Erotische Bars

Misbruik rapporteren

Erotische seksclub Amai in Belgie
1 beoordeling 5

Meer (Belgie) – Club Amai

Seksclub "Club Amai", de club waar uitsluitend actieve swingers welkom zijn, dames en koppels die van een man meer houden en daar voor komen. Nog steeds wordt de zaak naar het gekende concept voortgezet en wordt er gewaakt over het concept. Niet actieve koppels of dames zijn niet op hun plaats in Club Amai.

Gelieve het concept goed door te nemen als u een bezoek overweegt.

Wij zijn als club geen allemansvrienden.

Dit houdt in dat het niet onze bedoeling is om alle swingers binnen te krijgen, maar wel om een verzamelplaats te zijn. Een plaats waar actieve koppels en alleengaande heren van elkaar kunnen genieten naar ieders tevredenheid.

Via de officiële website (www.clubamai.be) willen wij graag (al op voorhand) een duidelijk onderscheid maken zodat een bezoek aan Club Amai zal kunnen voldoen aan wat u er van kan verwachten. We zijn recht voor de raap en omschrijven onze club daarom niet met zalvende woorden.

Op de pagina ‘Ons Concept’ kan u meer lezen over de doelgroep die we willen aanspreken. Dit voorkomt een teleurstelling of zorgt er net voor dat uw avond of middag bij ons zeer geslaagd zal zijn.

Wij geven u alvast een korte samenvatting voor wie onze club geschikt is en voor wie zeker niet:

WIJ ZIJN GEEN "KOPPEL ZOEKT KOPPEL" CLUB.

Koppels die louter geïnteresseerd zijn in elkaar of andere koppels zullen het daarom niet naar hun zin hebben bij ons. U kan zich nergens afzonderen.

Voor deze koppels zijn er genoeg andere clubs en zijn ze daarom bij ons niet welkom.

Ook koppels waarvan enkel de man actief is en de vrouw niet, zijn bij ons niet welkom.

Koppels die de aanwezigheid van meerdere alleengaande mannen op prijs kunnen stellen en die het leuk vinden om schaamteloos uit de kleren te gaan, zullen zich bij ons snel thuis voelen.

Een avond in club Amai kan natuurlijk enkel geslaagd zijn als de single heren zich weten te gedragen. Daarnaast moet de verhouding tussen koppels/dames en single mannen kloppen wij zullen ten alle tijden deze verhouding waarborgen.

Alleengaande heren zijn op alle openingsdagen van harte welkom, mits verzorgd voorkomen, respectvol gedrag en communicatief vaardig (Nederlands, Frans of Engels!)

Lees voordat je Club Amai bezoekt alle (huis)regels en informatie op de officiële website.

 

Deze seksbioscoop heeft ook een eigen Groep op Stoutje, waarin geïnteresseerden oproepen kunnen plaatsen, informatie en foto/video kunnen delen. Heb je al een account op Stoutje? Klik dan hieronder om naar de groep te gaan.
Groep: Club Amai 

Algemene informatie

Geaardheid
Hetero, Lesbisch, Tgirls/Shemales
Bezocht door
Mannen, Vrouwen, Stellen, Tgirls
Faciliteiten
Gloryholes, Speelruimtes

Openingstijden

Gesloten
 • Maandag
  13:00 - 20:00
 • Dinsdag Closed
 • Woensdag
  20:00 - 01:00
 • Donderdag
  20:00 - 13:00
 • Vrijdag
  21:00 - 02:00
 • Zaterdag
  21:00 - 03:00
 • Zondag Closed

Contactgegevens

Adres
Club Amai, 26, John Lijsenstraat, Meer, Hoogstraten, Turnhout, Antwerpen, Vlaanderen, 2321, België
Telefoonnummer
Routebeschrijving
Via de kaart hieronder vind je een routebeschrijving naar deze sekslocatie. Maak je gebruik van Google Maps? Dan kun je direct navigeren.

Meer (Belgie) – Club Amai 1 beoordeling

Login om je beoordeling te schrijven
5
1 beoordeling
 • Greet

  Topclub waar altijd wat te beleven valt en er veel mannen en vrouwen aanwezig zijn. Me op 1 avondje laten dekken door 20 tal heren: dit was zalig.