In en naast auto door onbekende

4.1
(25)

Het was donderdagavond en ik zat alleen thuis, mijn vriend was gaan werken. Door alle financiële problemen waren we overeengekomen dat ik sex contacten op het internet zou zoeken om zo wat bij te verdienen. Ik vond het best eng, ik had nog nooit seks gehad met iemand anders en al helemaal niet voor geld. Maar wat extra geld, dat klonk ook mooi. Ik had enigszins nerveus een paar dagen terug een advertentie geplaatst op internet. Ik vroeg een klein bedrag, een tientje om geïnteresseerden te pijpen. Neuken vond ik toch een beetje eng.

Al vrij snel reageerde een man met de naam Willem. Hij was 57 jaar en stelde zich voor als rustig, vriendelijk en beleefd. Hij wou wel een keer rustig gepijpt door een t-girl, tijdens het rijden van zijn auto. We mailden wat heen en weer en hij stelde voor om vanavond af te spreken, laat in de nacht. Hij was ook bereid om 15 te betalen, als ik hoerig gekleed langs de weg op hem zou wachten en hij me ook rustig mocht vingeren.

Ik nam een douche, smeerde me geschoren lichaam in met olie en maakte mezelf op met make up. Ik kleedde me hoerig aan met wat ik in de kast kon vinden, zwarte fishnet bodystocking, een zwart kort jurkje tot net over me billen, zwarte handschoenen tot over me ellenboog, zwarte laarzen tot aan me knieën en ik deed een slipje aan met een open kont, zodat hij gemakkelijk kon vingeren. Ik smeerde me kont in en vingerde me eerst zelf, zodat het een beetje makkelijker zou gaan. Het was al half 1 ‘s-nachts en ik stapte in de auto en reed naar het adres dat hij me had gegeven. Het bleek een park te zijn met enkele parkeerplaatsen, het was er vrij afgelegen en er was niemand te zien.

Plots kreeg ik een Sms’je “Ik ben er bijna, loop maar alvast over de parkeerplaats, groetjes Willem”. Ik vond het best eng en voelde mijn hart in mijn keel bonzen. Ik verzamelde het moed bij elkaar en stapte uit, stak een sigaret op en liep in het donker langs de weg. Ik voelde me net een straathoertje, goedkoop gekleed en tippelend. Ik zag in de verte koplampen van een auto, de auto naderde steeds dichterbij en minderde snelheid om langzaam langs me heen te rijden. Ik dacht dat het Willem was en bleef staan, maar hij reed verder. Ik liep nog een stukje verder toen ik de auto van achter me langs hoorde komen, hij minderde vaart en stopte langs me. Ik deed de deur open en zag een oude man in de auto zitten met zijn redelijk stijve pik uit zijn broek en zijn broek op zijn enkels. Hij hield met 1 hand het stuur vast en met het andere trok en streelde hij langzaam zijn pik. “Stap maar in” zei hij. Ik stapte in de auto en hij pakte zonder iets te zeggen 15 euro uit het asbakje en gaf het aan me. Ik deed het weg in mijn tasje. Ik keek hem niet aan en bleef voor me kijken. Hij pakte mijn hand en begeleidde me langzaam naar zijn pik.. Ik hield zijn pik vast, die was best hard en dik geworden. Ik was blij dat het bij pijpen zou blijven. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Ik voelde dat hij langzaam gas gaf en weer verder begon te rijden terwijl ik hem pijpte. Ik ging met mijn tong langs zijn en ballen en nam het weer in me mond.. Rustig probeerde ik steeds dieper te gaan en ik hoorde hem hijgen. Af en toe voelde ik zijn hand over mijn billen gaan en mijn jurkje steeds meer omhoog tillen terwijl zijn vinger in me anus ging en hij me even vingertje. “Hmmmmmmm” hoorde ik hem zeggen. Hij had een klein rondje gereden was stopte de auto vlak bij mijn auto. Hij deed zijn lichten uit en terwijl ik hem pijpte deed hij zijn rugleuning naar achter. Hij had nog geen woord tegen me gesproken. Plotseling deed hij zijn vinger weer in me kont, maar begon harder te vingeren. Ik kreunde en ‘Ahw..’ zei ik.

Hij pakte met zijn andere hand mijn hoofd vast en hield het naar beneden gedrukt terwijl hij mijn mond begon te neuken, steeds dieper. Ik begon te kokhalzen en mijn gezicht en zijn pik zaten onder de speeksel. Hij negeerde hem en duwde telkens zijn pik weer in me mond terwijl hij begon te stoten. Hij duwde 2 of 3 vingers in me kont en begon hard op en neer te gaan. Maar telkens als ik kreunde duwde hij zijn pik weer diep in mijn mond en begon ik te kokhalzen. Hij was veranderd in een dominante strenge man, in plaats van de vriendelijke oude man. Hij sloeg een keer of twee op mijn billen waarna hij zijn vingers weer in me kont deed en zijn lul in mijn keel. Ik voelde me opgerekt worden. Plotseling lieten beiden handen los en hoorde ik hem graaien in zijn jas of auto.

Hij haalde een condoom tevoorschijn, opende het en gaf het aan me door het bij zijn pik te houden. “Hij komt bijna.. en wilt dat ik hem doorpijp terwijl hij spuit” dacht ik, en deed de condoom om zijn pik, en begon hem weer rustig te pijpen. Hij ging weer verder, pakte me hoofd vast en neukte mijn mond, terwijl hij me vingerde met zijn andere hand. Mijn ogen draden van het kokhalzen en mijn gezicht zat helemaal onder de spuug.

Hij stopte en stapte uit de auto. Ik kwam overeind en veegde met mijn arm wat speeksel weg. Hij liep naar mijn deur toe en opende het. Hij pakte me bij mijn arm en begeleidde me de auto uit en liet me staan tegen de zijkant. Hij kwam achter mij staan en deed mijn schouders naar beneden zodat ik voorover bukte. Ik voelde hem zijn lul tussen me billen wrijven tegen me anus aan.. “Nee…zei ik zachtjes”, maar hij negeerde het en ik voelde hem zijn pik in me duwen, helemaal tot aan zijn ballen. Mijn kont werd uitgerekt en ik kreunde het uit. Hij begon me te neuken, ik kreunde en hijgde terwijl hij steeds harder en dieper doorneukte. Na enkele minuten ging hij sneller en sneller en dieper en ik trok het niet meer, ik kreunde en zachtjes riep ik ‘Ahw..ik kan niet meer, stop’..

Hij neukte me nog even verder, steeds harder terwijl hij mijn billen uit elkaar hield. “Ga op je knieën” zei hij zachtjes en haalde zijn pik eruit. Ik draaide me voorzichtig om, voelde dat me kont uitgewoond was en mijn mascara en lippenstift zaten over me hele gezicht. Ik zakte door me knieën en hij haalde het condoom eraf en begon zich tegen me wang af te trekken. Hij kreunde…en plotseling.. spoot hij al zijn sperma op mijn gezicht, grote dikke stralen over me wang en lippen.. die eraf liepen en op mijn borst uitlekte. Hij veegde tot het laatste druppel op mijn gezicht af. Ik zat nog op mijn knieën en zocht in mijn tasje naar een doekje. Hij was ondertussen zonder iets te zeggen weer in zijn auto gestapt, ik hoorde hem starten en hij reed zonder iets te zeggen weg.

Ik stapte snel in mijn auto, veegde mijn gezicht schoon en reed met een brandende kont naar huis. Eenmaal thuis lag ik in bed na te denken wat er was gebeurd, ik vond het eigenlijk best geil dat hij me zo gebruikt had. Ik heb nooit meer iets van hem gehoord.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.1 / 5. Aantel beoordelingen: 25

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

3 Reacties
  1. Om trots op te zijn meid. En je heb een heerlijke kont. Je moest eens weten hoe die harde van mii, achter mijn rits aan kwispelde toen ik je verhaal las. Xxx meester Luke

  2. Wauw wat. Een. Geil verhaal heerlijk

    • Ja echt een heerlijk verhaal ik zag get bijma. Voor mij

      Nu wik ik het zelf doen bij jou

  3. Een heerlijk geschreven geil verhaal is dat, je moet meer van dit soort verhalen schrijven, je hebt echt talent.

Reageren