Erotische Bars

Misbruik rapporteren

Gay Bi Cruising Sexclub The Boss in Den Haag
2 beoordelingen 4.5

Den Haag – The Boss

The Boss is een sexclub in Den Haag voor hetero/gay/bi-mannen en T-girls met een bar en ruimtes om te cruisen.
Voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Je vindt een mix aan leeftijden waardoor je jezelf niet te snel te jong of te oud voelt.

The Boss in Den Haag heeft naast een gezellige bar met diverse alcoholische en niet-alcoholische dranken. Ook klein assortiment candy bars en chips.
Diverse cruise - area's met matrassen, een gewatteerde tafel, Andreaskruis, slings, ophangmogelijkheden, en diverse schermen waar op films te zien zijn.

Ook is er een spoelruimte aanwezig. Alleen met gebruik van een spoelknop. Neem je eigen spoelknop mee of koop een spoelknop aan de bar.
Gratis bewaakte garderobe van je kleding in een tas (wordt door ons verstrekt). Alle waardevolle spullen kan je ook in de tas doen of afgeven aan de bar.

Condooms (gratis) en glijmiddel (tegen betaling) verkrijgbaar.

Er heerst een relaxte sfeer. Niks moet en veel kan. Met respect naar elkaar.

Gedragscode

- Nee is nee. Vraag altijd toestemming voordat je iemand aanraakt die je nog niet goed kent.
- Regelmatig wordt de vraag gesteld:”Wanneer is het druk” of “Wanneer is het gezellig”. Hierop hebben wij geen passend antwoord, want elke keer is weer anders.

Je kunt altijd in The Boss terecht voor een relaxte middag/avond met een drankje aan de bar. Je leert hier snel nieuwe mensen kennen waarbij iedereen respect voor elkaar heeft.

What happens in The Boss stays in The Boss.

Vele mensen hebben vele wensen. Daarom organiseren wij diverse thema avonden met dresscodes variërend van nude tot sportswear, voor zowel beginners als gevorderden. Dat zorgt er voor dat geen één dag hetzelfde is.

Als je één keer geweest ben dan weet je snel je eigen weg te vinden! Bel aan, kom binnen en ervaar het. Bij binnenkomst krijg je een tas met een nummer. Hier kan je je kleding in stoppen. Wij bewaken de tas achter de bar voor je. Wij hopen je snel te ontmoeten.

De eerste keer…..

Iedere bezoeker maakt een eerste keer mee dat hij bij The Boss naar binnen gaat. Wij horen dat nieuwe bezoekers dat altijd een lastig moment vinden. Dat begrijpen wij ook, want wat kan je verwachten?
Kom rustig het eens ervaren. Bel aan en kom binnen. Geef aan dat je voor het eerst komt en wij zullen uitleggen hoe het werkt en de ruimtes laten zien.

Bij twijfel, gewoon komen. Je zult er geen spijt van krijgen!

De entreekosten zijn voor maandag- en woensdagmiddag 10 euro. Voor de overige openingstijden 15 euro. Minimaal 1 consumptie verplicht. Cash betaling en pin betaling mogelijk.

 

Mannen, T-girls, shemales, stellen (m/m) zijn op alle dagen welkom.
Vrouwen, stellen (m/v) alleen op de Mix/T-girl Party op de laatste donderdagavond van de maand.
Alleen op de laatste donderdagavond van de maand zijn vrouwen (lesbisch/bi/hetero) en stellen (m/v) ook welkom.

NB! Strikte dresscode (in acht te nemen) voor deze avonden, Rubber, Leer, PVC, Latex, Plastic, Cross-Dress, Incognito Mask, Drag, Original Uniform, Lingerie, Naakt, Zwarte kleding of ontbloot bovenlijf (voor heren) etc... GEEN STRAATKLEDING

The-Boss heeft ook een eigen Groep op Stoutje voor de Tgirls Parties, waarin geïnteresseerden oproepen kunnen plaatsen, informatie en foto/video kunnen delen. Heb je al een account op Stoutje? Klik dan hieronder om naar de groep te gaan.
Groep: TGirls Party @ The Boss 

Algemene informatie

Geaardheid
Hetero, Homo, Lesbisch, Tgirls/Shemales
Bezocht door
Mannen, Vrouwen, Stellen, Tgirls
Faciliteiten
Speelruimtes

Openingstijden

Gesloten
 • Maandag
  13:00 - 17:00
  20:00 - 01:00
 • Dinsdag Closed
 • Woensdag
  12:00 - 17:00
  20:00 - 01:00
 • Donderdag
  20:00 - 01:00
 • Vrijdag
  20:00 - 02:00
 • Zaterdag
  20:00 - 02:00
 • Zondag
  14:00 - 19:00

Gallerij

Contactgegevens

Adres
536, Rijswijkseweg, Molenwijk, Laak, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, 2516 HT, Nederland
Routebeschrijving
Via de kaart hieronder vind je een routebeschrijving naar deze sekslocatie. Maak je gebruik van Google Maps? Dan kun je direct navigeren.

Den Haag – The Boss 2 beoordelingen

Login om je beoordeling te schrijven
4.5
2 beoordelingen
 • Andrea

  Ik bezoek ook regelmatig de t-girl avonden als t-girl. Zeker gezellig, knus en ook spannend daar in The Boss. Altijd wat te beleven. Met tgirls onderling maar ook met hitsige mannen. Hoe later op de avond…… Ook gezellige gasten achter de bar. Jammer dat het maar 1 keer per maand is. Als je toevallig die avond verhinderd ben moet je weer een maand wachten. Tot eind januari maar weer.

 • MariskaTV

  Gezellige en intieme club waar inderdaad alles kan maar niets moet! De eerste keer dat ik binnenstapte was het net of ik een gezellige kleine kroeg binnenstapte, het welkom was warm en niemand opdringerig. Bovenstaand commentaar betreft mn tgirl avonden omdat dat mijn ding nou eenmaal is. maar ook andere avonden zijn een aanrader. Ga zo door 💋