Seksparkeerplaats & Buitenseks locatie

Misbruik rapporteren

Buitenseks lokatie Kralingse Bos in Rotterdam
4 beoordelingen 4

Rotterdam – Kralingse Bos

De speciale cruising/seks gedeelte is hier aangegeven met paaltjes/boomstammen. Hierbinnen wordt het cruisen gedoogt, daarbuiten worden er boetes uitgekleed.

Deze locatie wordt voornamelijk gebruikt door homoseksuele/biseksuele mannen, maar heel sporadisch is hier dan toch een stel of vrouw gespot.

KIK groep

Er is ook een groep op KIK voor deze Seksparkeerplaats. Hier kunnen geïnteresseerden informatie uitwisselen, oproepen plaatsen, ervaringen delen, en meer. De KIK groep is opgezet door bezoekers/geïnteresseerden.

Klik hier voor de KIK groep (via je telefoon)

KIK is een Messenger waarmee je kunt chatten met elkaar of deelnemen in groepen
KIK Messenger voor iPhone
KIK Messenger voor Android

Algemene informatie

Type lokatie
Park/Bos, Seksparkeerplaats
Bezocht door
Mannen, Stellen, Tgirls

Gallerij

Adresgegevens

Routebeschrijving
Via de kaart hieronder vind je een routebeschrijving naar deze sekslocatie. Maak je gebruik van Google Maps? Dan kun je direct navigeren.

Rotterdam – Kralingse Bos 4 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven
4
4 beoordelingen
 • Emozione6969

  Ik had een fantastische ervaring met een heel jong stel dat wilde neuken in het bos, we hadden veel plezier en we deden ook een fantastische anale

 • Knaar

  Kan iemand uitleggen waar de exacte locatie is want ik kan het niet vinden elke keer als ik een poging waag het te vinden

 • Will TV

  De lokatie zoals aangeven op het kaartje ken herken ik niet als lokatie, misschien zijn er dus twee? De lokatie waar Lucas het over heeft ligt meer naar boven op de kaart, ook de gekleurde paaltjes nog nooit gezien. Dus toch een tweede lokatie misschien, weet iemand dit? Geef dat dan even door, zal zelf ook eens rondkijken daar.

 • sweetlucas

  Kom hier geregeld al meer dan 10 jaar. Goede ontmoetingsplek. Beperk jezelf wel tot de aangegeven homo gedeelte anders kun je last krijgen van de politie.