Pik-nick

4.6
(20)

Halverwege mei dit jaar ging ik voor een afspraak naar Zwolle. Deze liep voorspoedig zodat ik al snel weer in de auto zat op de terugweg. Het was begin middag met een verder lege agenda. ‘Waarom ook niet’, dacht ik en nam halverwege de A28 spontaan de afslag Nunspeet. Ik reed de Veluwe op en met een prima temperatuur en het raampje open genoot ik van het voorjaar. Na een stukje op de provinciale weg zag ik een zijweggetje met een kleine parkeerplaats. ‘Prima moment voor een kleine wandeling’ mompelde ik in mezelf en zette de auto daar neer. Het was rustig met slechts twee andere auto’s die er stonden. Ik stapte uit, nam een flesje water mee en liep het bos in. Na een kleine twintig minuten kwam ik bij een beschut plekje waar Staatsbosbeheer zo vriendelijk was geweest om vier mooie nieuwe picknick tafels neer te zetten. Met van die bankjes aan weerszijden erbij, je kent ze wel. Ze stonden een meter of vijf-zes uit elkaar. Ik ging op één van de bankjes zitten en keek om me heen. Stilte en niemand in velden of wegen te zien. Of wacht… uit een zijpad kwamen drie mensen.

Een vrouw en twee mannen. Ze liepen naar een van de andere tafels en gingen naast elkaar zitten, de vrouw in het midden. Ze moeten mij zeker hebben zien zitten, maar de heren hadden alleen maar belangstelling voor de vrouw. Niet zonder reden! ‘Rond de 40 en een lekker ding’ schoot door me heen. Misschien kwam dat ook wel door haar kleding. Halfhoge schoenen, een nogal kort rokje en een loshangend jasje dat haar borsten benadrukte. Toen begon het schouwspel. Het jasje gleed via haar schouders naar beneden en de heren pakten elk één van haar volle borsten beet. Ik voelde mijn hartslag versnellen. ‘Ze zien mij toch zitten hier? En zijn ze exhibitionistisch of geven ze een signaal af dat ik beter door kan lopen?’ Mijn lichte opwinding geeft me echter geen enkele keuze en ik zie de handen van de vrouw naar kruizen van beide heren gaan waar ze begint te masseren. Heel lang duurt het niet, ze hadden duidelijk zin in meer!

Waarschijnlijk hadden ze elkaar onderweg ook al flink lopen opgeilen. De mannen gingen staan en deden hun broek naar beneden. De ene had een wat dunne maar lange pik, de andere een normaal formaat met een enorme eikel! De vrouw aarzelde geen moment, pakte die laatste pik beet en duwde haar lippen tegen die grote dop. De man genoot zichtbaar toen haar lippen over de eikelrand gingen. Met haar mond begon ze nu die rand te masseren. Toen de man begon te hijgen plopte ze de op knappen staande pik uit haar mond en draaide haar hoofd naar de andere stijve pik. Deze ging soepel haar mond in en ze begon hem af te trekken met die pik zo diep mogelijk erin. De andere man speelde met haar tepels, waar ze duidelijk van genoot. Ook de lange pik liet ze nu weer uit haar mond glijden en ze stond op. Het jasje ging helemaal uit waardoor ik haar rijpe borsten goed kon zien. Lekker! Ze ging op de tafel zitten en liet zich achterover vallen. De mannen namen plek aan weerzijden en boden hun erectie aan. Beurtelings pijpte ze beide pikken. Dan weer spanden haar lippen om die dikke eikel, dan weer liet ze die lange naar binnen glijden.

Opeens was ik me er van bewust dat ik mijn broek had losgeknoopt en met mijn forse erectie aan het spelen was! En ik was niet de enige, de vrouw keek me kort en uitnodigend aan. Geilheid overspoelde me en ik zette een paar passen richting de neuktafel. Ze beloonde mijn initiatief door haar rokje omhoog rond haar middel te trekken en haar benen licht te spreiden. Mijn adem stokte even toen ik haar rijpe, kale poes zag. Glinsterend van geil en met opgezwollen schaamlippen. Ik gooide alle aarzeling van me af, deed mijn broek uit en liep met zwiepende erectie naar ze toe. Haar benen deed ik wat verder uit elkaar en dook met mijn gezicht in haar kruis. Mijn tong likte haar klitje, draaide een rondje en ik zoog aan haar schaamlippen. De zoet zilte smaak maakte me gek, zalig! Ik duwde mijn tong in haar gaatje om het extra te proeven om daarna weer haar klitje te bewerken. Al snel begon ze onrustiger te bewegen. Ik duwde twee vingers in haar natte kut en stimuleerde zo haar klitje van binnen en buiten. Dat werd haar teveel en licht schokkend kwam ze klaar. Hield ze nog wat in?

Het was hoe dan ook het signaal voor meer, de man met de grote eikel stond nu naast me om mijn plek in te nemen. Hij spreidde haar benen flink en duwde zijn grote paddestoel tegen haar schaamlippen. Die omklemden de welkome gast, het leek alsof ze zijn grote eikel naar binnen trokken! Eenmaal binnen sloten ze nauw om de stam van zijn pik, niet van plan om ‘m weer naar buiten te laten. Hij begon nu ritmisch te bewegen. Zijn grote eikel raakte haar gevoelig want al snel begon ze te kreunen, steeds harder. Geil om te zien vond ik en zo ook de man met de lange pik, die er met een gretige blik naar stond te kijken. Ze kreunde steeds harder, waarop ik besloot om mijn mega stijve pik in haar mond te duwen. Het kreunen dempte wat, tegelijkertijd leek ze door de combinatie van die neukende pik in haar kut en zuigen aan mijn lul in een geile extase te komen. Toen ze klaar kwam stopte ze met zuigen en draaiden haar ogen weg. Ik keek hoe de man met grote schokken klaarkwam in haar. Ik heb wel meer veelspuiters gezien, maar dit was een overstroming. Keer op keer spande hij zijn buik en spoot lading na lading in haar kut. Toen ontspande hij zich. Door zijn grote eikel plopte zijn pik zachtjes uit haar vagina, het leek of de lipjes hem nog even wilden vasthouden. Een paar draden van sperma en haar geil hingen nog aan zijn grote dop.

De dame draaide op haar zij en ging half op het bankje naast de tafel liggen. Snel nam de man met de lange pik haar plaats in met zijn erectie schuin omhoog. De dame richte zich op en sloeg een been over hem heen en positioneerde haar kut boven die lange lul. Door de veranderde positie droop er flink wat zaad van zijn voorganger uit haar natte kut. De man met de grote eikel moet echt veel zaad in haar gespoten hebben want al snel zaten zelfs zijn ballen eronder. Met haar hand schoof ze het glibberende geheel in haar kut en begon hem te berijden. Het maakte een soppend geluid door alle vocht en al snel schuimde de combinatie van zaad en geil rond de lange pik. Ze boog wat voorover en kantelde haar bekken zodat ze haar klitje tegen zijn buik kon duwen. Dat ging soepel doordat alle vocht een natuurlijk glijmiddel was geworden. Ook nu begon ze weer te kreunen. Ik was teveel bezig met het schouwspel om mijn stijve pik weer in haar mond te duwen. De man pakte haar billen en neukte haar met lange halen. Dat werd beiden teveel en terwijl zij klaarkwam duwde hij nog een paar keer z’n volle lengte tot zijn ballen in haar kut. Toen begon ook hij te spuiten en liet zijn lul uit haar glijden. Het verse zaad liep zachtjes uit haar grotje en vormde samen met de rest van het vocht een plasje op de mooie nieuwe tafel van Staatsbosbeheer.

Nauwelijks bijgekomen, schoof de man onder haar weg. ‘Nou, dat was het dan’, dacht ik. ‘Sta ik dan met m’n mega erectie’. Maar de vrouw stapte met haar benen van de tafel en ging met haar lijf en borsten languit op de tafel liggen. Uitdagend duwde ze haar lekkere kont wat omhoog. Met haar handen spreidde ze uitdagend haar billen. ‘Ehhh, was het de bedoeling dat ik haar in d’r kont zou neuken?‘ schoot het door me heen… ik ging achter haar staan met een knalharde pik. Ze wiegde wat met haar heupen en ik was verrast door haar lekkere sterretje en zalige heupen. Nu vind ik een lekkere vrouwenkont geweldig maar hier aarzelde ik geen moment en duwde mijn eikel tegen haar met zaad en kutgeil doordrenkte gleuf. Het resultaat had ik eerder gezien. Gretig trokken haar schaamlippen mijn flinke pik naar binnen in haar natte opening. Zo nat dat ik nog niet veel voelde, maar toen ik ook mijn dikke stam verder duwde voelde ik haar kut pulseren en stootte mij eikel gevoelig tegen haar binnenste. Ik pakte haar heupen en begon te stoten. Het sopte, schuimde nog verder en als ik even wat terugtrok kwam er wat zaad mee naar buiten. Door alle opwinding en het geile schouwspel merkte ik al snel dat ik me niet lang zou kunnen inhouden. De hele situatie, de neukpartij, de blik op haar heupen, het soppende geluid en mijn pik die in haar zeiknatte gleuf heen en weer ging. Ik deed mijn ogen dicht en liet mijn pik gaan. Met een paar heftige golven spoot ik een verse lading sperma in haar kut. Heerlijk langzaam ebde het gevoel weg.

Toen ik mijn ogen weer open deed gleed mijn pik uit haar. Op de bosgrond naast de tafel lag een plasje aan zaad en geil. De vrouw spinde tevreden en de man met de grote eikel zat op het bankje verlekkerd te kijken. Ik keek rond en zag de andere kerel niet meer, die moet al eerder weg zijn gegaan. Zonder verder iets te zeggen kleedde de vrouw zich aan en liep weg met de overgebleven man. ‘Vast een stel’, dacht ik. Ze waren op elkaar ingespeeld. En die andere man? ‘Huisvriend? Kwamen ze hem tegen? Zag hij hen sex hebben op de parkeerplaats?’ Er kwam van alles in me op. Ik kleedde me aan, dronk wat water en liep terug naar mijn auto. Het was er leeg, de andere auto’s stonden er niet meer. Met een grote smile reed ik weg, een gave en geile herinnering rijker. Een ritje op de Veluwe zal voortaan een andere betekenis krijgen. 🙂

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.6 / 5. Aantel beoordelingen: 20

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

Reageren