Home » Seksverhalen » Biseksuele seksverhalen » Afgelegen plekje

Afgelegen plekje

4.3
(36)

Het was een heerlijke warme zomerse dag. We gingen weer naar een afgelegen plekje om heerlijk naakt te zonnen en te genieten van elkaar. Na een poosje vielen we in slaap en na een uur werd ik wakker toen ineens 20 meter verderop een vrouw lach op haar rug en ook heerlijk van de zonnestralen te genieten.

ik lag op mijn rug met mijn gezicht naar haar toen, ze kwam naar boven met haar boven lichaam en een tube pakte om haar in te smeren het laatste wat ze ging insmeren waren haar borsten en die waren goed zichtbaar een volle c richting d cup schat ik zo en ineens keek ze onze kant op en ze zag dat ik haar aan het observeren was en ze glimlachte wand ze had ook gezien dat ik al een behoorlijke stijve lul had, ja wat wil je ook als je zo’n mooie vrouw van in de begin 40 ziet en heerlijke strakke grote borsten.

Toen werd mijn vriendin wakker en zag mijn stijve lul en zei zo die heeft er zin in niet wetende dat er iemand naast ons lag dat zag ze pas toen ze overeind kwam. Nou snap ik het waarom je lul stijf is en knikte naar de vrouw. Wil je ook wat drinken vroeg ze en de vrouw  antwoorde ja lekker en we zeiden in koor kom er gezellig bij liggen en kwam naast mijn vriendin liggen en we stelden elkaar voor. We raakten aan de praat en vroegen haar ga je altijd alleen er op uit en ze antwoorde ja ik ben alleen en heb geen vriend en vind het wel fijn om naakt te zijn waar wij op antwoorden wij ook en het gesprek ging over alles. Maar toen sloeg een beetje de vonk over wand er kwamen diepgaande gesprekken en ze zei ik zou het wel een keer met een vrouw en man willen doen. Mijn vriendin en ik keken elkaar aan en zeiden dat is onze fantasie ook maar nog nooit in werkelijkheid gebeurd toen ineens Anna wand zo was haar naam tussen ons in kwam zitten en we namen nog een paar glaasjes wijn en een biertje samen toen mijn vriendin haar ineens over haar benen ging strelen en ik toe keek. Anne vond het fijn en ging achterover liggen en wat lichtelijk begon te kreunen. Mijn vriendin keek mij aan met een gebaar dat ik ook maar eens actie moest ondernemen en begon ook haar andere been te strelen en richting haar prachtige borsten ging wand haar tepels waren al aardig hard aan het worden en begon lekker aan haar ene tepel te zuigen. Op het zelfde moment ging mijn vriendin dat ook doen en Anna begon nog iets harder te kreunen tot op een gegeven moment mijn vriendin opstond om voor haar kutje te gaan liggen en heerlijk eraan te gaan likken en er later een vinger er bij in te doen, wouw wat was dit geil en begon Anna te tongen. Op een gegeven moment hield Anna het niet meer en zei ik ga komen en ik zei laat je gaan kom maar nou en dat deed ze, ze begon heftig te schokken en te kreunen. Pff zei ze wat was dat geil en heerlijk en vroeg aan mijn vriendin als ik haar mocht neuken.

Mijn vriendin keek mij aan en zei ga je gaan laat haar lekker genieten. Mijn vriendin stond op en keek naar ons schouwspel en begon haar zelf te vingeren en even later kwam ze naar Anna toe en ging met haar kutje naar Anne’s mond zodat ze heerlijk door Anna gebeft kon worden mmmm dat was zo geil gezicht dat ik mij moest inhouden om nog niet te komen terwijl mijn vriendin heerlijk met Anna’s borsten zat te spelen en nog wat in de olie deed. Ik stopte even en ging staan om mijn natte pik even in het mondje te doen van mijn vriendin om heerlijk gepijpt te worden terwijl Anna nog heerlijk aan het beffen was, toen stopte ze met mijn vriendin en zei ik wil jou heerlijke lul ook wel eens proeven dus de rollen werden omgekeerd wat was dat heerlijk wat kon zei ook heerlijk pijpen, later ging mijn lul van de ene mond in de andere. Anna vroeg als ik haar weer wilde neuken wand ze zei tis al zo lang geleden dat ik eens goed geneukt ben en dus ik penetreerde haar weer van zachte naar harde stoten totdat ik zei ik hou het niet meer en Anna zei spuit mij vol ik wil  alles van je, toen ik ontplofte spoot ik haar helemaal vol en kuste haar en zei, zo schatje dit kunnen we vaker doen en mijn vriendin kuste haar ook en zei dit wil ik ook vaker met jou doen en straks mag je toe kijken hoe ik gevuld word in mijn kutje en dat gebeurde naar ongeveer een uur later toen Anna heerlijk gebeft werd door mijn vriendin.

Wat was dit een heerlijke middag om niet te vergeten toen het al zeven uur in de avond was. We hebben elkaars nummers uitgewisseld voor een vervolg.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.3 / 5. Aantel beoordelingen: 36

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

8 Reacties
  1. Geil verhaal, zou ik ook wel eens willen meemaken

  2. heel mooi verhaal, dank je wel, hoop op meer.

  3. Heerlijk, de droom van iedere man denk ik

  4. Dat zijn de leuke dingen om te overkomen, daarna nog vaker afgesproken?

Reageren