Geneukt door de Taxi bezorger

4.6
(5)

Het was donderdag. Ik was net van werk teruggekeerd in het hotel. Eindelijk, een paar dagen vrij. Aangezien ik de volgende dag pas mocht uitchecken besloot ik de nacht in het hotel door te brengen, het was makkelijker en veiliger dan avonds, als travestiet nog 2 uren naar huis te reizen. Ik belde mijn vriend met wie ik al sinds ik in Nederland ben samenwoon en vertelde de volgende dag te komen.  Ik besloot een lekkere douche te nemen, en vanavond spannende lingerie te dragen, mezelf op te maken en misschien foto’s van mij te maken. Iets dat ik soms deed, omdat ik er opgewonden van raakte. Ik schoor me lichaam lekker glad en smeerde mezelf met olie. Het voelde heerlijk fris aan en ik keek in mijn koffer wat ik zou aantrekken. Zwart!, dacht ik, en besloot om zwarte visnet kniekousen te dragen, een kort mini rokje erover, voor de verandering een rode string en tenslotte zwarte suède laarzen tot aan me knieën met hakken en een halflange zwarte pruik. Het zag er sexy uit, als het mini rokje het begin van de kousen bedekte was het sexy en deed je het rokje iets omhoog dan was het hoerig. Ik maakte mezelf op met make-up, foundation, rode lippenstift, zwarte mascara en eyeliner met een roze kleurige oogschaduw. Tenslotte pakte ik een plak tattoo van sterretjes en zette die op mijn gezicht, ter hoogte van mijn ogen, en een iets grotere net boven me rechtersborst, zodat je hem net kon zien. Ik was al opgewonden geraakt door naar mezelf te kijken en aan te kleden, en besloot lekker van de avond te genieten.  

Een flesje wijn, lekker op het bed, de muziek aan, foto’s maken tussendoor, en inloggen op Tgirl om te chatten. Af en toe stiekem op de galerij van het hotel een sigaret of mijn jointje roken, best spannend om in sexy kleding te lopen en dan als je het gevoel had dat er iemand aankwam snel naar binnen. Daten deed ik nooit, mijn vriend vond dat niet goed. Hij wist niet eens van mijn aanwezigheid op Tgirl, maar af en toe vond ik de aandacht toch fijn en spannend. Naarmate de avond vorderde raakte ik steeds meer aangeschoten en stoned. Ik was best geil geworden en streelde me borsten en tepels en mijn billen en benen, die lekker glad waren. Af en toe vingerde ik me even, en stopte dan om weer te gaan roken. De avond ging voorbij en ik kreeg honger, na het werk had ik nog niets gegeten. De McDonald’s, daar had ik  trek in, maar dat was te ver om lopend te gaan, ik was daar te dronken en stoned voor en zou me dan weer moeten omkleden van sexy/hoerige tot gewone travestiet. Het eten van Thuisbezorgd, dat hing me de keel uit, ik leefde er al een week op sinds ik in het hotel was.  

Op Tgirl kwam een persoon voorbij, ‘taxichauffeur 010’… Ik besloot het te vragen; Wil jij bij de McDrive eten ophalen en bezorgen, dat ik je voor de rit betaal? Hij vond het goed maar vroeg wel naar mijn Whatsapp, voor de controle zei hij. Ik vond het niet lekker zitten, hij had geen profiel, geen omschrijving, geen foto, maar ach dacht ik, hij vraagt niet om seks of meer over mij, het is maar een taxirit en daarna blokkeer ik hem gewoon. Via de Whatsapp wisselde ik de bestelling uit en het adres uit. Je kon vanaf de parkeerplaats direct naar de kamers lopen. Allemaal in het Engels, ik was nog niet zo lang in Nederland en de taal was me nog een raadsel. Een half uur zei hij en de ritprijs zou afhankelijk van de meter zijn maar maximaal 10 euro.  Nog geen 15 minuten later werd er op de deur geklopt. Shit, dacht ik. Ik had het liefst dat ik vooraf op de galerij zou staan en kon zien als hij eraan kwam, een badjas aandoen en het geld klaarzetten. Nog voordat ik zat te denken wat te doen, klopte hij alweer op de deur. Ik stond snel op, schoof me rok naar beneden, zodat me hoerige kousen als een normale panty eruit zag en deed het licht uit. Weer klopte hij op de deur. Ik haastte me naar de deur en maakte open. Het zag er niet uit als een taxichauffeur, een Marokkaanse man van in de 40 met een bril, in een joggingsbroek en vest. Hij zal wel zo bijverdienen dacht ik. “Taxi” zei hij, en bood me de McDonald’s zak aan en zei tegelijk “20 euro, rit + eten”. “Moment” zei ik, deed de deur half dicht en liep strompelend van de drank en wiet naar binnen toe om het geld te pakken. Ik was in mijn handtas bezig, die op mijn koffer op de grond lag, recht voor de deur. Door het gehaast had ik niet in de gaten dat mijn rokje omhoog was geschoven en mijn kousen en deel van me billen te zien waren. Voorzichtig deed de taxichauffeur de voordeur iets meer open zodat hij goed zicht had, en bekeek me. Ik bukte om mijn tas te pakken en je zag zag me billen, maar niemand die het ziet dacht ik. Door de drank en wiet duurde het even om mijn portemonnee te vinden.

Ik had door het geluid van de muziek niet door dat hij in de kamer was komen staan, de deur had dichtgedaan en zijn pik eruit had gehaald en ermee aan het spelen was. Langzaam liep hij op me af, ik voelde dat iemand mij naderde. Ik draaide zenuwachtig en verdoofd mijn hoofd een beetje naar rechts zodat ik naar me arm kon kijken, meer meer durfde ik me niet om te draaien. Ineens drukte hij zijn pik tegen mijn billen. Een zwarte, best grote pik. Ik schrok en kwam uit reactie deed stond ik rechtop en deed me kontje iets naar voren zodat het niet meer tegen zijn pik zat. “What are you doing…fluisterde ik..”, maar hij negeerde het en zei niets. Hij bleef achter me staan en zijn handen gingen over mijn borsten terwijl hij zijn pik weer tegen me billen drukte en tegen aan begon te rijden. Zijn hand gleed onder mijn shirt naar me borsten en kneedde erin hij raakte mijn tepels aan, mijn meest gevoelige plek dat ik hoe dan ook opgewonden van raak. “Ahhh” kreunde ik fluisterend en voorzichtig probeerde ik zijn hand vast te pakken om hem te stoppen. Hij haalde mijn hand weg en begeleide het naar zijn pik dat ik moest vasthouden en trekken. Hij had een harde, best dikke en besneden pik. Zijn andere hand gleed over mijn billen. “No…” Fluisterde ik nog, maar hij bleef het negeren en ging gewoon door met wat hij bezig was. Ik bleef verdoofd, verbaasd en geschrokken staan en liet het toe. Ik had het licht uitgedaan om de troep te verbergen, met als gevolg dat ik hem nu ook niet goed kon zien. Ondertussen bleef hij met mijn borsten spelen, terwijl ik zachtjes kreunde en bewoog, iets waardoor hij dacht dat ik het lekker vond, maar het gewoon gevoelig was. Langzaam stuurde hij me, zonder een woord te zeggen richting het bureau in de kamer, tot ik met mijn benen tegen het bureaurand stond. Hij begeleide mijn schouders langzaam naar voren waardoor ik over het bureau gebukt stond. Hij deed mijn string omlaag tot aan mijn knieën en met zijn voeten de mijne uit elkaar. Ik lag nu gebukt over het bureau met mijn benen wijd. Hij gleed met zijn vingers langs me anus, en voelde het glijmiddel nog dat ik had gebruikt toen ik met mezelf speelde. Wellicht dat hij, dat ik het voor hem erop had gezet en hierop uit was. Ik hoorde hem zijn joggingsbroek nog naar beneden doen en hij wreef met zijn eikel tegen mijn anus. Hij pik was nat van de voorvocht en hij smeerde het uit over mijn travo kutje. Ik hoorde hem in zijn vest rommelen en een condoom losmaken dat hij om deed. Ik was enigszins angstig, door de formaat van zijn pik en dat ik een andere man mij gaat neuken. Tot nu toe had ik enkel seks met mijn vriend gehad, en die is klein geschapen.

Hij smeerde speeksel over zijn pik en mijn anus en drukte zijn tegen eikel mijn anus. Ik voelde hem drukken en omdat ik mezelf al had gevingerd en mijn anus losser was voelde ik zijn eikel tegen mijn zin langzaam naar binnen gaan tot hij net iets verder dan zijn eikel erin zat en niks deed. Ik voelde me kontje uittrekken en kreunde zachtjes “Ahh, stop” terwijl ik met mijn handen het uiteinde van het bureau hard vasthield.. Hij pakte me bij mijn middel vast, en duwde zijn harde pik naar binnen tot hij helemaal diep in me zat. “Auw..Auw” kreunde ik terwijl mijn benen trilde. Hij liet hem een paar seconden diep erin zitten en begon me toen te neuken, steeds harder. Ik interesseerde hem niet, hij negeerde mij en neukte me door terwijl ik kreunde. Soms probeerde ik hem met mijn hand tegen te houden als het te hard ging, “please..it hurts” fluisterde ik dan, waarna hij mijn hand weghaalde en doorging. Ik kon het niet aan en kreunde, trilde en zakte zowat in elkaar, maar was te dronken, stoned en een tikje verdoofd om hem te kunnen stoppen. “Slet, je vind het lekker!” Riep hij terwijl hij doorging. Hij haalde zijn pik eruit, deed het condoom eraf en ging op de stoel zitten. “Suck” Zei hij… ik kwam langzaam overeind en was enigszins blij dat hij was gestopt met neuken en ging gehoorzaam op mijn knieën voor hem. Ik pakte zijn pik vast en deed hem in mijn mond. Ik moest hem klaarpijpen, dacht ik. Als hij snel klaarkomt, stopt hij en gaat hij weg. Ik deed mijn best en pijpte hem gewillig, diep en nat. Ik kokhalsde en kreunde terwijl hij mee stootte in mijn mond. Ik moest doorgaan bleef ik denken, tot hij klaarkomt, anders gaat hij me weer neuken en dat kan ik niet aan. Ik hoorde hem kreunen, “Hmmm..” Zei hij terwijl hij zich liet pijpen. Ik voelde zijn pik kloppen en hij kreunde en ik wist dat hij klaar zou komen. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en trok hem af terwijl hij mee bewoog. Hij pakte me bij mijn achterhoofd en deed zijn pik diep in mijn mond, terwijl hij klaarkwam. De eerste 2 stralen zaad spoot hij in mijn mond, haalde zijn pik eruit en spoot de rest op mijn gezicht terwijl hij me hoofd vast hield, tot hij helemaal leeg was. Er kwam verschrikkelijk veel uit, mijn mond en gezicht zat er er helemaal onder en het droop ervan af. Hij deed zijn pik weer in mijn mond en ging een paar keer op en neer tot het helemaal schoon was. Ik zat op me knieën en viel langzaam leunend opzij terwijl ik naar beneden keek. Hij stond op, deed zijn joggingsbroek omhoog en liep zo de hotelkamer uit.  

Langzaam klom ik rechtop en liep ik naar de badkamer. Ik deed het licht aan en schrok van mijn gezicht, het zat helemaal onder de sperma, mijn lippenstift zat over mijn mond en mijn mascara was gaan lekken. Mijn kontje brandde en voelde uitgerekt aan. Ik bukte voorover in de spiegel en keek ernaar. Nadat ik mijn gezicht had gewassen en even had gezet om bij te komen, besloot ik te gaan eten. Achteraf gezien, vond ik het best geil wat er is gebeurd….en ben de avond met mijn speeltje gaan spelen, terugdenkend aan wat er gebeurd was. Mijn vriend….die weet gelukkig van niets.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.6 / 5. Aantel beoordelingen: 5

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

4 Reacties
  1. Heeerlijk verhaal 😍😈

  2. Geil om te lezen

  3. Wat een geil verhaal

  4. Ben zelf ook net spuitend klaargekomen heerlijk verhaal

Reageren