Eerste keer

3.3
(6)

Op een zonnige doordeweekse dag was ik met een ex vriendin wat later in de avond een klein blokje om. De zon was laag aan de horizon en hadden samen zin om iets langer op deze mooie dag buiten te lopen. Na een minuut of tien kwamen we bij een stukje bos langs de snelweg waar we lekker begonnen te zoenen. Mijn dag kon niet meer stuk en zou wel meer dan een lekkere zoen willen. Ik begon haar zachtjes te strelen over haar tieten en kutje en tot mijn verbazing liet zij het toe (normaal redelijk preuts). Na een minuut of twee had ik mijn vingers op haar klitje en begon ze mijn nek zachtjes te bijten waar ik nog geiler van werd.

Na een tijdje begon ze mijn broek uit te trekken en trok ze me met haar zachte handen heerlijk af. Ik met mijn stijve lul begon zo geil te worden dat ik haar hoofd naar beneden duwden en mijn harde lul in haar mond schoof. Tot mijn verbazing begon ze op haar knieen mijn piemel helemaal te verwennen en er begon zelfs wat mascara uit te lopen. Ik had haar nog nooit zo zien genieten van een harde lul en wou hier wel gebruik van maken.

Na dat ze mij met haar mond had verwend ging ze uitdagend met haar handen tegen een boom staan met haar kont naar achter. Ik deed mijn broek helemaal uit en deed zachtjes mijn lul in haar natte poes, die druipte van geilheid en was klaar om hard genomen te worden. Het ging er hard aan toe en het werd ook steeds ruiger. Ik pakte haar keel strak vast en begon harde stoten uit te delen en ze begon hard te kreunen (mensen moeten dat gehoord hebben). Na wat harde stoten besloot ik mijn duim in haar kont te doen wat voor haar de eerste kennismaking met anaal was. Ze begon harder te kreunen en ze kwam spuitend klaar over mijn lul, wat ik erg geil vond. Ik begon haar net klaargekomen kutje te likken en vond het zo lekker dat ik haar kontje ook maar mee nam.

Dit allemaal was in een tijdsbestek van twintig minuten en ik was ook klaar om over haar tieten te spuiten. Ik ging mij aftrekken en was er helemaal klaar voor totdat mijn ex tegen mij zei:”ga op je knieen nu!”. Ik op mijn knieen niet wetende wat er ging gebeuren met me, totdat ze voor mij kwam staan en zo over mij heen plaste. Ik wist niet wat ik moest doen maar vond het wel geil en begon haar kutje te likken terwel ze aan het plassen was. Heel mijn mond vol plas en mijn gezicht nat van de urine. Dit had ik nog nooit verwacht maar vond het geweldig! Ik moest ondertussen ook en begon over haar kont te plassen waarna ik haar kont nog een heerlijke likbeurd gaf. Ondertussen was er een man van een afstandje aan het kijken hoe wij bezig waren. Het maakte ons niet uit en ik kwam pulserend in haar mond waarna zij mijn sperma doorslikte en langzaam haar kleding weer aan deed. Ik deed ook mijn broek en shirt maar weer aan en samen liepen we weer richting huis.

In deze ervaring waren zo veel eerste keren zoals:

  • Plassex
  • Buiten sex
  • Iemand keek toe
  • Anaal

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 3.3 / 5. Aantel beoordelingen: 6

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

1 Reactie
  1. Heel geil, super ervaring. Echt genieten.

Reageren