De hot tube

4.8
(6)

Het hotel waar ik logeer heeft een mooi zwembad. Omdat ik een vermoeiende reis achter de rug heb en de zon heerlijk schijnt vat ik het plan op om een biertje te gaan drinken aan het zwembad. Ik ben mijn zwembroek vergeten, het is immers een zakelijke reis, maar er hangt een badjas in de kamer dus wat kan het mij schelen.

Slechts gehuld in een badjas ga ik naar zonovergoten zwembad en bestel een biertje aan de bar. Heerlijk die zon, dat heb ik gemist. Als ik aan het zwembad lig valt mijn oog op een zelfverzekerde vrouw die topless een beetje verveeld aan een tafeltje zit. Ze heeft grote tieten en kijkt brutaal uit haar ogen. Na een poosje verschijnt een brunette met prachtige rondingen en een leuk stralend gezicht. Ze draagt een sexy badpak en alle mannen kijken haar na. Wow dat is mijn type.

De topless dame blijkt haar vriendin. Ik zie haar nee schudden op een vraag en hoor haar zeggen, “we cannot do that in a fancy hotel like this, can we”. Uiteindelijk begeven ze zich naar de ligstoelen bij het zwembad. Zodra ze zich daarop genesteld hebben doet de bevallige brunette ook haar badpak omlaag en onthult haar prachtige tieten, cup D, maar stevig en natuurlijk met lekkere bruine tepels. Ik word gek zo mooi en het valt niet alleen mij op. Stiekem fantaseer ik dat ik haar neuk.

Omdat de zon erg warm is ga ik even naar binnen, ook om te checken of ik een email heb over de bespreking morgen. Ik loop langs de dames en voel een erectie opkomen. Zal ik ze durven aanspreken? Beter niet denk ik en ik loop naar mijn kamer. Na wat e-mails te hebben beantwoord en tussendoor wat porno te hebben gekeken om mijn geilheid over de twee dames kwijt te raken besluit ik toch nog eens kijkje te nemen. Ik neem een koude fles water mee en loop naar het zwembad. Ditmaal ga ik aan de schaduwkant zitten. De dames zijn er nog en liggen tot mijn genoegen spiernaakt in de zon precies tegenover me. Ze liggen beide op hun buik en ik heb uitzicht op hun prachtige billen.

Mijn favoriet heeft haar benen uit elkaar wat een extra geil uitzicht opleverde. Zo nu en dan loopt een man langs die voorzichtig kijkt. Na een kwartiertje keert de brutaalste zich. Ze lijkt totaal geen gêne te hebben terwijl ze haar tieten insmeert. Ook mijn favoriete brunette draait zich nu om en gaat zitten. Ze is mooi egaal bruin en enorm verleidelijk. Als ze haar benen naast het ligbed zet kijk ik recht in haar roze kutje. Wat zou ik graag …. De brutale gaat staan en staat daar frontaal naakt in volle glorie alsof ze op een naaktstrand staat. Ze verkoelt haar voeten in het zwembad. Omdat mijn favoriet naar haar opkijkt raakt haar blik die van mij. Ze zag dat ik hen bespied en lacht breeduit.

“You enjoy the view” roept ze. Ik lach beschaamd. “He probably dreams of a trio” roept het andere meisje. Wow, ik was gesnapt. Het scheen hen echter niet te deren en de sexy brunette lacht geamuseerd. Ze zwaait en geeft een kushandje. Ik lach terug en kijk op mijn telefoon en dan schuin terug. Ze blijft lachen en wenkt me. “Come sit here” zegt ze en wijst naar de ligstoel naast haar. Ook haar vriendin lacht uitnodigend. Omdat ik een erectie heb gekregen twijfel ik; straks iet iedereen het, ik heb immers geen zwembroek aan.

Ze blijft aandringen en ik verman me en loop om het zwembad heen en ga naast haar zitten. De andere mannen kijken jaloers toe. “Hi I’m Alicia” zegt ze met een lach “and this is Vanessa”. Alicia blijkt een model uit Roemenië te zijn en ze is met haar vriendin uit Duitsland op vakantie. Na wat kennismaken vraagt ze of ze wat mag drinken, liefst koude limonade. Dat was bescheiden; ik haal een karaf koude limonade en twee glazen en een biertje voor mezelf.

We have a suite here with an outdoor jacuzzi” zegt ze plotseling. “You want to come?” “Ich mochte eines Trio “, zegt haar vriendin en ik lach. “Vanessa is always horny” zegt de brunette en kijkt me aan. “But I like you a lot” zeg ik. Ze lacht, “you are beauty and nice”. “Do you want to show me your suite?” zeg ik en schrik er zelf van. Ik verwacht een afwijzend antwoord maar Alicia buigt voorover en fluistert in mijn oor “Sure, but if I am good for you we come back and have a trio afterwards, deal?” Ik weet niet wat ik hoor. “Why not” zeg ik verbaasd” Alicia staat op slaat een handdoek om haar middel, fluistert iets naar Vanessa die hardop lacht en mij ondeugend aankijkt, pakt haar sleutel, reikt haar hand aan en zegt “Let’s go”. Topless loopt ze met me naar binnen, nagestaard door een leger kwijlende mannen. Vanessa blijft spiernaakt achter bij het zwembad; die zal wel een geile vent mee zijn als we terugkomen denk ik.

Ze neemt me bij de hand naar de kamer. Het is een mooie suite met aansluitend een patio waar een hot tub staat. In beide slaapkamers staat een groot kingsize bed. Alicia drukt haar lichaam tegen me aan, mijn erectie groeit en ze merkt dat. Mijn badmantel valt open. “What do we have her” zegt ze terwijl ze mijn pik vastpakt. “You are not wearing swimwear; you are naughtier than I thought”. Ik kus haar en ze beantwoordt mijn kus gretig. Haar tong beroert mijn tong terwijl ik haar handdoek lostrek.

Ze kreunt als ik haar kutje beroer. Ik laat mijn badmantel op de grond glijden en we zoenen terwijl ik haar vinger. Haar kutje wordt nat en ze hijgt zachtjes. Dan stapt ze achteruit, pakt mijn hand en trekt me mee naar het bed. Naast het bed liggen condooms, het valt me op en ze ziet me kijken. “These belong to Vanessa she likes to fuck”. “You seem to like sex as well” antwoord ik. “I like you, I feel comfortable with you” is her answer. Ze duwt me op het bed en kust me, we zoenen innig. Langzaam gaat ze omlaag, sabbelt aan mijn tepels, kust mijn buik en pakt mijn inmiddels keiharde pik. Ze likt mijn ballen en mijn pik en likt mijn eikel dan begint ze langzaam te pijpen. Haar tong doet mee, dan neemt ze hem helemaal in haar mond en pijpt me diep; ik explodeer zowat en vraag haar te stoppen.

Ze zoent me en dan gaat ze door, ze kust mijn pik en pijpt voorzichtig. “I want you inside me” kreunt ze. Ze pakt een condoom en gebruikt haar mond om hem om mijn harde pik te rollen. Ze gooit haar been om me heen en glijdt mijn harde pik in haar perfecte natte kut. Ze kreunt; haar kutje is strak en zacht en ze weet hoe ze met gevoel een pik berijdt. Haar heerlijke natuurlijke tieten dansen, ik richt me op en kus haar bruine tepels die ik hard voel worden tussen mijn lippen. Ik voel dat mijn pik gaat exploderen en ga liggen terwijl ik in haar stoot; haar adem versneld. Ze kust me en ik word steeds geiler; mijn hart bons en dan voel ik mijn pik intenser dan ooit.

Ik hou het niet meer en spuit mijn zak leeg; ze lacht en grinnikt. “You came dear; I feel it so good”. Ze stapt van me af en trekt het condoom af en likt mijn pik schoon. Hij blijft keihard en ik voel haar tong om mijn eikel; “I suck you more?” en ze neemt hem weer in haar perfecte mond. Dit is zo heerlijk, ik kreun en binnen minuten kom ik weer; dit keer in haar mond. Ze kijkt me aan en slikt. Dan veegt ze haar mond af en gaat tegen me aan liggen. Heerlijk dat mooie zachte lichaam; ze zoent me en onze tongen strelen elkaar.

“I feel good with you” fluistert ze en kruipt verder tegen me aan. Ik streel haar en we genieten zo’n tien minuten zijgend. Dan kijk ik haar aan en kus haar, onze tongen spelen met elkaar. Mijn vinger glijdt naar haar poesje en ze opent haar benen, ze kreunt als mijn vinger naar binnen glipt. Ze is kletsnat en mijn mond beweegt maakt zich los van haar lippen en kust haar borsten, ik richt me op glij met mijn mond omlaag. Haar strakke poesje smaakt heerlijk en ik lik haar gleuf en haar klit; ze kreunt en fluistert “yes, please”.

Ze slaat haar been om mijn hoofd en drukt mij dieper tegen zich aan; ik voel haar kutje kloppen. Ze spant zich en kreunt harder en harder, ik voel opeens haar kutje verstrakken en ze gilt hard “oh I come, oh yes, yesss …”. Dan verslapt ze en slaakt een gelukzalige zucht. “Oh, that is good …., thank you darling.”. Ik richt me op en kus haar, ze beantwoordt de kus met nog meer tederheid dan daarvoor en we blijven even kussend nagenieten, mijn pik is keihard en als ze hem even beetpakt en trekt spuit ik voor de derde keer van geiligheid. Ze moet erom lachen, “you are very horny” zegt ze. “You make me horny sweety” antwoord ik.

“Let us shower and go back in the sun” stelt ze voor; “than we come back later for the jacuzzi with my friend”. “I bet she went of already with another horny guy” antwoord ik. “She may be”, zegt Alicia, “but she asked me not to suck all sperm out of you, because she wants some. So, I guess she is waiting even hornier than two hours ago”.  Twee uur …., dat was om gevlogen. We douchen samen terwijl we niet van elkaar af kunnen blijven en gaan dan terug naar het zwembad.

Geile mannen kijken Alicia na met een jaloerse blik op mij. “Ich dachte du hast Ihm umgebracht” zegt Vanessa; “what took you so long” grijnst ze. Alicia lacht betekenend en fluistert iets in het oor van Vanessa. Vanessa lacht en knipoogt naar mij. “Can you get us a drink” vraagt Alicia. “You want a cocktail?”, vraag ik. “Yes, let’s have sex on the beach” lachen de dames in koor. Als ik terug kom liggen ze beide weer spiernaakt aan het zwembad. We toasten en Mona vraagt me of ik haar insmeer; ik moet me bedwingen geen erectie te krijgen als haar prachtige billen en borsten insmeer. Stiekem geniet ik van de jaloerse blikken van de andere mannen, die naar de roze kutjes van dames loensen.

Alicia streelt me en lacht, “I am glad I met you”.  “Take you rope off and enjoy the sun naked as we do” zegt ze, “or are you shy”. “I am not but I do not want to burn my thing here,” fluister ik. Ze lacht en Vanessa vraagt haar wat er is. Ze fluistert iets aan Vanessa die hardop lacht. Ik doe mijn badjas los en leg een handdoek op mijn pik, die trouwens weer begint te zwellen. We genieten van de zon en als het warm wordt staat Vanessa op. In volle glorie staat ze naast het zwembad, zich niet storend aan de kwijlende mannen blikken. Wat een lekkere kut heeft ze, misschien mag ik die straks ook met mijn jongeheer verkennen denk ik.

Ze slaat met haar rechtervoet in het zwembad en laat druppels vallen op Alicia die een gilletje slaakt. “Let’s swim”. Alicia schudt nee, maar gaat op de rand van het zwembad zitten. Ik hoor een langs zwemmende man zuchten als hij recht in haar kruis kijkt, Alicia negeert hem. Vanessa gaat in het water en de mannen zwemmen langs haar heen. “You go with her” zegt Alicia, “I can’t swim, but I want to see you naked in the pool”. Ik doe mijn badjas uit en stap het water in; de temperatuur is heerlijk. Ik trek een baantje terwijl Alicia mij met haar lachende ogen volgt. Vanessa komt naar me toe en fluistert, “und wie war Sie, mein Freundin kann gut blasen, nicht?” “Oh yes” antwoord ik kreunend. “I want you to fuck me later, it is my turn now” zegt ze. “Oh really?” zeg ik. Alicia heeft iets gehoord en roept, “you promised dear”. Ik moet een erectie bedwingen zo in een zwembad vol met toe kijkende hotelgasten.

Eenmaal uit het zwembad ziet Vanessa dat mijn pik een lichte erectie heeft; ik kon het niet bedwingen. “Er steht” zegt ze lachend. “Nicht völlig”, antwoord ik. Vanessa legt lachend haar hand op haar hoofd en schudt haar hoof.  Alicia doet alsof ze het niet merkt en vlijt zich tegen me aan, kust me en fluistert, “time for the hot tub with the three of us”. Ze pakt mijn hand en wenkt Vanessa, die juichend meekomt. Alicia heeft een handdoek omgeslagen en loopt topless met mij aan de hand naar binnen, maar Vanessa loopt naakt en lachend achter ons aan; iedereen kijkt ons verbaasd na. Oh lala zegt een man met een jaloerse blik, ik grijns naar hem. Vanessa kiert “das gibt Spaß” tegen hem.

Op de kamer laat Alicia haar handdoek vallen en komt Vanessa op me af om mijn badjas uit te trekken. Mijn piemel staat kaarsrecht; Vanessa kan niet wachten en duwt me op het bed. Ze pakt mijn pik en zegt triomfantelijk “I am so horny, it is my turn”. Alicia kijkt lachend toe en loopt naar de hot tub op de patio om hem alvast aan te zetten. Ondertussen likt Vanessa mijn pik en stopt hem dan plots in haar mond, gretig pijpt ze me en neemt ze mijn piemel deep throat in haar mond. Alicia voegt zich bij ons als Vanessa grommend mijn pik bewerkt. Alicia gaat naast me zitten en kust me terwijl Vanessa onverstoord verder gaat. “She is hungry” lacht Alicia. Ik kreun en voel mijn pik kloppen; Vanessa merkt dat en stopt en kijkt me brutaal aan. “You fuck me now” zegt ze dwingend. Alicia kijkt lachend alsof ze haar vriendin het pleziertje gunt. “Vanessa pakt een condoom en doet hem weer met haar mond om mijn keiharde pik.

Dan draait ze zich om, richt haar prachtige kont omhoog en zegt “take me doggy”. Wat een prachtig gezicht, haar kletsnatte roze kutje glinstert en zonder moeite glij ik erin. Ze kreunt als ik hem erin stoot en zegt “yes fuck me baby”. Alicia zit haar geamuseerd naast. Ik word nog geiler van de aanblik van haar prachtige tieten achter de mooie kont van Vanessa. Alicia geeft me een heerlijke zoen en zegt, “give it to her, she needs it now”. Ik ram hard en diep en Vanessa kreunt en moedigt me aan “he is so big baby take me hard”. “Her Rechtsanwalt mag mich fertig”. Ik kijk Alicia aan, die dus heeft verklapt wat voor werk ik doe; ze lacht en kust me. Met die aanmoediging ram ik hem er diep in, het bed piept en kraakt en Vanessa gilt zo hard dat ze het buiten moeten horen. “Yes, I am coming” gilt Vanessa. Ik voel haar kutje kloppen en zich dicht knijpen waardoor ik een enorme geilheid voel en mijn pik weer leegspuit. Als we naast elkaar op het bed vallen, trekt Alicia het condoom ervan af en zuigt mijn pik schoon, terwijl Vanessa mij dankbaar en teder zoent. Vanessa steekt een sigaret aan en Vanessa begint me weer te zoenen. Ze is zo zacht en teder. “The tub is waiting” zegt ze en stapt van het bed, Vanessa spring op en loopt naar de jacuzzi. “Now relax” zegt ze.

De rest van de middag werd een heerlijke vrijpartij met twee geile meiden in een jacuzzi met koude champagne uit de minibar. Wat een beloning ….. Mijn jetlag was vergeten en ik vraag me af of ik vannacht mijn eigen bed nog zal zien.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.8 / 5. Aantel beoordelingen: 6

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

3 Reacties
  1. geil dank je wel voor schrijven xxx

  2. Geil..hoop dat je nog veel verhalen plaatst

  3. Heerlijk geile verhaal, meer van deze is heerlijk

Reageren