9 voices
10 reacties
 • Door
  Posts
 • #100001907

  Hoi,

  Heeft iemand ervaring wat GHB/XTC doet bij een vrouw, bijvoorbeeld als we het voor de seks zouden innemen bij een spannende opdracht. Wordt de spanning dan te groot dat je niet meer geil bent, of juist wel?

  #100002026
  peetje654
  Deelnemer

  Hallo bij juiste dosis kan het lust verhogend werken. Maar pas op met ghb te veel en het is afgelopen, wel goede nachtrust. En jou meester is toch altijd bij je in de buurt?

  ivm misbruik weet dat je dat lekker vind om misbruikt te worden maar toch oppassen geblazen

   

  #100002050

  Hoi Peetje,

  Dank je voor de info. Ik had inderdaad het e.e.a gelezen en dat het fout kan gaan met de dosering. Ik denk dat we het rustig gaan proberen. De meester(s) zijn er niet altijd bij, en kijken soms mee via een live verbinding, soms zelf aanwezig en soms in de buurt. Met name bij GHB testen we het wel met een meester die erbij is. Misbruik is inderdaad 1 van de opdrachten wat ik lekker vind, en dat mag ook leiden tot echt misbruik, mits bepaalde dingen vooraf afgesproken worden die niet worden gedaan (zoals illegale dingen en poep of bloed).

  De spanning zit hem wel in beide fasen, zowel het high zijn als het out zijn (icm alcohol). Maar je hebt gelijk, de eerste keren met 1 of 2 meesters erbij

  #100002249
  Andre
  Deelnemer

  <p style=”text-align: center;”>Hoi Priya, ik zou zelf ook wel willen experimenteren met drugs en rape play, alleen weet ik niet zo goed hoe/waar ik mensen kan vinden waarmee ik dit veilig kan uitproberen. Heb je tips voor me?</p>

  #100002590
  knuffeltje
  Deelnemer

  het neemt een heleboel remmingen weg voor zover je die nog hebt. wij hebben er heerlijke ervaringen mee zowel xtc en G

  #100004258
  hans
  Deelnemer

  ja zeker ik vind XTC heerlijke aanvulling bij de sex. Heb nog geen ervaring met GHB maar begreep als je dat goed doseert heeft het ook een top effect.

  #100004352
  Ray
  Deelnemer

  zeker lekker met de seks, alle remmingen zijn weg

  #100007536
  Luke
  Deelnemer

  Hoi Priya,

  We kennen elkaar van een paar dates , dus ik deel graag een paar ervaringen over gebruik van harddrugs. Over het algemeen is het belangrijk dat je de dosis goed hanteert. Xtc is dat goed te doen. Ik weeg rond de 80 kg dat betekent dat ik max 160 mg mdma kan nemen. Ghb is een fijne combi als een flow verhogend supplement aan xtc mag 1 ml of de helft als je begint. Laatste wap was vorige maand toen deden we ketamine erbij icm met 1 halve gele soundcloud xtc. Dat was echt super alsof we vrijend een intergalactische trip maakten. Op dat moment voelt je sexpartner (was een tg dame) als de beste minares. Het gevaarlijke van ketamine is de k hole en ik expres een dun lijntje gesnoven en gelukkig was de dosis prima. Van Ghb ben ik zelf geen fan van omdat je meer wilt. Bij goed gebruik altijd de tijd en de dosis op een briefje noteren en wees svp sterk om de volgende dosis pas na een paar uur te nemen. Ik heb jaren terug afscheid moeten nemen van stel die ghb overmatig gebruikte, want dat gaat controle over je leven nemen.

  Zo hou je de controle over je zelf en wees s.v.p. voorzichtig mee. Want ik zie en voel je graaf snel weer.

   

  Xxx Luke

  Ps groetjes aan je toffe meester.

  #100007553
  Ray
  Deelnemer

  Sluit ik me helemaal bij aan

  #100008069
  KeurMeesterNL
  Deelnemer

  Wat is een “veilige” dosis GHB als je enkel dat pakt met bacardi en om de hoeveel uur en hoeveel dosis kan je dan bijpakken om in de flow te blijven? Is dat afhankelijk van lichaamsgewicht? Zo ja is daar een soort van tabel voor?

   

  #100008858

  Voor een veilige dosering van GHB is je gewicht X 0,006. Daarna kan je partner één ml als onderhoudsdosis per 90 minuten geven. GHB in combinatie met poppers is een echte afrader, hoofdpijn en misselijkheid is vaak een gevolg.

Je moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te reageren.