Home » Seksverhalen » Biseksuele seksverhalen » Een fantasie die uitkwam met een stel

Een fantasie die uitkwam met een stel

4.4
(33)

Het was op een zomer dag dat ik en een vriendin op een terrasje zaten wat we wel vaker doen als we elkaar een tijdje niet hebben gesproken.

Meestal gaan we na wat drankjes naar 1 van onze huizen want we zijn dan al in de stemming. Nog op het terras aan een heerlijk biertje zit vlakbij ons een ander stel en we raakten aan de praat toen we later vroegen kom er gezellig bij zitten.

De vrouw was aardig zomers gekleed kort rokje aan en en mooi shirtje wat goed gevuld was ik denk rond cup d.

De man was ook goed verzorgd en zag er ook goed uit. We kletsen over koetjes en kalfjes maar toen werd het gesprek wat anders het ging namelijk over erotiek en vroegen ons als wij al eens in een paren club geweest waren of met een ander stel in contact waren geweest. We zeiden dat we geen relatie hadden maar goed bevriend waren en samen wel eens stoute dingen deden. Oe lala zei de vrouw en keek haar man aan met een glimlach en vroeg aan mij zijn jullie ook bi? Daarop antwoorden wij daar zijn we wel eens over aan het fantaseren meteen kreeg ik een voet onder de tafel door richting mijn kruis van de vrouw en dat zag mijn vriendin ook. De andere man deed het zelfde bij mijn vriendin en ze werd een beetje rood.
Het stel vroeg als wij misschien zin hadden om mee te gaan naar hun huis waar ze een mooie speelkamer hadden.

Het was wel een fantasie van ons dus we stemden in en gingen met hun mee. Eenmaal bij hun aangekomen direct naar boven naar hun speelkamer en keken onze ogen uit wat mooi ingericht en de vrouw zette wat mooie muziek op.

Wij alle 4 voelden ons al lekker aangeschoten toen ineens de vrouw mij ging kussen wat de man bij mijn vriendin ook deed, wat was dat heerlijk en langzaam ontdeed ze van haar kleding stukken toen er ineens een lekkere vrouw voor mij  stond in prachtige lingerie en borsten die uit haar bh puilden nog geen 5 min later waren we alle 4 naakt en streelden elkaar waar maar kon. Toen ik ineens een mannen hand voelde, dat was een beetje schrikken maar door de drank liet ik het gaan. Ook de 2 vrouwen hadden inmiddels elkaar gevonden en dat zag er super geil uit, toen ineens de man mijn lul pakte en er mee begon te spelen totdat i keihard werd en ineens er begon aan te likken, wat was dat lekker en zoals hij bezig was had i dat wel vaker gedaan.

Toen ik opzij keek zag ik wat mijn ogen haast niet konden geloven dat de 2 vrouwen in 69 lagen en elkaar kutje aardig aan het likken waren toen de man naar mijn vriendin kroop en zijn harde pik richting haar mond deed en mijn vriendin hem ineens in haar mond stak en hem heerlijk ging pijpen was voor mij het moment dat ik ook maar eens actie moest ondernemen om het zelfde te doen bij zijn vrouw en wij als mannen met onze gezichten tegenover elkaar zaten en keken elkaar aan toen de man mij pakte bij mijn hoofd om mij te gaan kussen en te gaan tongen. Zo ging dat wel 5 min aan toen de man veranderde in positie om mijn vriendin te gaan neuken. Wat was dat geil om te zien zij met een andere man. Ik ging met mijn tong naar zijn vrouw om eens haar natte kutje eens heerlijk te verwennen met mijn tong toen even later zij klaar kwam.

Even bijkomen zei ze, nou dat duurde niet lang voordat mijn lul in haar zat en ik haar heerlijk in haar kutje aan het stoten was, na vijf min kwam de man achter mij zitten en voelde zijn lul richting mijn sterretje gaan het zal toch niet en ja hoor met wat glijmiddel was er niet veel voor nodig en hij zat in mijn anus wat voelde dat heerlijk en gingen samen in een lekker ritme. Mijn vriendin aanschouwde ons spel en keek mij aan dat onze fantasie uitgekomen was. Zei kwam bovenop de andere vrouw zitten die haar kutje weer heerlijk aan het likken was en niet veel later kwam ze hevig klaar dat haar kut sappen vloeiden wat was dat geil. Even later gaf ik aan dat ik ging komen net als de andere man en we moesten spuiten alles over de vrouw over het gezicht en haar grote borsten, wat zag dat er enorm geil uit en de vrouwen elkaar heerlijk aan het zoenen waren en ons sperma aan het likken waren en de man mijn nog steeds stijve lul aan het aflikken was.

Wat was dit een fantasie en geile middag en lagen daar nog even met z’n vieren uit te hijgen en onder de douche samen gingen want die was groot genoeg voor 4 personen die ze er speciaal voor gebouwd hadden op hun speelkamer.

na een drankje en een beetje bijgekomen begon de andere man zijn vrouw weer op te geilen en wenkte mij van komen jullie erbij. Intussen had ik ook al weer een stijve en begon mijn vriendin heerlijk te neuken wat de man ook intussen deed totdat we al snel in de kutjes onze laatste sperma spoten en wat ik toen zag ….. dat de vrouwen elkaars kutjes aan het schoonlikken waren en wat ze maar konden slikken dat ook gretig deden. Het was al laat en hadden nog niks gegeten dat we iets lieten bezorgen.
na het heerlijk eten wisselen we elkaars nummers uit dat we dit nog maar eens vaker moesten doen omdat de klik tussen ons vieren er wel was. Na afscheid genomen te hebben bracht ik mijn vriendin naar huis en ben daar nog een afzakkertje wezen doen maar ik moest maar blijven die nacht. s Morgens werden we wakker en ik met een gigantische stijve, ze kroop op mij en begon heerlijk te bereiden en spoot haar kutje helemaal vol. Even een snelle wip voordat je naar huis gaat en onze fantasie is gisteren uitgekomen wat naar meer smaakt.

We namen afscheid met een dikke kus op de mond en ik zie je heel snel weer en dan maken we opnieuw een afspraak met het stel wand dit smaakt naar meer.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.4 / 5. Aantel beoordelingen: 33

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

8 Reacties
  1. Heerlijk

  2. Mooi verhaal, leefde erin. Zag het gebeuren, fantastisch!

  3. Lekker hoor

  4. Leuk om te lezen..

  5. Leuk om te lezen maar nog mooier om mee te maken. 😊
    N’keertje afspreken en dan een soort van gangbang 😘😍

  6. geil om te lezen 🙂

  7. een geil verhaal zeg. ooit hoop ik dat ook een keer mee te maken met mijn partner

Reageren