Home » Seksverhalen » Homo seksverhalen » De photoshoot met Mark

De photoshoot met Mark

4.3
(12)

´Zorg je wel dat je op tijd bij mij bent, ‘zei Mark wat nerveus door de telefoon.

‘Ja, komt goed gozer, ‘ik ben al onderweg, ‘zei ik.

Mark heb ik leren kennen tijdens het stappen. Hij liep letterlijk tegen me aan met zijn drankje. Alles over me heen en mijn avond verpest natuurlijk. Hij voelde zich aardig lullig en bood aan de kosten van de stomerij te betalen plus een etentje om het goed te maken. In mijn nogal korte reactie wimpelde ik hem af maar hij bleef zich verontschuldigen en stond erop om het goed te maken. Om er maar vanaf te zijn besloot ik zijn aanbod te accepteren. Aan de bar bood hij mij een drankje aan en we raakten aan de praat. De avond vloog voorbij en we hadden uiteindelijk de grootste lol met elkaar. Je zou denken dat die twee na het stappen lekker van bil zouden gaan maar dat gebeurde dus niet. Er was een klik maar niet een seksuele klik om het zo maar even te zeggen. Als een van de laatste vertrokken we uit de gaybar, we wisselde nog nummers uit en vertrokken naar ons eigen huisje.

Het weekend erop appte Mark of ik weer naar de gaybar zou gaan en of ik zin had om met hem mee te gaan. Het leek me gezellig en de volgende dag ontmoette ik hem weer bij de ingang van de bar. Wederom een gezellige avond en zo volgenden er meer. Elk weekend gingen we samen op stap en hadden de grootste lol met elkaar. Af en toe nam een van ons een geile date mee naar huis en bespraken we de volgende ochtend wat er die nacht was gebeurd. Al die tijd was er geen seks geweest tussen ons en hebben wij er ook nooit aan gedacht om seks met elkaar te hebben. De zomer vloog voorbij en we gingen ook overdag met elkaar op pad. Gezellig terrasjes pakken, mensen observeren en een beetje lopen schansen met die leuke ober om daarna als twee giechelende schoolmeiden het terras te verlaten. Behoefte aan een relatie hadden we niet want we hadden elkaar, het was meer platonisch. Tijdens onze gesprekken samen kwam van alles ter sprake. En een van de dingen waar we over spraken was of je nog eens iets zou willen doen wat je eigenlijk normaal gesproken niet zo snel zou doen. Vandaag was zo een dag en ik was onderweg naar Mark om hem op te halen.

 ‘Ik sta beneden te wachten, ‘zei ik tegen Mark, ‘kom je naar beneden?’

Ik hoorde Mark vanaf zijn balkon roepen, ‘Benny ik kom er aan.’ Ik keek omhoog en zag hem staan zwaaien. Snel zwaaide ik terug en zag hem de deur dicht trekken van zijn balkon. Met een grote glimlach kwam Mark aangelopen.

‘Wat heb je in hemelsnaam allemaal bij je man? ‘vroeg ik.

‘Ohh, dat zie je daar wel, ‘zei Mark geheimzinnig en gaf me een por.

‘Hup, rijden jij anders komen we te laat.’

Onderweg was het een gezellige boel. We hadden wat oude discohits opgezet en zongen beide uit volle borst mee met Rick James ‘Superfreak’. De tijd ging sneller dan gedacht en 15 disconummers verder waren op de plaats van bestemming. Ik parkeerde mijn auto voor een of andere studio op een verlaten industrieterrein.

‘Is het hier? ‘vroeg ik en keek om me heen.

‘Ja, volgens de email is het hier, ‘zei Mark.

‘Wacht ik loop wel even die kant op, blijf jij maar hier wachten.’

Ik knikte en zag Mark naar de ingang van de loods lopen. Veel gebeurde er niet en net toen ik wilde roepen om weer weg te gaan ging de deur open. Ik kon niet zien wie het was maar zag Mark knikken en mijn kant op wijzen. Mark wenkte me om te komen en ik sloot de auto af en liep die kant op.

‘Het is hier, ‘zei Mark lichtelijk opgewonden.

Vanuit de deuropening keek in de loods in en zag daar diverse kleine bedrijfjes zitten. Meeste waren van het creatieve en alternatieve soort.

‘Kom, ‘zei Mark en trok me aan mijn arm naar binnen.

De grote stalen deur viel met een klap in het slot en echode door de hele ruimte.

‘Is hij er? ‘zei ik op een fluisterende toon.

‘Ja, we moeten naar achteren lopen want daar is zijn studio, ‘zei Mark en wees de kant op waar we heen moesten.

 ‘Welkom heren, leuk dat jullie er zijn voor deze fotoshoot, ‘zei de man.

Dit was blijkbaar de fotograaf, een wat oudere man met een guitige wat ondeugende blik in zijn ogen.

‘Ik ben de fotograaf maar je mag me Karel noemen, ‘zei hij en gaf ons beide een hand.

‘Ik ben Mark en dit is mijn beste vriend Benny, ‘zei Mark.

‘Willen jullie eerst wat drinken voordat ik ga beginnen? ‘vroeg Karel en keek ons beide vragend aan.

‘Nou, ik lust wel een glaasje water , ‘zei ik.

‘Heeft u misschien voor mij een thee, ‘vroeg Mark.

‘Ohh noem me gewoon Karel hoor, ‘zei Karel, ‘we zitten de middag met elkaar opgescheept dan kan je me beter bij de naam noemen.’

Daar zaten we dan, ik keek een beetje rond en nu pas viel het mij op dat Karel nogal wat licht erotische foto’s had hangen in zijn studio.

 ‘Ik ben er klaar voor hoor,, zullen we beginnen, ‘zei Karel, ‘je kan je daar omkleden.’

Hij wees naar de deur welke schijn achter het zwarte scherm zichtbaar was. Mark pakte zijn tas en liep richting de verkleedruimte.

‘Moet jij ook niet, ‘vroeg Karel en keek me vragend aan.

Ik keek op en lachte.

‘Nee, tis een fotoshoot voor Mark hoor, niet voor mij, ‘zei ik.

‘Weet je het zeker? ‘zei Karel terwijl hij me observeerde.

‘Ik denk dat je ook wel leuk op de foto’s staat hoor, dus mocht je je bedenken dan maak ik ze ook van jou.’

Ik knikte beleefd en pakte snel mijn mobiel in de hoop het gesprek af te breken.

‘Tadaaa,’ zei Mark lachend en sprong achter het scherm vandaan.

Daar stond hij dan in een strakke zwarte broek, een vrolijk gekleurde blouse en sneakers. Moet zeggen hij zag er wel sexy uit zo in die look. Ik keek hem aan lachte.

‘Zit je me nou uit te lachen? ‘vroeg Mark.

‘Helemaal niet, ‘zei ik en hield snel een hand voor mijn mond.

‘Ohh wacht jij maar ventje, ‘zei Mark en liep lachend naar de fotograaf.

 Karel gaf allerlei aanwijzingen en klikte er op los. Mark draaide en lachte naar de camera alsof hij dat al vaker had gedaan. Telkens wanneer hij een bepaalde pose aannam keek Karel me aan.

‘Wat vind je ervan? ‘vroeg hij, ‘nog steeds niet?’

‘Aaahh kom nou, ‘zei Mark, een paar foto’s samen.’

‘Gewoon ff gek doen samen.’

Mark kwam op me af en trok me aan mijn arm omhoog. En voor ik het wist stond ik voor de camera, een beetje onwennig keek ik naar Karel die ondertussen maar foto’s bleef maken. Mark ging om mijn nek hangen en trok gekke bekken om me maar aan het lachen te krijgen. Langzaam begon ik me meer ontspannen te voelen en ging mee in de poses die Karel ons telkens toeriep.

‘Das mooi zo, perfect, ‘zei hij, ‘nu nog wat dichter bij elkaar staan.’

‘Mark sla je arm om zijn middel heen, je mond bij zijn nek alsof je hem wilt bijten.’

Mark deed niet moeilijk en pakte me beet bij mijn middel, trok me naar zich toe en draaide zijn hoofd om mij zogenaamd te bijten. Aan Karel zijn commentaar te horen deed hij het goed. Nu Mark zo dicht tegen me aan stond voelde ik wat hards in mijn zij prikken. Had Mark nou een stijve gekregen van deze fotoshoot? Ik besloot het te negeren en me verder te laten leiden door de aanwijzingen van Karel.

‘Ok, dit wordt mooi boys,’zei een overenthousiaste Karel.

‘Nou Benny, trek Mark zijn overhemd uit. Doe alsof je hem openscheurt.’

Ik keek Mark aan met de vraag of het ok was dat ik zijn hemd open zou scheuren.

‘Doe maar, ‘zei Mark, ‘het was maar een goedkoop blouseje.’

Ik keek richting de camera en scheurde wild het blouseje  van Mark open. Daar stond hij dan met een half ontbloot bovenlijf. Karel kon alleen maar perfect roepen en huppelde tussen camera en licht heen en weer.

‘Benny , wel jij op je knieën gaan zitten. Mark jij staat er naast met je benen een beetje uit elkaar, ‘zei Karel.

Ik ging op mijn knieën zitten en Mark kwam naast me staan. Nu ik zo op kruishoogte zat viel het me op dat Marks zijn broek aardig strak in de kruis zat. Mijn gevoel dat hij een stijve had bleek aardig te kloppen.

‘Ja, ok. Benny je pakt nu de binnenkant van Mark zijn been. Alsof je je er aan vast klampt. Goed zo, heel goed Benny. Je ziet dat het allemaal wel meevalt toch? Wel blijven lachen natuurlijk. Hand graag wat hoger en naar de camera blijven kijken.’

Karel zijn camera draaide overuren en hij gaf weer aanwijzingen.

‘Nog wat hoger graag, ‘zei hij.

Mijn had zat nu zowat in Mark zijn kruis en ik voelde zijn ballen door de dunne stof van zijn strakke broek. Mark deed alsof er niets aan de hand was en lachte naar de camera. NU dit zo speelde merkte ik dat mijn pik langzaam aan ook hard begon te worden. Iets wat zichtbaar zou worden als ik nu zou moeten opstaan. Precies op het moment dat ik hoopte langer te mogen blijven zitten vroeg Karel me om op te staan. Mijn pik knelde in mijn jeans en ik kon hem ook niet meer verbergen. Met een hoofd zo rood als een tomaat stond ik op.

‘Zullen we even wat anders proberen, ‘zei Karel zonder maar een opmerking te maken over de bobbel in mijn jeans.

‘Ik heb nog wat voetbalbroekjes liggen, misschien dat jullie die willen aantrekken? ‘zei Karel.

Normaal gesproken zou ik dit nooit doen maar het idee van een strak voetbalbroekje wonde me wel op.

‘Jullie kunnen het hier wel aantrekken hoor, ‘zei Karel en keek ons aan.

‘Ach waarom ook niet , ‘zei Mark en trok zijn gescheurde overhemd uit.

‘Laten we het zo doen, ‘zei Karel ineens.

‘Jullie helpen elkaar aan en uitkleden terwijl ik wat foto’s maak.’

Mark pakte mijn shirtje beet en trok deze langzaam over mijn hoofd. Daar stonden we dan beide met ontbloot bovenlijf. Mark had een licht gespierde onbehaarde borst, zijn tepels priemde naar voren en je kon zien dat hij opgewonden was. Van de kou kon het zijn want het was toch best wel warm met al die lampen aan. Nu tekende duidelijk een grote bobbel zich af in zijn strakke zwarte broek. Het was nu mijn beurt om wat bij Mark uit te trekken en omdat ik zijn shirtje al had verscheurd zat er niets anders op dan zijn broek los te maken en uit te trekken. Gelukkig had hij geen riem om en kon ik gelijk de knopen van zijn broek los maken. Een voor een maakte ik ze los, langzaam gleed mijn hand langs zijn stijve penis. Heel even leek het erop dat Mark zachtjes kreunde. De knopen waren los en ik zakte door mijn knieën en trok zijn broek tot aan zijn enkels. Al die tijd werd er niet gesproken. Mijn hart bonkte in mijn keel want het was nu de beurt aan Mark om mijn broek los te maken. Ondertussen was Karel gestopt met foto’s maken en zag ik dat hij ons aan het filmen was. Mark begon mijn jeans los te maken. Het gefriemel aan mijn broek maakte dat mijn pik nog harder werd. Dit was Mark niet ontgaan. Daar stonden we dan tegen over elkaar in onze boxer met een stijve. Mijn jeans viel met een zachte plof op de grond. Mark pakte me beet en trok me naar zich toe. Ik voelde zijn warme lichaam tegen de mijne. Zijn stijve penis drukte zich tegen de mijne aan. Ik kon zijn hartslag voelen nu hij zo tegen me aan stond. Zijn hand gleed over mijn rug, zijn vingers spelend alsof hij de toetsen van een piano streelde. De warme adem in mijn nek. Alsof zijn lippen de haartjes in mijn nek wat willen toefluisteren. Ik kon niet anders doen dan mijn handen om hem heen te slaan en het zelfde te doen als hij bij mij deed.   Nu ik mijn hoofd had gedraaid was de weg voor hem vrij om zijn lippen in mijn nek te laten rusten. Mark begon me te zoenen, zachtjes verkende zijn lippen mijn nek en oor. Nu zijn lippen het voorbereidende werk hadden gedaan was het zijn tong die de aanval inzette. Sensueel zoog en likte hij aan mijn oorlel en mijn nek. Een van de vele zwakke plekken die ik had en waar ik geen tegenaanval voor had. Nu Mark mijn zwakke plek had ontdekt gingen mijn handen op verkenning uit. Zijn billen, verpakt in een strak wit onderbroekje, voelde stevig aan. Ik pakte hem beet en kneep erin. Mark kreunde zachtjes in mijn oor.

‘Sorry Benny, ik ben zo geil nu en jij, ‘fluisterde bij in mijn oor.

Ik knikte en trok in een beweging zijn onderbroek uit. Zijn stijve pik was eindelijk bevrijdt.

‘Let niet op mij boys, vooral doorgaan, ‘zei Karel.

Nu Mark naakt voor me stond kon ik de verleiding niet meer weerstaan en pakte zijn pik beet. Dat was nog eens een apparaat zeg. Groot , ik schatte hem 21 cm, met een grote natte kop erop die mij half ontbloot zat aan te kijken.  Ik zakte door mijn knieën om zijn pik beter te bekijken. Nat als zijn borst waren zijn pik en ballen ook haarloos. Zo te zien liet hij de boel altijd netjes ontharen.  Zijn ballen waren de helft van zijn penis, een volle hangzak met twee grote ballen erin.

‘Toe maar, ‘zei Karel ineens.

Ik keek opzij en zag dat Karel aardig opgewonden was geraakt van ons spel. Ook bij hem was een stijve goed zichtbaar. Aangezien ik niet op oude mannen val werd ik toch wel erg geil van het idee dat een ander geil werd van mijn handelingen. Aangemoedigd door Karel nam ik ineens Mark zijn pik in mijn mond. Mark leek in eerst instantie te schrikken maar als snel keek hij me geil aan en pakte mijn hoofd beet. Langzaam duwde hij zijn pik in mijn mond. Eerst die grote natte eikel en toen ik daaraan gewend was duwde hij beetje bij beetje zijn grote penis in mijn mond. Ik voelde zijn eikel achter in mijn keel. Met mijn tong bespeelde ik de schacht van zijn penis en bij elke stoot ketste zijn ballen tegen mijn kin. Mark pakte me nu wat steviger vast en besloot het tempo te gaan bepalen. Met lange halen begon hij mijn mond te neuken en liet hij mijn lippen kennismaken met zijn natte eikel. Ik proefde zijn voorvocht die rijkelijk bleef vloeien.

‘Kom laten we op het bankje verder gaan , ‘zei Mark.

Ik liet me mee voeren en nam plaats op de bank. Mark ging op zijn knieën voor me zitten, deed mijn benen in zijn nek zodat ik mijn kontje omhoog kon doen.

‘Nu eerst ff jou boxer ook uit, ‘zei hij hees.

Mijn pik stond recht omhoog, mijn eikel goed zichtbaar en mijn voorhuid opgerold langs de schacht van mijn penis. Zonder verder een woord te zeggen dook Mark op mijn lul als een hongerige puppy. Zijn tong bespeelde mijn eikel en bewoog op en naar langs mijn keiharde plasser. Mark pakte me bij mijn enkels en duwde mijn benen zover mogelijk naar achteren. Mijn kontje was nu goed bereikbaar voor Mark zijn tong. Ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken toen hij zijn tong in mijn anus duwde. Zijn natte lippen omsloten mijn neukgat en zijn tong bewoog ritmisch heen en weer. Nu was ik al aardig geil maar dit maakte het alleen maar erger.

‘Vind je het lekker? ‘vroeg Mark.

Ik knikte en duwde zijn hoofd weer in mijn kruis. Ondertussen was Karel nog steeds druk aan het filmen en ondertussen wreef hij over zijn stijve lul.

‘Ga door boys, ‘zei hij geil, ‘dit is mooi.’

Mark en ik gingen helemaal op in ons sexspel dat we Karel helemaal waren vergeten. Ik keek Karel aan en lachte geil naar hem. Langzaam kwam hij dichterbij om een betere shot te maken van Mark die me nu aan het rimmen was. Zijn kruis was nu ter hoogte van mijn gezicht en ik kon de stijve pik nu goed zin in zijn broek.

‘Mooie shot Mark, iets langer met je tong langs zijn anus, ‘zei Karel.

Mark deed wat hem gevraagd werd en ik voelde zijn tong rondjes draaien om mijn anus. Ik weet niet of het kwam omdat ik al zo geil was maar ik kreeg de neiging om in Karel zijn stijve te knijpen. Hij hing nu over me heen en dat was een mooi moment om over zijn pik te wrijven. Zijn pik voelde hard aan, niet heel groot maar wel dik zo te voelen. Karel keek me aan toen ik in zijn pik kneep. Volgens mij was mijn zaadvragende blik voldoende voor hem om zijn filmcamera op een statief te zetten en voor me te komen staan. Ik draaide me om en ging op handen en knieën zitten. Mark kon me nu nog beter likken en Karel had nu de mogelijkheid om voor me te komen zitten op zijn knieën zodat ik hem kon pijpen. Karel begreep de hint en begin zich uit te kleden. Daar stond hij dan, onze fotograaf, naakt met een druipende natte dikke pik. Hij was wat kleiner dan dat wij waren, licht behaard op de borst en zijn pik en ballen waren netjes verzorgd. Iets wat ik erg kan waarderen.

‘Kom maar, ‘zei ik en opende mijn mond.

Al die tijd was Karel al behoorlijk geil geworden van ons spel en dat was wel te merken aan zijn pik. Een sliert voorvocht bungelde aan zijn eikel. Hij plaatste zijn pik voor mijn mond en zonder verdere aanwijzing zoog ik zijn lul naar binnen. De smaak van zijn geilheid en de voortekenen van zijn zaadproductie maakte me sletterig. Mark keek op en zag dat Karel me in mijn mond aan het neuken was.

‘Wow Benny, ‘kreunde hij, ‘zal ik je andere gaat dan maar ff vullen?’

Ik kon niet veel zeggen met Karels pik in mijn mond maar aan mijn gekreun te horen wist Mark genoeg. Mijn kontje was nu zo nat en ontspannen dat zijn grote pik er zonder al te veel moeite wel in zou passen. Mark pakte me bij de heupen, plaatste zijn eikel voor de ingang van mijn anus en begon me zachtjes te neuken. Telkens een stukje verder verdween zijn grote dikke lul in mijn warme naar zaad hunkerend gaatje.

‘Mmmm, wat heb je een heerlijk gaatje Benny, ‘zei Mark geil en duwde zijn lul verder naar binnen.

Even moest ik naar adem happen en haalde Karel zijn lul uit mijn mond.

‘Ik sta op springen, ‘zei Karel en pakte mijn hoofd beet om zijn lul er weer in te duwen.

Daar zat ik dan, geknield met mijn kontje omhoog en gevuld in beide gaten. Mark en Karel begonnen me synchroon te neuken in mond en kont. Als of ze het hadden afgesproken. Ik genoot van dit alles en duwde mijn kontje verder naar achteren zodat Mark me harder en dieper kon neuken. Om ook Karel aan zijn genot te laten komen trok ik hem naar me toe en met mijn vinger begon ik gaatje te strelen. Blijkbaar was dit voor Karel teveel van het goede want zijn ademhaling begon versnellen.

‘Ohhh fuck, ik ga dit niet volhouden hoor, ‘kreunde hij.

‘Hou nog ff vol, ‘zei Mark, ‘ik ga ook bijna klaarkomen dan kunnen we hem tegelijk volspuiten.’

Het idee alleen al dat ze beide tegelijk in me wilden klaarkomen bezorgd mij bijna aan zaadlozing zonder handjes. Beide verhoogde hun tempo en het wachten was op al het sperma wat in me zou komen.

‘Jaaaaa…nu!!…ik ga nu komen, ‘gilde Mark.

‘Ik ook…fuck man..ik ga je bekkie volspuiten, ‘hijgde Karel en pakte mijn hoofd beet.

Hij stootte en een golf aan zaad vulde mijn mond.

‘Slik maar lekker door knul, ‘zei hij en perste het laatste beetje zaad uit zijn ballen.

Ik kon niets anders doen dan doorslikken omdat Karel mijn hoofd nog steeds vast had. Ik voelde zijn romige zaad mijn keeltje in glijden en om er zeker van te zijn dat ik niks te kort kwam bleef ik hem pijpen. Ondertussen spoot ook Mark mij vanachteren vol. Zijn grote dikke penis had mijn prostaat gestimuleerd en ervoor gezorgd dat ik ook een zaadlozing kreeg. Langzaam bleef Mark me neuken, lange halen in en uit, de laatste druppels sperma uit zijn kloppende neukstaaf persend om mijn darmen te vullen. Karel zijn pik was slap geworden en gleed uit mijn mond. Hij liet zich achterover vallen en keek me aan.

‘Bedankt, ‘zei hij en veegde wat sperma van mijn kin.

Mijn anus stond nog open van Mark zijn lul nadat hij hem eruit had gehaald. Met zijn vingers speelde hij nog een beetje met zijn zaad wat uit mijn kontje liep. Hij duwde twee vingers naar binnen en begon me te vingeren. Ook al was ik al klaargekomen mijn pik werd weer hard van het vingeren in mijn kontje. Mark pakte mijn pik beet en begon me te melken. Beide vingers gleden soepel naar binnen, speelde met de binnenkant van mijn anus en kietelde mijn prostaat voor de tweede keer. Veel had ik niet nodig, aan mijn zaadlozing leek geen einde te komen. Binnen enkele minuten kwam ik voor de tweede keer klaar en wederom was het veel zaad. Ik was in Mark zijn handen klaargekomen en zag mijn eigen zaad tussen zijn vingers door sijpelen.

‘Waar haal jij zoveel zaad vandaan man? ‘vroeg hij.

Ik moest lachen en zei, ‘zou het niet weten hoor, heb vaak veel zaad als ik kom.’ Uitgeput liet ik me op mijn rug vallen. Daar zaten we dan met z’n drietjes, moe en voldaan van de onverwachte sexparty.

‘Nogmaals bedankt jongens, ‘zei Karel, ‘dit is een tijdje geleden dat ik echt lekkere seks heb gehad met zulke mooie boys.’

‘Mochten jullie nog een keer een fotoshoot willen doen dan ben je van harte welcum hoor. Enuh, deze is van het huis hoor.’

‘Ohh dank je wel, ‘zei ik verlegen.

‘Ben benieuwd naar de foto’s en film, ‘zei Mark.

‘Die zijn vast mooi geworden, ‘zei Karel, ‘zodra ik alles gemonteerd hebt stuur ik ze naar jullie op.’

Het was tijd om te gaan. We pakten onze spullen van de vloer en kleedde ons aan. We dronken nog een cola samen met Karel en vertrokken naar huis. 3 weken later.

‘Hoi Benny, de foto’s en film zijn binnen hoor. Kom je, dan kunnen we ze samen bekijken, ‘zei Mark.

‘Ohh gezellig, ik kom vanavond gelijk langs, ‘zei ik.

‘Moet ik nog wat meenemen?’

‘Doe maar een lekker geil broekie aan, ‘zei Mark lachend.

Die avond ben ik naar Mark gegaan en hebben wij samen de foto’s en de film bekeken. En dat lekkere geile broekie dan? Tja, die heeft niet lang aan mijn kontje gezeten.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.3 / 5. Aantel beoordelingen: 12

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

8 Reacties
  1. Lekker getrokken op dit geile verhaal, mmmm

  2. dank je henk hoop dat je ervan hebt genoten

  3. mmmmmmmmm, supergeil verhaal zeg.

  4. Dit wil ik ook wel meemaken, super geil verhaal!

    • Solo poseren is absoluut niet mijn ding, maar een lekkere pik klaarpijpen voor de camera vind ik super.

  5. Hmm lekker. Zou wel een keertje met Mark en Benny willen doen

  6. Ik film mezelf geregeld naakt buiten

Reageren