Onze eerste clubervaring

4.9
(11)

Het is eindelijk zover. Vanavond zal het gebeuren. Iets waar we heel lang over gepraat hebben. Jij met je ervaring, ik vooral wat nerveus en voor het eerst mijn voet over de drempel gezet, hier. En de sfeer bevalt me wel. Respectvolle, voor het grotere deel aantrekkelijke, mensen rondom ons. En het afgelopen uur was vooral goed om mijn zenuwen wat onder controle te krijgen.

Maar de echte actie, die zal nu gebeuren. We laten de opzwepende muziek achter ons, en gaan een verdieping hoger. Elk net nog een drankje binnen tegen de zenuwen. Je hebt je nieuwe setje aan dat we voor je kochten, met een sexy kleedje er boven. Heerlijk om je voor mij de trap te zien opgaan. Mijn strakke, korte, boxer is lekker gevuld, door het zicht dat ik op je heb.

We passeren aan een ruimte waar een koppel bezig is, met een andere vrouw er bij. Je blijft staan en kijkt me uitdagend aan, speels ook. Je ziet hoe de drie in elkaar opgaan, en terwijl je staat te kijken, voel je hoe ik achter jou kom te staan. Samen zien we het opwindende spel voor ons en glijdt jouw hand langs mijn been omhoog, terwijl ik je in je hals kus en je buik streel. Al snel begin je mijn erectie te kneden en voel je hoe mijn hand in je sexy slipje glijdt. Je voelt een vinger tussen je lipjes, waar het weer heerlijk nat is. Terwijl we ziet hoe de man in de kamer zijn grote pik in en uit de ene vrouw beweegt, trek je op hetzelfde ritme als hem aan mijn pik en ik volg dat ritme met mijn vingers in jou.

Dan draai je je om en kust me vol op de mond. Heerlijk om de lust te voelen branden en je honger te voelen. Andere mensen zijn ondertussen al gepasseerd langs ons en het is spannend om hun ogen te voelen branden op wat er gebeurt. “Laten we ook een plekje zoeken”, zeg je me. En niet veel later zitten we in een kleinere ruimte, en beginnen we heerlijk te vrijen. De ruimte heeft twee open deuren, dus het is makkelijk om gezien te worden en dat is echt een opwindende gedachte, vind ik.

Nadat we elkaar ontbloot hebben, begin je me lekker te pijpen. Ik zit op mijn knieën rechtop en heb je hoofd vast bij je lange haren. Je beweegt lekker op en neer en zelf beweeg ik ook mijn heupen, terwijl ik je vasthou. Ik voel me in een trance, en als ik mijn ogen opnieuw opendoe, zie ik een ander koppel aan de deur achter jou staan. Ik merk hoe ze naar je kijken. En wat me vooral opvalt, en me ergens vult met een gevoel van trots en opwinding, is dat de man zijn ogen niet van jouw billen kan, waar hij ongetwijfeld je sexy kutje ziet blinken.

De vrouw kijkt dan eerder opgewonden toe hoe jouw lippen over mijn erectie glijden. Mocht het nog mogelijk zijn, zou ik zweren dat ik hierdoor mijn pik nog harder voel worden in je mond. Niet veel later, weet ik dat ik je wil nemen, want ik ben te geil en ik wil de actie opdrijven. Ik trek je omhoog en kus je vol op je mond, waar ik mijn eigen voorvocht nog op je lippen proef. Daarna draai ik je om en zet je doggy style klaar. Je mooie billen gedraaid naar mij.

Nu zie je zelf ook het koppel staan en merk je dat er nog een andere man is bij gekomen. Terwijl jij wordt genomen, kan je zien hoe de vrouw van het koppel zachtjes, in elke hand een stijve heeft, en die langzaam verwent. De vrouw ziet er ook erg aantrekkelijk uit, en het is heel erotisch om te zien hoe die mannen door haar verwend worden, en tegelijk hun aandacht naar ons richten. Ze vinden het blijkbaar heel opwindend te zien hoe geil jouw blik is, en hoe lekker we bezig zijn. En ik besluit om je nog meer te tonen aan hen. Tonen hoe sexy je bent en hoe blij ik ben om zo’n knappe vriendin te hebben. Ik trek aan je staart en je hoofd komt hierdoor wat naar achter. Daarna doe ik je beide handen achter je rug, en neem ze met mijn linkerhand vast. Je bovenlijf zweeft nu boven de grond en enkel je knieën en voeten hebben nog contact met de grond. Daardoor kijk je nu recht naar de toeschouwers en merk je ook dat je jezelf nu heel erg bekeken voelt, want je hele lijf wordt als het ware door mij getoond, in de pose waar je zit. Je borsten priemen vooruit en je hoofd lekker rechtop. De mannen kijken toe en ik merk hoe geil ze van je worden.

Terwijl ik je lekker diep neem, kus ik je in je hals en ik fluister in je oor “als je er één wil, geef dan nu een kneepje in mijn juiste hand”. Ik zie je twijfelen. Je beseft wel dat je het wil, maar je twijfelt ook naar mij toe. Je weet dat het voor mij allemaal nieuw is en dat ik aarzelde om hier te komen. Daarom was de afspraak ook dat we enkel met elkaar zouden vrijen. Ik merk je twijfel en ga er al van uit dat je het niet zal doen tot ik plots in mijn linkerhand een kneep voel. De linkerkant is de kant van de man van het koppel. Ik bekijk hem en begrijp je keuze wel. Het is een mooie man, stevig gebouwd, maar ook lekker gespierd. En zijn erectie ziet er echt lekker uit. Inderdaad de man waar ik van uit ging dat je hem zou zien zitten.

Ik kijk hem aan, en ik wenk hem. Hij kijkt zelf even naar zijn partner, met een blik die om goedkeuring vraagt. De knappe vrouw waar hij mee binnen kwam geeft een geile blik van verstandhouding en komt hij naar ons toe. Ik trek je hoofd weer wat naar achter en bied je als het ware aan aan die man. Hij begrijpt dat zijn kans is gekomen en biedt zijn stijve pik aan.

Het duurt niet lang voor jouw lippen erlangs glijden en ik zie na enkele bewegingen dat hij naar binnen glijdt in je mondje. Je wordt nu lekker diep genomen door mij in je poesje, en tegelijk wordt je mondje gevuld door de lekkere man. Na een tijdje waar je heerlijk geniet, maak ik mijn twee vingers nat en begin ik ook op mijn vertrouwde manier je kontje te verwennen. Het blijft opwindend om met mijn vingers in je kontje, mijn pik te voelen glijden in je andere gaatje. Tegelijk kreun je het uit, maar je kan ook niet veel adem happen, aangezien de man ook lekker dominant is in het neuken van je mondje.

Ondertussen zie ik hoe de vrouw op haar hurk zit en de andere man, die stond te kijken lekker verwent met haar mondje. Daarna is het moment gekomen waar we de rollen omdraaien. Terwijl de man vanzelf een condoom om doet, kom jij boven op mij zitten. We hebben een klein momentje met ons twee. In elkaars ogen zien we de spanning, de opwinding. Maar ook een soort blik die wil zeggen “Het is oke, schat. Maak je geen zorgen.” We kussen elkaar wild op de mond, terwijl je lekker op en neer beweegt.

De man begrijpt wat de bedoeling is, denken we, zeker omdat mijn handen op je billen liggen en die zachtjes spreiden, wat als het ware een uitnodiging is voor hem. Daarop plaatst hij zich achter jou. Ik voel dat het wat moeilijk lukt en plots merken we dat hij iets anders voor ogen had dan we zelf verondersteld hadden. In plaats van jouw kontje, komt hij erbij, in jouw poesje. Je schrikt wat, zie ik in jouw ogen. Maar het lukt snel, en we passen ons allemaal wat aan in hetzelfde tempo. Het is een heel speciaal gevoel om hem langs mij te voelen bewegen, terwijl ik ook zo’n genietende blik op jouw gezicht zie. Je kreunt het uit en geniet volop. Het is heerlijk om samen te bewegen en te voelen hoe je lekker opgevuld wordt en mijn pik wat tegen je lekkere plekje wordt geduwd, waardoor het extra wordt gestimuleerd. Na een tijdje, merk ik dat je gaat klaarkomen en dat lijkt voor de man ook het signaal te zijn om de drempel over te gaan. Hij komt grommend klaar op het moment dat hij op het diepste in jou zit. En ik besef dat dit een zalig gevoel is om mee te maken.

Nadat iedereen wat bekomen is, trekt de man zich terug en kussen we elkaar hevig. Wat een zalig moment, en tegelijk besef ik dat we een gemiste kans hadden. Je had hier al zo vaak over gepraat, over die echte DP. “Wil je het met hem?” vraag ik zonder meer, aan je.

En je blik spreek boekdelen. Ik doe teken naar de andere man, die begrijpt wat er van hem verwacht wordt. De vrouw pijpt hem lekker stijf en nat en doet vlug een rubbertje rond zijn harde staaf. Ondertussen zijn wij twee zwoel en zacht aan het vrijen en voel je hoe ik jouw kontje wat voorbereid met mijn vingers. Ik combineer speeksel en jouw sapjes en laat mijn vingers soepel in je kontje glijden.

En dan komt de man op ons af terwijl hij nog wat speeksel rond zijn eikel en op jouw kontje doet. Hij mag er ook echt wezen. Nadat hij zich goed plaatst tussen onze benen, brengt hij zichzelf langzaam in je kontje. Je merkt dat hij ervaring heeft en weet hoe het moet. Hij beweegt zich langzaam dieper in je, terwijl ik mezelf ook wat stilhoud, om jullie alle tijd te geven aan elkaar te wennen. Onze ogen kijken elkaar recht aan, en ik merk hoe je jouw adem inhoudt, klaar om hem te ontvangen. En tegelijk voel ik je kutje strakker worden, doordat je kontje wordt opgerekt. En hij merkt al snel dat hij makkelijker heen en weer kan bewegen, net als ik. En dan zie ik de blik van besef in je ogen. Eindelijk voel je in elk gaatje nu een echte pik bewegen. Hier waren we al zo lang over bezig geweest, en aan je gezicht zie ik dat je het zalig vindt.

De man merkt dat hij meer kan en mag van je en beweegt zich ook iets sneller. Je beweegt zelf ook mee en berijdt me daardoor eigenlijk met hem in je kontje. Al snel wordt het juiste tempo gevonden en je kreunt het uit. Mijn handen bespelen je tepels en kneden je borsten en op een ongecontroleerde wijze, raak je helemaal weg van de wereld, wanneer je nieuwe orgasme zich aanbiedt. Het gevoel van in jou te bewegen, en te zien hoe jij heel hevig klaarkomt, is ook voor mij de druppel. En ik kom hevig kreunend in je klaar.

Uitgeput val je op me neer, terwijl we elkaar kussen. Mijn pik nog steeds, stil, in je kutje, terwijl de andere kerel nog langzaam wat na beweegt in je kontje. Daarna geeft hij een zachte, vriendelijke, tik op je billen en trekt zich dan ook terug. Ik merk dat zijn condoom ook lekker is gevuld. We blijven nu even in elkaar gestrengeld liggen en kijken elkaar wat verdwaasd aan. En we beseffen dat dit wel heel erg geil en gek was. We kussen elkaar nog eens heel innig, vooraleer we -hand in hand- op weg gaan naar de douche.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.9 / 5. Aantel beoordelingen: 11

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

1 Reactie
  1. Wordt horny na Jullie avontuur gelezen te hebben zeg haha Geweldig lekkere geilerds zijn jullie mmm

Reageren