Home » Seksverhalen » Hetero seksverhalen » De hoer van Johan – Hoe het allemaal begon (1)

De hoer van Johan – Hoe het allemaal begon (1)

4.7
(24)

In deze verhalenreeks neem ik je mee op reis door een aantal seksverhalen waarin ik door mijn buurman Johan tot zijn persoonlijke hoer wordt gemaakt en verschillende opdrachten krijg om te voorkomen dat mijn spannende foto’s niet uitlekken. De verhalenreeks bestaat uit meerdere verhalen. Elke keer komt er een nieuwe verhaal/beleving bij. Wil je al mijn seksverhalen lezen? Klik dan hier.


Ongeveer een jaar geleden kwam ik uit India naar Nederland om te studeren. Het was allemaal nieuw en best eng. In India woonde ik samen met mijn ouders, broers en zussen in een relatief afgelegen en armoedig dorp. Ik was het niet gewend om alleen te zijn, laat staan in een ver land. Na enkele maanden in een studentenhuis te hebben gewoond, kon ik via een medestudent een studio huren. Ik vond dit fijn, ik kon me hier beter concentreren, richten op mijn studie en had meer privacy. Al gauw leerde ik Johan kennen, de buurman die 2 etages lager woonde. 

Johan was een oudere Nederlandse man, ongeveer een jaar of 50-60, fors gebouwd en woonde alleen. Hij was vaak stil maar erg behulpzaam en deed af en toe klusjes voor andere bewoners. 

Op een dag vroeg een vriendin of ik zit had om iets te gaan drinken. De studieweek was voorbij en ik had wel zin in wat gezelligheid. We spraken af dat ze me om 20.00 zou ophalen. Nadat ik enige tijd bezig was met het uitzoeken van kleding vond ik wat leuks. Een zwarte zomers jurkje zonder bandjes met een open rug en een zwarte slipje. Ik nam een uitgebreide douche en scheerde mijn benen. Hierna smeerde ik mijn lichaam in met crème en kleedde ik mij aan. Ik maakte mijzelf op met rode lippenstift en zwarte oogschaduw, mijn haren liet ik los. Het was immers te warm voor een knotje of staartje. Net op tijd, want mijn vriendin stuurde een berichtje dat ze er al was.

We zijn eerst wat gaan eten en toen in een loungebar wat gaan drinken. We hadden het over alles en nog wat. De alcohol viel me best zwaar. Ik had in India nog nooit gedronken en in Nederland had ik het maar een paar keer geprobeerd. Mijn vriendin moest er wel om lachen. Ze spoorde me aan om meer te drinken en zei dat ik toch niet hoefde te rijden en het weekend vrij was. Ze bestelde allerlei drank waar ik nog nooit van had gehoord. Ik ging erin mee en voor ik het wist was erg dronken. Ik zag wazig, kon niet goed spreken en raakte gedesoriënteerd. Op een geven moment kwam de bewaker langs en zei dat hij het wel genoeg vond. Hij vroeg ons om naar huis te gaan en vroeg op we hulp nodig hadden. Mijn vriendin zei dat het wel zou lukken. Met enige moeite liep ik, ondersteund door haar naar de auto. Onderweg pakte ze een klein flesje en zei dat ik eens een dopje moest proberen. Ik kon nauwelijks reageren maar omdat ze bleef aandringen nam ik het in. Ik vroeg wat het was. “GHB” antwoorde ze. Ik had er nog nooit van gehoord en liet het maar gaan. Na een kwartier rijden kwamen we aan bij mijn flat.

Zie hielp me met uitstappen en dat ging erg moeizaam. Ik was helemaal lam. Gelukkig was daar Johan, die net zijn vuil kwam gooien. Hij bracht me samen met mijn vriendin bij de lift en zei tegen haar dat hij mij wel naar boven zou brengen. Mijn vriendin kende Johan inmiddels ook en vond dat een goed idee. Ze zou me de volgende dag een berichtje sturen zei ze..en reed naar huis. In de lift kon ik niet staan en hing ik tegen Johan aan, die op zijn beurt weer mij stevig vasthield. De  GHB begon de werken en ik raakte nog verder weg. Door al het gesteggel was mijn jurkje iets omhoog gegaan, je kon nog net mijn billen niet zien. Johan keek ernaar en zei niks. Onopvallend, zodat het zou lijken alsof hij mij vasthield plaatste hij zijn handen op mijn benen en hield ze stevig vast.

Eenmaal bij de deur aangekomen viste Johan mijn huissleutels uit mijn tas en hielp me naar de slaapkamer waar hij me op het bed liet liggen. Daar lag ik dan, schaars gekleed, dronken, out en weerloos. Wat er gebeurde, daar wist ik niets van. 

Johan stond op ongeveer een meter van het bed. Hij zei niets en staarde alleen naar me. Na een tijdje te hebben gestaard pakte hij zijn telefoon en maakte een foto van mij. Langzaam kwam hij dichterbij en  deed hij mij jurkje iets omlaag, zodat mij borsten te zien waren. Heel voorzichtig raakte hij mijn borsten aan en gleed daarna met zijn hand over mijn slipje naar mijn benen. Hij spreidde mijn benen wijd open en deed mijn slipje opzij. Ik lag nu op mijn rug met mijn benen wijd, mijn borsten ontbloot en mijn kaalgeschoren kutje die te zien was. Johan keek ernaar en maakte daarna nog meer foto’s van mij. Hij had inmiddels zijn broekrits geopend en zijn pik eruit gehaald. Een grote dikke, onbesneden en volledig geschoren. 

Hij begon weer aan mijn borsten te zitten en kneedde te samen terwijl hij met zijn vinger over mijn tepel ging. Met zijn andere hand ging hij naar mijn kutje. Hij maakte zijn vingers nat met speeksel en begon over mijn schaamlippen en clitoris te wrijven. Langzaam ging zijn vinger in mijn kutje. Eerst het vingertopje van zijn middelvinger en daarna steeds dieper tot zijn grote vinger helemaal erin zat. Alhoewel ik helemaal out was en niet wist wat er gebeurde, reageerde mijn lichaam erop. Ik begon af en toe zachtjes te kreunen. Ook hier maakte hij foto’s terwijl hij mij vingerde en betastte. 

Na een tijdje mij te hebben betast stond hij op. Hij kwam met mijn pik bij mijn gezicht staan en legde het op mijn lippen. Hij maakte er een foto van. Daarna trok hij mij naar het rand van het bed. Op mijn rug en met mijn benen gespreid. Hij begon me te beffen en ging met zijn tong over mijn hele kutje. Hij zoog aan mijn clitje en schaamlippen en duwde zijn tong tegen mijn gaatje. Daarna begon hij met zijn grote pik over mijn kutje te wrijven en filmde hoe ik kreunde. Zijn eikel duwde hij telkens tegen mijn kutje aan, maar hij deed zijn pik niet erin. Na een tijdje te zijn doorgegaan begin hij zich af te trekken terwijl hij mij filmde. 

Hij begon steeds harder te hijgen en steeds sneller af te trekken. Hij stond op en kwam bij mijn gezicht staan en trok zich verder af, terwijl hij met zijn andere hand mijn borsten betastte. Hij richtte zijn pik op mijn gezicht en hijgde. Hij kwam klaar en er kwam veel sperma uit. Hij spoot mijn gezicht en lippen onder en een gedeelte over mijn borsten. Hij was nog niet helemaal klaar, want hij bleef zich nog hard aftrekken en was inmiddels naar mijn kutje gelopen. Hij richtte zijn pik op mijn kutje en spoot zijn tweede lading sperma over mijn kutje en mijn onderbuik. Hij pakte zijn telefoon en maakte close-up foto’s van mijn gezicht, van mijn kutje en van mijn borsten.

Het leek net of Johan daarna direct realiseerde wat hij had gedaan. Hij deed gauw zijn pik in zijn broek. Met een stukje WC papier veegde hij het sperma weg en fatsoeneerde mijn kleding. Hij deed de deken over mij heen en vertrok. 

De volgende ochtend werd ik wakker met barstende hoofdpijn. Het enige dat ik mij kon herinneren is dat ik en mijn vriendin iets waren gaan drinken. Ze vertelde me dat ik erg dronken was, mij thuis heeft gebracht en Johan mij toen naar binnen heeft geholpen. Ik wist verder niet wat er was gebeurt.

Hoe ik daarna zijn hoer werd en opdrachten moest uitvoeren, lees in je het volgende verhaal!

Vind je dit verhaal leuk? Stem dan met een goede cijfer. 

xxx

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.7 / 5. Aantel beoordelingen: 24

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

6 Reacties
  1. Spannend hoor, heel mooi de spanning opgebouwd en goed geschreven

  2. Heerlijk geil verhaal. Je zou het een keer aan Johan Derksen moeten vertellen aan tafel bij VI

  3. Heerlijk geil, tweede verhaal nog veel geiler

  4. Ik ga gelijk deel twee lezen!

Reageren