Horror en Humor: Een van mijn eerste ervaringen met een man en hoe het verliep.. 

3.8
(8)

beetje humor, horror en waar gebeurd……helaas… 

In mijn zoektocht naar mijn eigen bi kant is het internet natuurlijk de ‘place to be’ . Je maakt makkelijk contact en een afspraak, maar hebt geen idee met wie je eigenlijk afspreekt. 

Als startende biman, die zijn ho kant aan het ontdekken was, had ik al een aantal keren bij een masseur op de bank gelegen om me lekker te laten verwennen. dit smaakte steeds naar meer en de masseur wist ook steeds een stapje verder te gaan. de eerste keren durfde ik hem amper aan te raken, maar na een paar keer heb ik hem ook lekker gepijpt en hij mij ook. zo ontzettend geil om een frisse schone pik in je mond te nemen.. alleen daarvan kom ik nu al spontaan bijna klaar. ook bleek ik het erg fijn te vinden dat hij mijn kontje lekker verwende. alleen verder wilde hij helaas voor mij, niet gaan. toch kom ik nu al bijna 10 jaar bij deze fijne masseur en wissel hem af met een paar andere. maar ook deze wilden me niet ontmaagden, dus deze wens bleef liggen.. 

tot ik op een avond, al surfend p het internet, deze man tegenkwam. hij woonde in buurt, heette Willem, had een vaste vriend( vond ik wel een prettige gedachte op de een of andere manier) en kon ontvangen. dit laatste ben ik achter gekomen is echt wel een dingetje. iedereen wil wat met je, maar kan vaak alleen maar verplaatsen. daar kan ik natuurlijk over klagen, maar ik doe precies hetzelfde… 

we hadden eind van de ochtend afgesproken en ik reed vol goede moed en zin naar hem toe. het zou nu gaan gebeuren, ik werd ontmaagd…en we gingen echte sex hebben… 

ik belde aan en een bejaarde man deed open… ik was verbaasd, maar voordat ik het wist zat ik bij hem binnen op de bank met een kopje koffie… ik voelde me erg onzeker worden en dacht niet dat ik überhaupt geil zou kunnen worden van deze, overigens erg aardige man met veel ervaring. 

we praten over veel verschillende dingen om het ijs te breken.ondertussen begon Willem me te strelen en me aan te moedigen hetzelfde bij hem te doen. ik keek naar zijn bejaarde kleding, broek, schoenen en overhemd en wist me geen raad… maar ik wilde zo graag die stap verder doen.. 

ik dacht weet je wat , als we nu een samen gaan douchen dan wordt het misschien nog wat. terwijl ik me uitkleedde en onder de douche ging staan, ging Willem even een pilletje pakken, immers volgens zijn zeggen door zijn hoge leeftijd ( ik heb het niet durven vragen) kreeg hij hem niet altijd meer omhoog… lekker dan. 

onder de douche ging het al iets beter, lekker aan elkaar zitten en als je je ogen dicht doet en veel fantasie hebt, ach… samen werden we wel wat opgewonden. al vond Willem wel dat ik weinig initiatief nam en weinig aan hem zat. wel zat ik veel aan mijn eigen pik te trekken om hem stijf te krijgen en te houden. hier heb ik anders geen enkele moeite mee, dus het gezelschap maakt toch veel uit.. 

toen we klaar waren met douchen en op bed gingen liggen, kwam de klap op de vuurpijl.Willem zei : ‘ik doe nog even mijn gebit uit, dat pijpt veel fijner’ ….. hij kwam tegen me aan liggen en zakte met zijn hoofd naar beneden… de gedachte dat ik gepijpt werd door iemand zonder gebit werkte zo dat mijn piemel slinkte alsof het 10 graden vroor… 

inmiddels was de pik van Willem wel aan het stijf worden, hij zei; ‘ach met een half uurtje doet hij het wel…’  .een half uurtje?? zolang ga ik niet wachten…. 

ik zei tegen Willem dat hij mijn kontje maar vast moet vingeren, dat deed hij met veel glijmiddel en voelde goed…ik was als een gek aan mijn pik aan het trekken om hem stijf te krijgen en klaar te komen. ik dacht, als ik nu spuit, is het klaar en kan ik weg… 

zo gezegd zo gedaan, na enige moeite, mijn ogen stijf dicht en gevingerd worden kwam ik eindelijk klaar. Ik was erg opgelucht en Willem zei: ‘nou ja, dan kom je maar een keertje weer terug deze week…’ 

ik wist niet hoe snel ik het pand moest verlaten. heb mijn kleren aangetrokken en ben gegaan. Willem was teleurgesteld dat ik niet bleef voor nog een kopje koffie en een koekje.. 

door deze ervaring ben ik wat voorzichtiger en vooral kieskeuriger geworden in mijn contacten..echt  ontmaagd ben ik inmiddels wel, in de sexbios, maar dat is voor een ander verhaal. 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 3.8 / 5. Aantel beoordelingen: 8

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

2 Reacties
  1. Geile

  2. Ik vind het niet bepaald een erg opwindend verhaal

Reageren