Uitgaan en de oudere man

4.7
(33)

Eindelijk een weekend voor mezelf.. Met mijn ontbijt zit ik achter de computer en blader wat door facebook. Opeens krijg ik een berichtje van een vriendin, zij vraagt of ik nog wat ga doen vanavond. Ik vertel haar dat ik alleen ben en dus niets op de planning heb staan. Zij stuurt mij een link van een feest en vraagt of ik mee wil gaan. Ik stuur haar een berichtje dat ik wel mee wil gaan. Zij antwoordt dat ze me dan om acht uur komt ophalen.

Mijn vriendin staat op de afgesproken tijd op de stoep en we drinken nog even een wijntje bij mij thuis. Mijn vriendin is een super mooie vrouw al zeg ik het zelf, mooi slank, ze heeft geen vaste vriend, maar wel regelmatig een scharrel. Mijn vriendin belt een taxi en zegt dat we vanavond wel iemand vinden die ons thuis afzet.

Na nog een wijntje komt de taxi en wij stappen in. Net buiten de stad stopt de taxi, wij rekenen af en lopen vrolijk richting het huis. Het is al aardig gezellig en er is een geweldige catering. Het is een gezellige avond en we praten met iedereen. Het lijkt alsof ik deze mensen al jaren ken. Mijn vriendin gaat de dansvloer op en danst uitdagend tussen twee mannen in. Echte heren in een modern pak. Ze lachen als zij mij erbij trekt. De vele wijntjes hebben mij wat losser gemaakt dus ik begin ook uitdagend te dansen. Ik word aangesproken door een man, hij is wel wat ouder, ik schat hem zo begin vijftig. We gaan even later bij elkaar zitten en hij vertelt honderduit over zijn hobby’s en werk. Het is zo gezellig met deze man dat ik niet door heb dat het al drie uur in de nacht is. Hij moet lachen als hij ziet dat ik om mij heen kijk waar mijn vriendin is. Die is allang vertrokken, zegt hij. Nou hier sta ik dan en begin ondanks de leuke avond toch een beetje boos te worden. Zal ik jou anders een lift geven, vraagt de man. Ik twijfel maar toch knik ik ja.

In de buitenlucht voel ik pas hoeveel ik heb gedronken en ik wankel behoorlijk op mijn hoge hakken en hang tegen de man aan. We wandelen naar zijn auto en hij helpt me in de stoel. Waar moet ik heen mooie dame? Vraagt hij met een lieve stem en ik geef hem mijn adres. Hij schrikt en zegt; dat is wel heel ver weg. Ik zeg meteen; Nou, als je een logeerbedje voor mij hebt slaap ik wel bij jou en pak ik morgen de trein. Hij lacht zacht en zegt; Ja, dat heb ik zeker kom maar mee. Ik voel dat de man heel voorzichtig over mijn been aan het strelen is. Wat ben je aan het doen? Vraag ik fel, geschrokken door de hand op mijn been. Oh, sorry, zegt hij snel. Ja, ik zag dat je een panty aan hebt en dat vind ik altijd erg mooi bij een vrouw, vandaar. Ik kan intens genieten van een vrouw die een mooie glanzende panty draagt. Hij trekt snel zijn hand weg. Na een paar seconde pak ik zijn hand weer en leg die weer op mijn dij. Vind je dit een fijn gevoel dan? vraag ik hem want ik vind het ondanks de eerste schrik toch wel geil dat een oudere man geilt op mijn panty. Hij streelt met een hand over mijn benen en voor ik het weet rijden wij een oprit op. Hij stapt uit de auto, open galant mijn deur en helpt mij met uitstappen. Ik vergeet dat je als vrouw netjes uit een auto moet stappen, met mijn benen uit elkaar stap ik uit. Ik voel zijn hand om mijn middel, en die gaat voorzichtig omlaag.

Zodra wij binnen zijn brengt hij mij direct naar de logeerkamer waarin een ruim bed staat en die erg mooi is ingericht. Ik zie wat speelgoed liggen en ik kijk hem aan. Ja, niet schrikken die zijn van mijn kleinkinderen, zegt hij. Nou, ik wens je een fijne nachtrust, zegt hij beleefd. Als je iets nodig hebt, ik slaap in de kamer hiernaast. Ik loop op mijn hooggehakte lange laarzen achter hem aan want ik ben erg benieuwd naar zijn kamer. Wauw, deze kamer was drie keer groter dan de logeerkamer en het bed was ook gigantisch! Voor ik het weet duw ik hem op bed en vraag of hij geen vriendin heeft om dit fantastische bed mee uit te proberen. Hij schud nee met zijn hoofd. Hij slaat speels op mijn billen en draait mij dan om. Hij pakt mijn heupen vast en trekt mij naar hem toe. Hmm, je bent een stout pestkopje, je zit me gewoon op te geilen met dat lekkere lijf, zegt hij. Hij ritst mijn jurkje omlaag. Wauw, echt mooi hoor. Je hebt echt wel een lekker lijf! zegt hij als zijn ogen mijn hele lichaam bekijken. Ik heb nog steeds mijn glanzende panty aan en ik sta op. Ik buk een beetje voor hem omdat ik heb gemerkt dat mijn panty hem opwind. Hij geeft nu een harde pets op mijn billen en zegt: Hmm, je bent opa nu wel heel erg aan het pesten meisje! Wat een zachte panty heb je aan! Hij zucht en streelt over mijn billen. Ik klim weer op het bed, ga uitdagend op mijn knieën zitten en kijk hem geil aan. Hij komt weer dichterbij en ik duw mijn heupen naar achter. Hij drukt zijn mond op mijn billen en begint ze te zoenen. Hij scheurt mijn panty bij mijn kruis open en wringt zonder probleem zijn wijsvinger in het scheurtje. Mijn spieren spannen zich als zijn vingers mijn kutje ingaan. Hij trekt de rest van mijn panty kapot. Ik heb ondertussen mijn Bh al uitgedaan en hij begint rustig met mijn borsten te spelen. Na de geboorte van mijn kinderen zijn deze extra gevoelig geworden, dus zijn handen zorgen ervoor dat mijn tepels in no time keihard naar voren staan. Zijn tong draait rondjes om mijn stijve tepels en af en toe bijt hij er zachtjes in. Ik kreun van genot. Hij streelt de binnenkant van mijn benen en komt steeds in de buurt van mijn kletsnatte kutje maar raakt het iedere keer net niet aan. Dan trekt hij mijn string omlaag, nu heb ik enkel mijn lange laarzen en een gerafelde panty aan. Ik lig op mijn rug en kijk hem geil aan. Bevalt het je wat je ziet? Hij geeft geen antwoord en zijn gezicht verdwijnt tussen mijn benen. Ik voel zijn tong alle kanten op bewegen.

Hij blijft mij tien minuten lang over mijn klitje en mijn schaamlippen likken en elke keer als ik bijna klaarkom stopt hij. Ik word gek van verlangen en begin steeds harder te kreunen. Laat me alsjeblieft klaarkomen, kreun ik geil. Hij blijft mij likken, zijn handen glijden over mijn buik, omhoog naar mijn harde tepels. Ik voel een orgasme opkomen en kreunend zeg ik; oh, ja, niet stoppen, ga door! Lik mijn klitje! En mijn heupen bonken op en neer. Ik hou het niet meer. Hij heeft nog een laatste lik over mijn kutje en dan kom ik schokkend klaar op zijn tong! Hij heeft al zijn kleding nog aan en kijkt mij tevreden aan. Nu is het jou beurt, zeg ik opgewonden. Hij zegt; Nee hoor, dat hoeft niet als jij maar hebt genoten, dan geniet ik ook. Hij staat op en kleedt zich uit. Ik ga even douchen, zegt hij, ik kom zo weer terug. Ik doe mijn lange laarzen en de rest van mijn panty uit en ik loop naar de badkamer.

Daar hoor ik het geluid van de douche. Ik loop de luxe badkamer binnen. Ik zie hem staan door het glas van de douche cabine. Zacht sluip ik naar binnen en sla mijn armen om zijn middel. Ik ga omlaag met mijn handen en voel zijn volle ballen aan zijn half stijve lul. Wat zijn die zwaar, zeg ik. Ik ga voor hem staan en druk mijn warme lichaam tegen hem aan. Ik voel zijn hard geworden lul tegen mijn buik aanduwen en ik zak langzaam door mijn knieën. Zijn stijve lul ligt even tussen mijn grote borsten en ik kijk hem geil aan. Weet je nog steeds zeker dat je niets wilt? zeg ik. Ik lik over zijn dikke eikel met mijn tong. Hij kreunt zacht en zegt; Oh, wat ben je toch een lekkere vrouw. Door alle zeep glijden mijn handen soepel om zijn toch wel forse lul heen. Ik leg mijn warme mond om de eikel heen en lik over de kop. Ik begin hem nu gretig te pijpen. Zijn handen bewegen mijn hoofd op en neer en ik neem hem nog dieper in mijn keel. Ik schat dat zijn lul toch zeker vijfentwintig centimeter is. Zo’n grote lul heb ik nog nooit in mijn mond gehad! Hij kreunt zachtjes en ik voel zijn onderlijf heen en weer bewegen terwijl hij mijn hoofd stuurt met zijn handen. Ik stop met pijpen en ik ga weer omhoog, mijn borsten glijden over zijn harde lul. Ik kom omhoog en sta op mijn tenen om hem te kussen. Hij begint mij wild te tongen! En ik fluister in zijn oor; neem mij mee naar je slaapkamer en neuk me.

Ik wil die grote lul van jou in mijn kutje hebben. Ik wil dat je neukt! Helemaal nat val ik op het grote bed en hij vraagt ÔÇÿ weet je het zeker? Ik bedoel, misschien is mijn lul te groot voor jouw kutje. Ik pak zijn grote lul vast, trek de voorhuid naar achter en lik eraan. Daarna ga ik over hem heen zitten met mijn kutje vlakbij zijn harde lul. Ik zak omlaag en voel zijn grote kloppende eikel tegen mijn schaamlippen komen. Ik zak verder omlaag en beweeg mijn schaamlippen met draaiende bewegingen over zijn grote eikel heen. Hij stoot zijn stijve lul omhoog tegen mijn gezwollen schaamlippen en dat geeft me een heerlijk gevoel. Ah, kreun ik hard, ik geniet hiervan. Ik zit even stil en hij pakt mijn heupen vast en stoot die grote lul van hem in mijn kutje. Het kost een beetje moeite om die grote lul naar binnen te krijgen, maar uiteindelijk lukt het toch. Het gevoel is overweldigend, het is vet geil om zo’n grote lul in mijn kutje te krijgen. Hij blijft een paar minuten zo liggen. Dan duwt hij mij van hem af en legt mij op mijn rug. Ik spreid mijn benen en twee tellen later stoot hij die grote lul opnieuw in mijn kutje. Met felle stoten neukt hij mij diep. Ik trek mijn knieën zover mogelijk omhoog en voel dat hij zijn stijve nog dieper in mijn kutje stoot. Hij voert het tempo op en ik kom voor de tweede keer kreunend en met tranen in mijn ogen klaar. Hij is nog niet klaargekomen, pakt meteen mijn enkels vast en duwt mijn benen nog wat hoger. Na een paar stevige stoten met die heerlijke lul zie ik zijn gezicht helemaal veranderen. Hij komt klaar in mijn kutje! Stoot na stoot spuit hij zijn warme sperma in mijn kutje! Ik voel zijn sperma stromen! Hij valt over me heen terwijl die heerlijke lul van hem gewoon stijf blijft. Als hij na een paar minuten zijn lul uit mijn kletsnatte kutje trekt vallen er nog een paar druppels sperma op mijn buik. Hij hijgt nog steeds van opwinding, en ik kruip naast hem. Zo vallen we in slaap.

De volgende ochtend is hij nog in diepe slaap als ik zijn mobieltje pak, mijn nummer er in zet en hem nog een berichtje stuur; als je nog eens gezelschap wilt mag je mij bellen. Ik heb van jou en die heerlijke lul genoten. Ik doe wat jij wilt, ben overal voor in. En, ik heb niet alleen mooie panty’s maar ook hele geile nylonkousen. Het is maar dat je het weet. Bedankt voor een geweldige avond en nacht. Ik trek mijn kleding aan en stop mijn blote voeten in de lange laarzen. Zachtjes loop ik de slaapkamer uit, open de voordeur en sluit die zachtjes achter me. Ik heb genoten van deze oudere man, hij weet precies wat een vrouw belangrijk vindt.”

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.7 / 5. Aantel beoordelingen: 33

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

11 Reacties
  1. Heerlijk verhaal..😜😍

  2. Oudere mannen weten nog best hoe ze een mooie dame moeten behandeling😜

  3. Leuk verhaal, zeker waar dat oudere mannen weten wat een vrouw echt nodig heeft.

  4. Lekker verhaal! X

  5. Leuk geschreven!! Het voelde haast of ik meedeed in je verhaal.

  6. Leuk en geil verhaal

  7. Postcode en Huisnummer?

  8. Goed geil verhaal leek wel of ik mee deed goed voor op voeding postcode en Huis nummer.

  9. Ik zou graag wel eens lekker vrouw willen neuken zonder condoom

Reageren