Forums Algemeen PReP voor vrouwen?

3 voices
4 reacties
 • Door
  Posts
 • #100001696

  Hoi allemaal,

  Wij waren er bekend mee dat de prep kuur door mannen wordt gebruikt voor bijvoorbeeld bare seks. We lazen op de website van prep dat het ook geschikt is voor vrouwen, https://www.prepnu.nl/.

   

  Iemand ervaring mee? Zou ideaal zijn, zodat ons sletje dan ook als bare cumdump kan worden aangeboden natuurlijk

  #100001732
  Ingrid
  Deelnemer

  uhm, is dat niet alleen voor bescherming tegen HIV? en andere SOA’s ? Ik heb het nooit gebruikt, maar kies wel zorgvuldig mijn partners uit voor seks zonder condoom

  #100001941

  Hoi Ingrid, dat is alleen voor HIV/Aids. Ik weet dat er heel veel mannen (vooral Homo) gebruik van maken, maar ik was benieuwd of er ook vrouwen zijn met ervaring of iemand die weet hoe het bij vrouwen werkt.

  #100002450
  Ingrid
  Deelnemer

  Dat klinkt erg veelbelovend. Alhoewel ik mijn partners zorgvuldig uitkies (wat weer beperkingen geeft), zal ik hierover informeren bij de huisarts. Soms heb je toch echt eens zin in een one-night stand met een blinddate, en dat biedt dit wel de uitkomst denk ik…

  #100008864

  Ik slik ook PRep, maar ik zie dit alleen maar als voorbehoedsmiddel voor als het condoom scheurt of iemand stiekem het condoom af doet of deze verliest.
  Gonorroe steekt op dit moment enorm de kop op dus kijk uit, een vrouw kan deze bij zich hebben zonder klachten te tonen.

  Maar iedereen zijn keuze natuurlijk.

Je moet ingelogd zijn om op dit onderwerp te reageren.