Gietaar spelen

4.4
(13)

Je was op bezoek bij een vriendin van jou en je hoorde ergens steeds gitaarmuziek.
Je vroeg aan jouw vriendin of zij het ook hoorde en ze moest lachen en gaf aan dat het haar zoon was die boven op zijn kamer aan het oefenen was.
Je gaf aan dat je het een leuk instrument vond en dat jij vroeger ook wel eens de gedachte had gehad om gitaar te gaan spelen.
Jouw vriendin gaf aan dat jullie wel even naar boven konden gaan zodat je kon zien hoe haar zoon aan het gitaarspelen was.
Je liep achter jouw vriendin aan en ze opende de deur en daar zat haar zoon met een gitaar in zijn handen te oefenen.
Je hoorde jouw vriendin zeggen tegen haar zoon dat jij het zo graag even wilde zien en dat jij vroeger ook wel eens de gedachte had gehad op gitaar te spelen.
Haar zoon vond het leuk dat je zo enthousiast was en liet gelijk van alles zien en je mocht zelfs even de gitaar vasthouden en hij ging toen achter je zitten op je te helpen.
Om je te helpen moest hij wel dicht tegen je aan zitten en terwijl hij jouw hand goed deed op de hals voelde jij gelijk dat hij door jou opgewonden werd.
Het was dan ook een jongen van zo’n jaar of 18 waarbij de hormonen nog alle kanten op vlogen.
Maar je vond het toch wel spannend om dat zo te voelen en toen hij iets ging verzitten voelde je nog duidelijker zijn stijve tegen je billen aandrukken.
Na een paar minuten gaf je aan dat je nu wel weer naar beneden wilde en toen je hem bedankte voor de gitaarles zag je duidelijk zijn stijve in zijn broek zitten.
Toen je weer beneden zat met jouw vriendin moest je steeds weer aan haar zoon denken en dat hij door jou zo opgewonden was geworden.
Na een poosje ging je weer naar huis en je vergat het hele voorval.
Twee maanden later ging je weer naar je vriendin op visite en weer hoorde je haar zoon gitaarspelen.
Je voelde gelijk je opwinding alweer toenemen omdat je moest denken aan de vorige keer en dat je toen had gevoeld dat hij opgewonden door jou was geworden.
Je was al vroeg bij jouw vriendin en die gaf op een gegeven moment aan dat ze even weg moest maar dat je best even naar haar zoon mocht om naar zijn gitaarspel te luisteren en dat hij je dan weer mogelijk iets kon leren.
Ze liep gelijk naar boven en je moest wel achter haar aan lopen want je wilde niet aangeven wat je die keer ervoor had gevoeld.
En je hoorde jouw vriendin tegen haar zoon zeggen dat je het leuk vond om naar zijn gitaarspel te luisteren en dat je mogelijk nog wel iets wilde leren.
Zodra jouw vriendin het huis verliet gaf haar zoon aan dat hij je best nog wat wilde leren en voor je iets kon zeggen had je zijn gitaar al in jouw handen en voelde je hem alweer achter je zitten.
Toen je voelde dat hij jouw hand vastpakte om de juiste snaren in te drukken voelde je gelijk weer zijn harde hete paal tegen je aandrukken en je kreeg spontaan een nat en druipend kutje.
Je voelde hem steeds steviger tegen je aandrukken en terwijl hij je hielp met de gitaar voelde je ook dat hij expres met zijn hand tegen je borst aan drukte.
Je voelde gelijk jouw tepel al hard worden en je wist gewoon dat hij dat duidelijk zou zien en kon voelen.
Je kreeg het steeds warmer en je zat gewoon te schuiven op de stoel want je kutje droop van spanning en opwinding.
Terwijl hij je steeds weer wat anders probeerde te laten spelen voelde jij nu duidelijk dat haar zoon alle mogelijke moeite deed om je steeds meer aan te raken en je zat gewoon met een nat kutje zo spannend vond je het.
Plots voelde jij hoe zijn hand over je borst gleed en je voelde gelijk een straal geil sap uit je kut druipen.
Je gaf aan dat je het niet op zijn kamer wilde maar dat je graag een keer wilde dat hij bij je langs kwam om je nog wat meer te leren van zijn gitaar.
Hij gaf gelijk aan dat hij morgenavond al bij je langs zou komen en je wist dat er nu geen weg terug meer was.
Zodra jouw vriendin weer thuis was ging je gelijk naar beneden en je zat nog gezellig met haar te babbelen maar je bleef maar aan haar zoon denken en hoe hij aan jouw borst had gezeten.
De volgende dag toen je thuiskwam van jouw werk ging je snel douchen en trok je wat spannends aan want je voelde je echt opgelaten dat haar zoon zou langs komen.
Je wist nog niet hoe je zou reageren maar je voelde gewoon jouw lichaam tintelen van spanning.
Toen de bel ging voelde je gelijk een trilling door je lichaam gaan en met knikkende knieën deed je open en daar stond de zoon van jouw vriendin met zijn gitaar en gaf aan dat hij je wel wat wilde leren.
Zodra hij binnen was schonk je wat in en zodra je op de bank zat kreeg je zijn gitaar in jouw handen en kwam hij gelijk achter je zitten.
Zodra je zijn handen voelde die die van jou vastpakte voelde jij al een siddering door je lichaam gaan en toen hij zogenaamd per ongeluk met zijn hand over je borst gleed voelde jij gelijk jouw tepel al stijf worden.
Haar zoon hielp je hoe je de gitaar goed moest vastpakken maar ondertussen voelde je gelijk alweer zijn stijve tegen je aandrukken.
Terwijl hij je zo hielp voelde jij je opwinding nog meer toenemen en toen hij weer zogenaamd per ongeluk met zijn hand over je borst gleed liet je het toe.
Je wist dat als je zijn hand niet zou tegen houden er geen weg meer terug zou zijn want je voelde gewoon je slipje al plakken aan je zeiknatte kut.
Je voelde hoe hij gelijk nog dichter tegen je aan schoof en je voelde nu nog duidelijker zijn harde stijve lul tegen je aandrukken.
Het idee dat je zat te geilen met de zoon van jouw vriendin maakte je gewoon nog geiler want wat vond je het spannend dat zo’n jonge gozer zo geil door jou werd.
Je voelde zijn hand steeds meer over je volle borst glijden en je merkte ook dat die zoon omdat je hem niet tegen hield steeds wat verder ging en dat hij daar moed uithaalde.
Als snel voelde je zijn hand jouw bh inglijden en je zat gelijk te trillen van geilheid want jouw borsten zijn zo gevoelig dat je kut gelijk nog natter en heter werd.
Langzaam draaide jij jouw hoofd naar hem toe en je zag de glinstering in zijn ogen van opwinding en je hoorde hem aan jou vragen of hij je mocht zoenen.
Je knikte alleen maar van Ja en langzaam boog hij naar je toe en voelde jij zijn lippen op die van jou drukken.
Heel langzaam voelde jij dat zijn lippen langzaam opengingen en dat zijn tong zachtjes tegen jouw lippen aandrukte.
Langzaam opende jij ook jouw lippen en heel voorzichtig voelde je zijn tong jouw mond inglijden en dat hij tegen jouw tong aandrukte.
Voorzichtig bewoog jij ook jouw tong en zo begonnen jullie elkaar langzaam te zoenen.
Je voelde zijn handen gelijk nog wat sneller over je borsten glijden en toen hij met allebei zijn handen een borst vastpakte begon jij gelijk nog wat sneller te zoenen.
Je plaatste de gitaar op de grond naast je en pakte toen zijn handen vast en drukte die nog harder op je geile dikke borsten en je voelde hem gelijk nog harder met zijn onderlichaam tegen je aandrukken.
Je werd gek van spanning en opwinding en je draaide iets bij en je pakte weer een hand van die zoon en drukte die nu vlakbij jouw hete druipende kut op jouw been zodat hij wist dat hij je daar ook mocht aanraken.
Terwijl zijn hand gelijk over je been langzaam naar je hete kruis toe gleed liet jij ook jouw hand nu tussen jullie inglijden en begon zachtjes bij die zoon over zijn kruis te wrijven.
Toen die jongen dat voelde liet hij gelijk jouw been los en drukte gelijk zijn hand stevig tegen jouw kruis en je voelde gelijk je kut al tintelen en samentrekken van opwinding.
Toen ging het snel want hij begon je gelijk nog heftiger te tongen en je voelde hoe hij nu jouw broek los maakte en toen zo zijn hand in je slipje liet glijden.
Je liet je gelijk wat onderuit zakken en spreidde jouw benen zodat hij gelijk je natte geile kut zou kunnen voelen en je hoorde hem toen hij je zeiknatte kut voelde fluisteren dat hij zo opgewonden door jou was.
Je fluisterde terug dat je ook zo geil was en dat als hij het wilde hij jouw kut wel mocht zien en likken.
Je hoorde hem gelijk terug fluisteren dat hij er al jaren over droomde om jouw kut te zien en je voelde hem gelijk al aan jouw broek trekken om hem omlaag te laten glijden.
Je gaf aan dat je even moest gaan staan en dat je dan wel jouw broek zou uittrekken.
Hij liet jou gelijk los en je kwam overeind en zo staande voor hem trok jij jouw broek en slipje oplaag zodat je zo in je blote kale kut voor hem stond.
Je fluisterde weer naar hem en vroeg of hij het geil vond om jouw kut van dichtbij te kunnen zien.
En ja hoorde hem gelijk terug fluisteren: Ja ja wat ben je mooi en wat is dat geil om je zo te zien.
Weer fluisterde je wil je mijn kut dan nog beter zien en je hoorde hem gelijk terug fluisteren: Ja Ja graag
Je spreidde gelijk jouw benen iets en toen je jouw kut wijd trok zo voor die jongen zag je hem gewoon slikken van geilheid want hij had natuurlijk nog nooit zo’n natte geile grote kut van dichtbij gezien en je zag hem gelijk trillen en draaien van spanning.
Je fluisterde naar hem dat hij er wel aan mocht zitten en je zag gelijk hoe hij zijn hand uitstak en toen je zeiknatte kut aanraakte en begon te strelen.
Je bleef zo geil voor hem staan en gaf aan dat hij best een vinger in je hete kut mocht laten glijden omdat je dat zo lekker zou vinden en nog voor je was uitgesproken voelde jij zijn vinger al in je kut glijden en bewegen.
Je stond gelijk te kreunen en te schokken en je gaf aan dat je dat zo lekker vond.
Maar als je mocht gaan zitten zou hij je ook van dichtbij mogen zien en dan ook likken.
De jongen stond gelijk op zodat je kon gaan zitten en toen je jouw benen spreidde ging hij gelijk voor je zitten en je zag hem staren naar je natte glimmende kutlipjes.
Je gaf aan dat hij je wel weer mocht vingeren en dan ook jou daar mocht likken en toen hij weer een vinger in je kleddernatte kut schoof lag je gelijk alweer te kreunen.
Toen voelde je ook zijn tong door je hete kut glijden en je hield het niet meer en je kwam gelijk trillend voor hem klaar.
Je kreunde dat hij het zo goed deed dat je klaarkwam en dat hij even moest stoppen.
Terwijl jij nog lag te trillen zag je hoe hij nu ook zijn broek omlaag trok en zijn slipje en je zag gelijk zijn heerlijke harde jongens lul stijf overeind staan.
Toen je orgasme over was trok je hem naar je toe en gaf aan dat je zo graag die lekkere geile lul van hem in je kut wilde voelen.
De jongen bleef even staan tot dat de woorden van jou doordrongen en toen kwam hij gelijk nog meer naar voren en voelde jij hoe hij die heerlijke harde jongens lul in je zeiknatte kut liet glijden.
Zodra je die hete paal voelde gaf je aan dat hij jou maar lekker moest neuken omdat je er zo naar verlangde.
De jongen ging steeds sneller in je hete kut te keer en binnen vijf minuten voelde jij dat hij al klaarkwam.
Je kreunde gelijk nog harder en toen je zijn hete zaad in je kut voelde kwam je gelijk weer klaar en lag je weer te kronkelen en te kreunen van genot.
Langzaam trok die jongen zijn lul uit je volgespoten kut en je zag hem gelijk naar je geile kut kijken waar zijn zaad nu zo uit je droop.
Je gaf aan dat je het zalig had gevonden en dat hij je echt lekker verwend had maar dat je je nu wel even moest schoonmaken voordat anders alles onder zou komen te zitten.
En terwijl jij naar de badkamer liep om je kut wat schoon te vagen zag je hem nog steeds naar je staren dat hij je zo geil vond dat hij jou had mogen neuken.
Je hoorde hem stamelend aan jou vragen of je zijn moeder hierover zou inlichten maar je gaf aan dat dit jullie geheimpje was.
Toen jullie allebei weer aangekleed was en hij aangaf dat hij naar huis moeste gaf hij je nog bij de deur een lekkere tongzoen en vroeg fluisterend of het goed was dat hij dan nog wel eens zou langskomen.
Je gaf aan dat je daar nog wel even over moest nadenken maar zodra hij de deur uitwas wist je al dat je nog veel vaker gitaarles van die jongen wilde hebben.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.4 / 5. Aantel beoordelingen: 13

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

4 Reacties
  1. Lekker geil verhaal

  2. Geil

  3. Heerlijk 💋

  4. Geil

Reageren