Onverwachtse wending tijdens mountainbiken

4.8
(20)

Hallo allemaal, mijn naam is Andy! Ik ben 26 jaar, heb een normaal postuur en een medium lul van 17cm. Ik heb tot dit punt alleen nog maar seks gehad met vrouwen, maar mijn nieuwsgierigheid naar het aanraken, proeven en voelen van een harde grote lul is steeds groter geworden. Ik heb gemerkt dat ik steeds meer wil experimenteren, en dat ik het dragen van vrouwenkleding en mezelf zien als een meisje wat geneukt moet worden ontzettend opwindend vind. Ik heb ondertussen een aantal speeltjes die ik regelmatig gebruik, maar heb nog nooit een echte lul mogen vasthouden. In dit verhaal vertel ik een fantasie van mij. Dit is het eerste sexverhaal wat ik schrijf, dus opmerkingen en verbeterpunten zijn meer dan welkom!

 

Het is een mooie zaterdagochtend. De zon schijnt en ik heb het hele weekend voor mij alleen omdat mijn vriendin een weekendje weg is. Dit gebeurt niet zo vaak, dus ik heb ook geen andere afspraken gepland staan zodat ik even lekker tijd voor mezelf kan nemen en precies kan doen waar ik zin in heb. Als ik wakker word schijnt de zon door de gordijnen heen mijn bed op. Het is lekker warm in het appartement, dus ik besluit niets aan te trekken en stap uit bed om te ontbijten. Ik pak wat brood en besluit met mijn naakte lichaam te ontbijten op het balkon. Deze is goed afgeschermd en hier kan niemand mij zien, toch voelt het altijd een beetje stout om hier naakt te zitten. Tijdens het ontbijt merk ik al dat ik een beetje geil wordt van de warmte en het mooie weer, en ik voel dat mijn pik wat begint te zwellen. Aangezien ik een heel weekend voor mezelf heb wil ik er niet meteen aan toegeven, en besluit dat ik vandaag de spanning ga opbouwen. Alleen de gedachte aan lekker een dag geilen maakt me erg blij en ik voel de vlinders van de spanning al in mijn buik. Na het ontbijt besluit ik de stoute schoenen aan te trekken, en pak ik de tas erbij waarin ik alle speeltjes en kleding heb zitten die ik de afgelopen tijd heb verzameld. Hierin zitten een aantal dildo’s, buttplugs, slipjes, bh’s en een aantal mooie rokjes. Aangezien ik de spanning wil opbouwen besluit ik een stukje te gaan mountainbiken met een van mijn buttplugs in. Ik pak een middelmaat en breng deze naar mijn mond om hem wat nat te maken. Dan zet ik hem tegen mijn strakke gaatje en breng hem langzaam naar binnen. Door het gevoel van langzaam gevuld worden, worden de vlinders alleen maar erger. Zodra hij er lekker in zit trek ik mijn fietsbroek (een soort Yoga pants) aan, uiteraard zonder ondergoed. Ik kijk in de spiegel en zie dat alles goed zit. Als je goed kijkt zie je door de contouren van mijn billen. Ik weet dat als ik straks op de fiets zit mijn broek bij de billen wat strakker zit, en dat je dan waarschijnlijk de voet van de plug ook mooi kunt zien. Ik besluit hierom maar even een broekje er overheen te trekken, die kan als ik in het bos bel wel weer uit denk ik bij mezelf. De zachte strakke stof tegen mijn huid, en de fijne plug in mijn kontje voelen geweldig, en het duurt niet lang voor mijn paal op volle sterkte is. Nadat ik nog wat speeltjes, een mooie leren jurk en een geil slipje in m’n tas het gestopt pak ik mijn fiets en rijd richting de Veluwe. Daar is het mooi beschut, en heb ik alle ruimte denk ik bij mezelf.

 

Het fietsen in dit weer is heerlijk. Onderweg naar het bosgedeelte voel ik hoe de plug mij vult, en bij iedere beweging die ik met mijn benen maak beweegt. Zeker op zo’n sportzadel voelt het een beetje alsof ik iets/iemand berijd. Als ik in het bos ben doe ik de korte broek in mijn tas en kies ik ervoor om een mooie MTB-route met smalle kronkelpaadjes te nemen. Op die manier heb ik nog wat uitdaging bij het fietsen, en kom ik weinig mensen tegen. Zo fiets nog een half uurtje door tot ik bezweet bij een klein veldje kom. Doordat ik met mijn hoofd bezig was met fietsen, en de plug niet de grootste is ben ik er niet meer zo van bewust dat ik hem in heb. Aan de rand van het veldje zie ik een andere MTB’er staan die problemen lijkt te hebben met zijn fiets. Het is een jongen van een jaar of 20, en zie dat hij duidelijk een fanatieke sporter is. Hij is mooi slank, vrij lang en heeft een prachtig gladgeschoren gezicht en kort blond haar. “heb je hulp nodig?” vraag ik “het lijkt alsof je problemen hebt met je fiets”. Hij kijkt om en zegt “dat zou erg fijn zijn! Mijn derailleurs schakelen niet goed, en ben zelf niet technisch genoeg om het op te lossen”. Aangezien ik al veel fietsen heb gerepareerd besluit ik er maar even naar te kijken. Ik draai zijn fiets om en begin te achterhalen wat het probleem is. Als ik aan het kijken ben raken we aan de praat. Hij vertelt dat hij Ruben heet en 21 jaar is. Hij fietst nog niet zo lang, maar heeft daarvoor fanatiek gezwommen. Hij is erg open en makkelijk om mee te praten. Ik merk dat de vlinders weer beginnen op te komen, en kan niet verhelpen dat mijn blik af en toe afdwaalt naar zijn fietsbroek. Aangezien die broeken lekker strak zitten kan ik goed zien dat Ruben niet klein geschapen is. Tussen zijn benen zit namelijk een mooie bobbel, en ik merk dat mijn pik een beetje begint te groeien. Ik hoop maar dat hij dat niet ziet, denk ik bij mezelf.

 

Aangezien hij net fietst is hij erg geïnteresseerd in wat ik allemaal aan het doen ben. Hij kijkt nauwlettend wat ik aanpas, en stelt voluit vragen over wat ik aan het doen ben. Uiteindelijk moet ik knielen om goed bij de onderdelen te komen. Aangezien hij dichtbij staat kan zit ik met mijn hoofd niet ver van zijn kruis vandaan. Ik weet niet of het door het warme weer komt, maar ik zie dat de bobbel in zijn broek is veranderd in een duidelijke uitlijning van een grote, dikke lul. Ik denk dat hij wel 20cm is, veel groter dan die van mij! Ik ben er ineens weer heel erg van bewust dat ik een plug in heb, en merk dat ik een beetje rood word. Ik weet mezelf gelukkig te herpakken en leg de laatste hand aan zijn fiets. “wil je wat drinken” vraagt hij “dat is het minste wat ik kan doen”. Aangezien ik wel dorst heb zeg ik “ja lekker” en we gaan even verderop in het veld zitten. Als we zitten kan ik moeilijk mijn blik van zijn nog steeds harde lid houden, en ik merk dat ik met mijn hoofd steeds verder van het gesprek afdwaal. Hoe zou het zijn om zo’n lul in je handen te hebben? Zou ik hem helemaal in mijn mond kunnen nemen? Hoe zou dat voelen? Er jagen honderden gedachtes door mij heen, en ik voel dat er bij mij ook iets groeit. We zitten nog lekker te kletsen als hij ineens zegt; “jij hebt het ook warm, of niet”, en hij maakt met zijn hoofd een knikje naar mijn kruis. Shit… hij heeft het dus opgemerkt… “oh sorry” zeg ik terwijl ik mijn kruis probeer te bedekken. Ik probeer nog een smoes te verzinnen; “ik heb het inderdad warm, het is ook wel erg zonnig vandaag…”. Ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen en hij zegt “echt? Ik zie je namelijk de hele tijd kijken naar mijn kruis, en zag net toen je bukte dat je een mooie plug in hebt… Volgens mij komt het niet door de zon!”. Shit… de plug was dus iets zichtbaarder dan ik dacht. Ik word mega rood en weet me even geen houding te nemen. Gelukkig stelt Ruben mij op m’n gemak en zegt; “het is oké hoor, ik snap wel dat je van de natuur geil wordt. Dat heb ik ook!”. Ik kan niet geloven wat ik hoor. Zegt hij nou echt dat hij het niet erg vindt?! Aan zijn lach te zien vindt hij het zelfs best wel leuk!

Hij vertelt mij dat hij er ook van houdt om in de natuur zichzelf uit te vinden. Hij legt uit dat hij thuis niet de ruimte heeft om met zichzelf te spelen omdat zijn huisgenoten erg dicht op hem zitten en ze alle kamers delen. “Daardoor moet het af en toe buiten” zegt hij met een knipoog. Ik vertel hem dat ik het weekend alleen thuis ben, en dat ik heb besloten er een geil weekend van te maken met mezelf. Ik leg uit dat in de natuur, met de kans om gepakt te worden een grote turn-on is voor mij, maar dat ik nooit de bedoeling had om daadwerkelijk ontdekt te worden. “en, hoe voelt het om gesnapt te worden?” vraagt Ruben. “Eigenlijk wel geil…” “dat zie ik” knipoogt hij terwijl hij weer naar mijn kruis kijkt. Ik ben nog nooit zó geil geweest… Ik voel mijn hart kloppen door mijn hele lichaam, mijn handen worden klam en ik voel de plug weer heel bewust in mijn strakke kontje. “je schijnt het helemaal niet erg te vinden dat ik zo opgewonden ben” zeg ik. “nee, zeker niet. Ik vind het een heel groot compliment zelfs! Ik vind het heerlijk als ik word gewaardeerd en dan maakt het mij niet uit door welk geslacht! Maareh… wat vind je vriendin ervan dat je naar andere pikken kijkt” vraagt hij. Ik zeg dat ze dat niet weet, en dat ik zelf nog geen ervaring heb met mannen, maar dat ik dat graag wil opdoen. Ik vertel hem dat ik de laatste tijd stiekem met mijn kontje speel, en af en toe geile jurkjes en vrouwenkleding aan doe. Ik merk dat dit hem opwindt, dus vertel hem ook dat ik van plan was om midden in het bos met mezelf te gaan spelen, en dat ik goed voorbereid op pad was gegaan. “dus eigenlijk ben je je slettenkant aan het ontdekken?” vraagt hij, en ik kan alleen met “ja” antwoorden. Want dat is precies wat ik aan het doen ben besef ik me. Ik voel me steeds meer een sletje, en verlang er naar om een andere lul te pleasen.

Ik zie iets in zijn blik verranderen. Waar Ruben eerst erg vriendelijk en zachtaardig leek is er nu iets in zijn blik te zien wat ik niet eerder zag. Een soort dominantie waardoor ik me meteen erg onderdanig voel. Zo’n blik die zegt; ‘je bent nu van mij’. Opeens staat hij op en gaat hij voor me staan. “oké sletje, laat dan maar zien wat je waard bent, en trek je kleren uit.”. Even verstijf ik van de plotselinge wending. Is dit echt iets wat ik wil? Ik heb een lieve, mooie vriendin en dacht dat ik zeker was van mijn heteroseksualiteit. Toch was ik geiler dan ooit. Iedere vezel in mijn lichaam wou hem voelen, hem blij maken. “nou?!” zei hij met een lieve, doch strengere toon. Zonder iets te zeggen stond ik op en ontdeed mij van al mijn kleren. Ik voelde angst, maar de geilheid overwon, en mijn pik stond recht overeind. Het gevoel van de zonnestralen en zomerbries over mijn naakte lichaam voelde heerlijk. Daarnaast voelde het heerlijk om de bevelen van Ruben op te volgen. Het voelde alsof ik aan iets toegaf waar ik al heel lang naar verlangde, en ik was er klaar voor om al mijn stoute kanten te ontdekken.

Nadat al mijn kleren over de grond waren verspreid, en ik compleet naakt voor hem stond, bracht hij langzaam zijn handen naar mijn billen. Brutaal pakte hij de plug vast, en begon er heel langzaam met kleine bewegingen mee te spelen. Hij bracht zijn mond naar mijn oor en fluisterde “ik ben blij dat mijn fiets stuk ging, ik ben al lang opzoek naar een sletje zoals jij”. Zijn stem was zacht en fijn om naar te luisteren. Ondanks zijn dreigende woorden gaf zijn stem en toon me een veilig gevoel. Hij nam een rol aan, maar liet in alles weten dat hij mijn genot het belangrijkst vond. “ben je klaar om je fantasie uit te laten komen? Zoals je net al zag laat jij mij ook niet onberoerd. Ik heb door jouw geile toneelstuk een enorme harde lul gekregen, en ik wil dat jij dat oplost”. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Wilde hij echt dat ik hem aftrok?! Mijn vermoeden werden snel bevestigd toen hij kort nadat hij dat zei zijn lul uit z’n broek nam. Ik heb veel porno gezien, maar zelfs voor pornofilms was zijn lul gigantisch. Hij was erg lang en mega dik. Ik bracht mijn hand naar zijn schacht en probeerde hem vast te pakken. Mijn vingers paste nog maar net om zijn dikke lul. Zonder dat ik het door had raakte ik in een soort van trans. Ik kon aan niets anders meer denken. Het enige waar ik mijn aandacht bij kon houden was zijn grote, gespierde lul. Hij voelde zo hard en warm in mijn handen. Ik begon zachtjes te trekken. Mijn eigen pik was ondertussen harder dan ooit. Ik ging steeds sneller, en hij begon zachtjes te kreunen. “het voelt lekkerder als hij wat natter is”, zei hij terwijl hij zijn handen op mijn schouders legde en mij langzaam op mijn knieën dwong.

 

Daar zat ik dan. Naakt, midden in het bos met een gigantische lul vlak voor mijn gezicht. Ik bracht mijn tong naar zijn lul en likte hem over zijn gehele lengte. Ik probeerde zijn lul zo nat mogelijk te maken. Het smaakte een beetje ziltig, maar niet vies! Uiteindelijk had ik genoeg moed opgebouwd om hem in mijn mond te nemen. Ik probeerde zijn eikel in mijn mond te krijgen, maar zelfs dat was al niet makkelijk. Hij ‘hielp’ me door mijn hoofd langzaam over zijn harde lid te drukken. Met moeite kon ik ongeveer de helft in mijn mond krijgen. Als een bezetene begon ik met mijn hoofd op en neer te gaan, en maakte ik wilde bewegingen met mijn tong. Ik hoorde hem kreunen en nam dat als een teken dat ik het goed deed. Ik denk omdat ik zelf weet wat ik lekker vind, ik ook vrij goed kon inschatten wat Ruben fijn zou vinden. Het voelde heerlijk om zijn lul in mijn mondje te hebben. Het voelde heerlijk om eindelijk aan zoiets toe te geven, om mijn geile kant eindelijk de vrije loop te laten. Ik proefde zijn lul en voorvocht en vond het heerlijk! Ik kreeg steeds meer van zijn grote lul in mijn mond, en begon een beetje te gaggen. Dit leek hij wel lekker te vinden! Ik vond het heerlijk om daar midden in de natuur te zijn, en het voelde erg geil om zomaar betrapt te kunnen worden!

Ik hoorde hem steeds sneller ademen en voelde dat hij dichterbij een orgasme kwam. Blijkbaar wou hij dat nog niet, en hij trok mijn hoofd van zijn paal. “je zei dat je goed voorbereid op pad was.. Dat wil ik wel eens zien!!”, ik haalde mijn tas erbij en liet zien wat ik mee had. “Ik wil dat je je kleed als het geile sletje dat je bent, trek de jurk aan. Het slipje hoeft niet, die zit zo toch alleen maar in de weg!”. Gehoorzamend pakte ik het jurkje en trok deze aan. Het warmte leer zat strak om mijn hele lichaam. Mijn billen kwamen veranderden in strakke ronde bobbels, en ik voelde me meteen een stuk vrouwelijker… en geiler… Alle spanning was weg, en ik was compleet gehoorzaam. Toen ik mij omdraaide om naar hem toe te lopen zag ik dat hij door mijn speeltjes was gegaan. Hij had een van mijn grootste dildo’s vast, en had een ondeugende glimlach op zijn gezicht. Hoewel de dildo nog niet zo groot was als zijn lul, was dit al wel een aardig formaat! Ongeveer 17cm en vrij dik. “ik denk dat ik je eerst maar even moet opwarmen sletje” zei hij. Hij pakte me vast aaan mijn arm en nam me mee naar een boom. Toen we daar waren drukte hij mij met m’n gezicht tegen de boom aan. Ik voelde hoe hij heel even met mijn plug speelde, en deze er vervolgens snel uithaalde. Door het plotselinge overweldigende leegte liet ik een klein kreuntje. Ruben bracht de dildo naar mijn mond. “zuigen sletje” beval hij. Ik kon niets anders doen dan precies dat… Toen ik mijn mond opende drukte Ruben de dildo zo ver als hij kon in m’n mond. Doordat mijn keel al iets opgewarmd was gleed de dildo gemakkelijk naar binnen. Ik kon hem bijna helemaal in mijn mond krijgen. Ruben stootte de dildo langzaam heen en weer, en ik voelde dat hij zijn vingers tegen mijn gaatje zette. Eerst gleed er één naar binnen. Het duurde niet lang voordat nummer twee en drie er ook bij kwamen. De derde deed een beetje zeer, maar door mijn geilheid maakte dit niets uit, ik vond het heerlijk om aan beide kanten iets in me te hebben.

 

Na een tijdje de dildo gepijpt te hebben zei Ruben “nu is die wel nat genoeg!”. Hij bracht de dildo naar mijn strakke gaatje en drukte hem in één keer hard en diep naar binnen. Dit had ik niet verwacht, en een harde kreun verliet mijn mond. Hij begon hard te stoten. Zo hard dat het écht zeer deed. Ik smeekte hem om rustiger te doen, maar hij bleef doorgaan. Ik kon niet ophouden met kreunen, en voelde dat door de pijn de tranen in mijn ogen stonden. “Goedzo sletje, neem je hele dildo voor mij. Dit is nog opwarmen!”. Opwarmen?! Ik was ineens angstiger. Als dit al pijn deed dan zou zijn gigantische paal nog veel meer pijn doen! Ik voelde dat hij nog iets sneller ging, en merkte dat de pijn was weggeëbd en plaats had gemaakt voor genot. Ik voelde me écht als een sletje, en kon niets anders meer doen dan kreunen;”hmmm, jajajaja! Dit voelt heerlijk! Neuk me! Neuk me alsjeblieft!”. Nadat ik dat zijn haalde hij plots de dildo uit mijn nog maagdelijke kontje. Ik voelde ineens een hand hard op mijn billen slaan. “hmmmm” was het enige wat uit mij kwam. Het voelde heerlijk om gebruikt te worden.

Ik voelde dat hij achter mij ging staan, en voelde dzijn eikel tegen mijn sterretje drukken. “ben je klaar om eindelijk een echte lul te voelen, sletje?” vroeg hij. Hoewel ik niet zeker wist of ik er klaar voor was zei ik “Ja! Ik wil dat je me ontmaagd!! Maar mag het alsjeblieft rustig, ik weet niet of ik je grote lul ka hebben…”. Nadat ik dit zei maakte hij zijn lul nat met spuug, en ik voelde zijn lul langzaam naar binnen glijden. Ik voelde mijn hele kontje oprekken, en het voelde heerlijk! Ik had nog nooit zo iets lekkers gevoeld… Zo groot, zo warm! En het voelde heerlijk om zo uitgerekt te worden. Langzaam duwde hij zich verder naar binnen tot zijn lul ongeveer 10cm in mij zat. Hij stopte even en vroeg of ik het lekker vond. “Heerliijk!!!! GA DOOR!!!” kreunde ik. Hierop trok hij zijn harde lid iets terug, en drukte toen iets harder en dieper. Dit herhaalde hij een paar keer totdat ik zijn ballen tegen die van mij voelde. Toen hij helemaal in me zat zette hij veel druk waardoor ik tegen de boom werd gedrukt. Ik kon nergens heen, en het voelde alsof ik zijn persoonlijke sextoy was. Ik had niet verwacht dat ik zijn complete lul kon hebben, en het voelde alsof ik compleet gevuld was. Alles in mijn kontje voelde ik rekken!! “hmmmm jaaaa! Neuk me alsjeblieft!” riep ik. Hierop trok hij bijna zijn hele lul uit mij, om vervolgens hard weer naar binnen te dringen. Hij begon nu langzaam maar hard te stoten. Bij iedere stoot kwam een harde kreun uit mijn mond. Ik was in trans. Ik was een slet, en ik wou niets anders zijn! Hij neukte me steeds harder en sneller. Uiteindelijk voelde ik zijn pik nog harder worden, en ik wist dat hij bijna ging komen. Omdat ik in trans was daht ik niet meer na en zei tegen hem “kom in me!! Ik wil je zaad voelen!” Blijkbaar was dat voor hem de druppel, en ik voelde straal na straal bij mij naar binnen spuiten. Mijn hele kontje werd gevuld, en ik voelde dat zijn zaad diep in mij werd gespoten.. Toen hij klaar was met komen zei hij “ik wil dat je mijn zaad in je houdt”. Hij trok zijn lul uit mij, en ik probeerde met alles was ik had zijn zaad ik mijn kontje te houden. Toen hij helemaal uit mij was haalde hij mijn grootste plug uit de tas en vulde mij met de plug.

“kleed je weer om” beviel hij. Nadat ik dat had gedaan gingen we nog even wat drinken. “hoe vond je dat” vroeg hij? De zachtaardige Ruben was weer terug, en ik voelde me erg op mijn gemak. “hemels!” zei ik. “mooi, want ik wil dat je dit hele weekend mijn sletje wordt! Je bent alleen thuis, en ik wil meer van je strakke kontje”. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Hij gaf het briefje met zijn nummer er op aan mij, en zei “als je dit ook wilt, stuur me dan een appje met je adres als je thuis bent. Als je hiermee instemt wil ik dat je dit weekend mijn sletje bent, en alles doet wat ik zeg. Uiteraard spreken we dan wel een safeword af”. Hij pakte zijn fiets en fietste weg “bedankt voor het repareren” knipoogte hij.

 

Ik stapte ook weer op de fiets. De grote plug vulde mij enorm, en bij ieder bultje werd die mijn kontje ingeramt. Hierdoor bleef mijn geilheid aanwezig! Terwijl ik naar huis fietste spookten  er allerlei gedachtes door mijn hoofd. ‘moet ik dit doen? Ben ik bi? Wat als mijn vriendin hier achter komt?!’. Ik voelde Rubens zaad langs de plug uit mijn kontje lopen. “Ja ik wil dit” dacht ik.

 

To be continued…. (als jullie het een leuk verhaal vonden 😉 Ik hoor graag wat jullie ervan vonden!)

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.8 / 5. Aantel beoordelingen: 20

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

6 Reacties
  1. Lekker geil verhaal. Hier en daar een taal fout en jou zou van mij meer lege regels er tussen mogen laten. Maar dat mag de pret niet drukken.
    Ben benieuwd naar het vervolg.

  2. graag meer van dit soort verhalen.

  3. Lekker geil hoor. Je mag me altijd een berichtje sturen

  4. Lekker geil verhaal hoor. Wil ook wel stukje met je fietsen.

  5. Heb hetzelfde een beetje mee gemaakt tijdens het hardlopen, maar dan zonder plug maar ook heerlijk laten neuken door een heerlijke hete gozer

  6. Heerlijk geil verhaal, heel herkenbaar in de fantasie tot aan het dominante. Het zou voor mij wat rustiger of zachter mogen. Desalniettemin toch een harde pik ervan gekregen. Dank je wel. Op naar het vervolg 😉

Reageren