust verhogend werken. Maar pas op met ghb te veel en het is afgelopen, wel goede nachtrust. En jou meester is toch altijd bij je in de buurt?

  ivm misbruik weet dat je dat lekker vind om misbruikt te worden maar toch oppassen geblazen

   

  #100002050
  Priya
  Deelnemer

  Hoi Peetje,

  Dank je voor de info. Ik had inderdaad het e.e.a gelezen en dat het fout kan gaan met de dosering. Ik denk dat we het rustig gaan proberen. De meester(s) zijn er niet altijd bij, en kijken soms mee via een live verbinding, soms zelf aanwezig en soms in de buurt. Met name bij GHB testen we het wel met een meester die erbij is. Misbruik is inderdaad 1 van de opdrachten wat ik lekker vind, en dat mag ook leiden tot echt misbruik, mits bepaalde dingen vooraf afgesproken worden die niet worden gedaan (zoals illegale dingen en poep of bloed).

  De spanning zit hem wel in beide fasen, zowel het high zijn als het out zijn (icm alcohol). Maar je hebt gelijk, de eerste keren met 1 of 2 meesters erbij

  #100002249
  Andre
  Deelnemer

  <p style=”text-align: center;”>Hoi Priya, ik zou zelf ook wel willen experimenteren met drugs en rape play, alleen weet ik niet zo goed hoe/waar ik mensen kan vinden waarmee ik dit veilig kan uitproberen. Heb je tips voor me?</p>

  #100002590
  knuffeltje
  Deelnemer

  het neemt een heleboel remmingen weg voor zover je die nog hebt. wij hebben er heerlijke ervaringen mee zowel xtc en G

  #100004258
  hans
  Deelnemer

  ja zeker ik vind XTC heerlijke aanvulling bij de sex. Heb nog geen ervaring met GHB maar begreep als je dat goed doseert heeft het ook een top effect.

  #100004352
  Ray
  Deelnemer

  zeker lekker met de seks, alle remmingen zijn weg

Je moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te reageren.