Home » Seksverhalen » Hetero seksverhalen » De hoer van Johan – Confrontatie en Seks (2)

De hoer van Johan – Confrontatie en Seks (2)

4.5
(40)

Het was al weer een paar weken geleden dat ik met mijn vriendin samen iets was gaan drinken (Het vorige verhaal, hoe het allemaal begon). Het was nog steeds zomer en het weekend was aangebroken. Het was ongeveer 22.00 uur en ik zat uitgezakt op de bank, een beetje te appen met mijn familie in India. 

Ik had opgemerkt dat Johan zich al enige tijd vreemd gedroeg. Hij probeerde mij vaak te ontwijken en als hij me dan toch tegenkwam, dan groette hij heel kort en zij hij verder niets. Niet zo raar vond ik, hij had immers vaker momenten dat hij stiller was dan normaal. Toch zat het me niet helemaal lekker. 

Plots kreeg ik een berichtje van Johan; “Hoi buurmeisje, alles goed? Wat heb jij een lekker strak kutje…”. Mijn ogen puilden zowat uit en mijn mond viel open. Even bleef ik stil en reageerde ik met; “Uhm..pardon?”Al snel volgde daarna een schokkend bericht dat mijn leven voorgoed zou veranderen. Hij stuurde in 1 keer alle foto’s die hij enkele weken terug van mij had gemaakt, met de boodschap; 

“Ik denk niet dat je wilt dat je familie in India en je klasgenoten hier je naakt zien moeten weten dat je een dronken sletje bent geweest. Als je mij gehoorzaamt en doet wat ik zeg, dan zal niemand het weten. Je verteld niemand erover en vraagt niks. Ik wil alleen een ja of een nee horen! Type je iets anders, dan komt iedereen erachter.”

Ik verstijfde helemaal van angst en voelde mijn hart zwaar in mijn keel bonken. Wat was dit en wat was er die avond gebeurd? Mijn handen trilden en ik kon de telefoon amper vasthouden. Het zweet liep over mijn voorhoofd en het voelde net alsof ik zou gaan flauwvallen. Ik bleef minutenlang naar mijn telefoon staren… naar het bericht … naar de foto’s. Ik kreeg in mijn ogen, enerzijds van angst en anderzijds van woede. Waar ben ik in godsnaam in beland? En hoe kom ik hier vanaf? Het meest belangrijke was natuurlijk dat niemand de foto’s mocht zien. Er berust een groot taboe in India en mijn klasgenoten … oef nee. Plots kwam er weer een bericht van Johan; “En wat is je antwoord? Ik moet het nu weten”. Hij voerde de druk op en ik had nauwelijks tijd om te laten bezinken wat er gaande was. En weer kwam er een bericht; “Ik geef je nog 30 seconden. De mail naar je familie en school staat al klaar”. Haastig reageerde ik met; “Ja. Ja. Ik doe alles wat je wilt. Stuur het niet aub. Ik smeek je”. Johan had het berichtje gelezen en ging vervolgens offline. Ik bleef nog lang geschrokken naar mijn telefoon staren en besefte steeds meer wat zich die bewuste avond heeft afgespeeld. Ik schaamde mij en voelde mij gebruikt en vies. Continu vroeg ik mijzelf af wat Johan zou eisen en hoe ik hem moest gehoorzamen.

Na een uur kwam er een nieuw bericht van Johan; “Er hangt een blinddoek aan je deur. Doe over 5 minuten je deur open. Zorg dat je naakt bent en de blinddoek op hebt en in de woonkamer staat. Je zegt geen woord tot ik weg ben”. Ik voelde weer mijn hart bonzen, maar wist dat ik niet veel keus en niet veel tijd had. Ik gaf eraan toe en liet het gebeuren. Ik liep naar de voordeur en pakte de blinddoek. Haastig trok ik mijn kleding uit en de deur op een kier. Daarna liep ik naar de woonkamer en deed ik de blinddoek op en wachtte op Johan. Ik trilde van de zenuwen en minuten leken een eeuwigheid te duren.

Op een gegeven moment hoorde ik Johan mijn woning binnenkomen en de deur dichtgaan. Ik kon niets zien. Hij liep naar de woonkamer en bleef bij de deuropening naar me kijken. Ik was nog steeds erg zenuwachtig en geschrokken, maar schaamde dat ik mijn lichaam naakt presenteerde. Ik bleef gehoorzaam staan en hoorde aan zijn voetstappen dat hij steeds dichterbij kwam, tot hij achter me stond. Ik hoorde hem ademen en voelde dat hij me bekeek. Plots greep hij van achter, mijn beiden borsten hard vast, en kneep erin. Hij draaide met zijn vingertoppen om mijn tepels. Ik heb van nature erg gevoelige tepels en kutje en mijn lichaam begon te bewegen terwijl ik zachtjes kreunde door de overgevoeligheid. Ik voelde zijn hand over mijn buik naar mijn benen glijden en hij wreef over mijn benen heen. Met zijn voet maande hij mijn om mijn benen verder uit elkaar te zetten. Zijn handen gingen richting mijn billen en hij kneedde erin. Hij stopte even om mij te bekijken en zette greep daarna plots mijn vagina vast. Ik hoorde hem zwaar ademen achter me. Hij maakte zijn vingers nat met zijn speeksel en begon over mijn schaamlippen en clitje te wrijven. Doordat mijn kutje zo gevoelig was kon ik nauwelijks stil blijven staan en zakte bijna door me knieën terwijl ik kreunde. Hij duwde zijn vinger in mijn kutje en begon te vingeren terwijl hij met zijn andere hand in mijn borst kneep. Ik liet het gehoorzaam gebeuren. Hij pakte mijn pols vast en liet mij zijn pik vasthouden. 

Ik schrok ervan. Ten eerste omdat ik zijn pik moest aanraken, maar ook van het formaat. Zijn pik was erg lang en dik, mijn hand paste er niet omheen. Ik voelde dat hij een cockring aanhad waardoor zijn pik nog stijver was. Ik begon hem af te trekken terwijl hij met mij verder ging. 

Hij pakte mij bij mijn arm en ik voelde dat we richting de bank gingen. Zelf ging hij op de bank zitten, en drukte met zijn hand op mijn schouders zodat ik op mijn knieen voor hem ging zitten. Hij hield de achterkant van mijn hoofd vast en trok het langzaam naar zijn pik toe. Ik wist dat ik hem moest gaan pijpen. Hij wreef met zijn pik over mijn lippen en ik opende langzaam mijn mond. Ik begon met mijn tong over zijn grote pik te gaan en nam het in mijn mond. Mijn mond deed ik wijd open en ik begon hem langzaam te pijpen. Zijn pik was veel te groot en telkens als het te diep ging moest ik kokhalzen. Hij bracht mijn mond naar zijn ballen en als een gehoorzame slet likte en zoog ik op zijn ballen, om hem daarna weer verder te pijpen. Tussendoor greep hij mijn borsten vast of duwde hij zijn pik dieper in mijn mond. Door het kokhalzen was alles nat van de spuug. 

Hij liet me opstaan en op hem zitten. Er ging van alles door me heen. Er is geen condoom, zijn pik is te groot, en nog veel meer. Ik zat op hem en hij begon aan mijn tepels te zuigen terwijl hij met zijn hand over mijn rug ging en mijn billen vasthield. Plotseling pakte hij zijn pik vast en drukte het tegen mijn kutje. Ik wist dat hij me nu zou gaan neuken. Terwijl hij verder aan mijn tepels en borsten zoog maakte hij langzame bewegingen. Ik voelde zijn eikel tegen de opening van mijn kutje. Zijn pik was nog nat van mijn spuug en mijn kutje had hij nat gemaakt tijdens het vingeren. Hij bleef doorgaan en ik voelde zijn eikel de weg naar mijn opening vinden. Zijn eikel zat nu half in me. Hij pakte mijn hoofd vast en begon me te zoenen. Ik voelde dat hij zijn tong in mijn mond drukte en me begon te tongen. Ik tongde gehoorzaam mee, terwijl hij zijn handen stevig op mijn billen hield en met zijn pik verder bewoog. Ik voelde mijn kutje uitrekken terwijl zijn pik er iets verder in ging. Zijn pik zat tot iets verder dan zijn eikel in me. Ineens hield hij me stevig vast en duwde zijn pik in 1 keer helemaal diep in me. Ik voelde mijn kutje zich uitrekken en scheuren en kreunde en schreeuwde het uit. Hij greep mijn borsten vast en liet mij merken dat hem moest bereiden. Ik begon langzaam mee te bewegen terwijl ik zijn pik in mijn onderbuik voelde stoten. Aan de ene kant deed het pijn, ik had nog nooit zo een grote pik gehad. Aan de andere kant waren mijn kutje en borsten extra gevoelig waardoor ik het ook uit kreunde. Ik bereed zijn pik en hij hield mijn haren vast. HIj zoog aan mijn tepels en ik voelde zijn hand over mijn billen gaan. Hij ging met zijn vinger over mijn anus en duwde tijdens het neuken zijn vingertoppen in mijn kontje. Ik ging door en hij bepaalde het tempo door mij harder op hem te duwen. Hij begon harder te hijgen en steeds wilder te worden. Ik voelde dat zijn pik nog harder was en ik voelde dat hij zou gaan klaarkomen. “Alsjeblieft, niet in me…nee…” Zei ik zachtjes. Hij negeerde en bleef doorgaan. Ik voel dat hij mijn billen nog harder vastpakte en me diep op zijn pik drukte terwijl wilder bewoog. Tegelijkertijd zorgden de wilde bewegingen ervoor dat mijn gevoelige clitje werd gestimuleerd. Ik begon ook mee te bewegen en voelde dat ik zou gaan klaarkomen. Ik bleef doorgaan en kreunde steeds harder. Ik pakte zijn schouders vast en kwam heerlijk klaar. Hij duwde zijn pik zo diep mogelijk in me en ik hoorde hem ook klaarkomen, terwijl ik zijn pik voelde kloppen en spuiten in mijn kutje. Hij liet me strak op hem, tot elke druppel sperma eruit was gespoten. Hij bleef nog een paar seconden zitten om bij te komen en haalde me toen van hem af. 

Ik lag op mijn zij op de bank, aan het bijkomen. Ik hoorde hem zonder iets te zeggen weglopen en de deur achter zich sluiten. Na een paar seconden gewacht te hebben deed ik mijn blinddoek een beetje omhoog en zag dat hij echt weg was. Ik haalde mijn blinddoek af en voelde aan mijn kutje en keek naar mijn hand. Ik zag zijn sperma eruit lopen en ook een klein beetje bloed omdat mijn kutje was gescheurd. 

Alhoewel ik geschrokken was en Johan mij had gechanteerd, was het vreemde dat ik het ergens toch spannend en opwindend vond. Ik had al lange tijd geen seks gehad en was al lang niet klaargekomen. Was ik nu dan een slet omdat ik het geil vond? Met een gemengd gevoel ik douchen. Ik was aardig in de warm. Na de warme douche deed ik mijn badjas aan en zag ik een berichtje van Johan; “Heel goed. Je bent nu mijn hoer. Je ontvangt binnenkort je volgende opdracht”. Ik reageerde er niet op en ging enigszins voldaan naar bed. Wat er was gebeurd, ging constant door mijn hoofd. Soms raakte ik weer in angst, maar steeds vaker werd ik er opgewonden van. De volgende ochtend heb ik mij gehaast naar de apotheek voor een morning after pil.

Wat Johan de volgende keer aan me vraagt, lees je in het volgende verhaal.

Vind je dit verhaal leuk? Stem dan met een goede cijfer. 

Wil je al mijn seksverhalen lezen? Klik dan hier.

xxx

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.5 / 5. Aantel beoordelingen: 40

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

6 Reacties
  1. wauww spannend hoor! ben benieuwd naar de overige verhalen. Is dit waargebeurd of gewoon een fantasie?

  2. Spannend en lekker!

  3. very exciting

  4. Slet die je dr bent! mijn Meester en ik zouden je GRAAG ontmoeten

    • Hi Melissa.. ik heb genoten van je beide verhalen, je schrijft echt goed, ik vroeg me af of je misschien nog eens een deel3 schrijft…en 4..5..6.. hahaha.. nee serieus, hoop dat we meer van je kunnen lezen in de toekomst✌️🤩

  5. Heerlijk verhaal weer. Dit laat mijn lul lekker kloppen.

  6. Ik had verwacht dat ie nog ff je kont in ging hoor 😛

Reageren