Seks met de chat stalker

4.7
(9)

Het was al vrij laat, rond 1.30 uur … Ik was de volgende dag vrij, had al wat drankjes op en uren achter de chat van Tgirl doorgebracht. Ik vond het fijn met mensen te chatten en soms de spannende vragen van mensen over mij te beantwoorden, seks chatten, zonder dat ze me in het echt kenden. Daten deed ik nooit, ik had een vaste relatie en woonde samen met mijn vriend, die er toen voor zijn werk een weekje niet was. Ik was niet eens in spannende of hoerige lingerie, maar in de dagelijkse kleding waarmee ik naar het werk was (ik ben tijdens mijn werk ook gewoon trav). Een donkerblauwe strakke jeans, waarin mijn dikke billen goed uitkwamen, zebra gestreepte sneakers en een zwart shirtje met gouden glinsterende afbeelding erop. Ik droeg eronder een rode string, was goed opgemaakt en had een zwarte lange pruik tot halverwege mijn rug. Mijn BH had ik al weggehaald. Inmiddels was ik al best geil geworden van het chatten, de alcohol, maar helemaal de butt plug wat ik de hele dag stiekem in had. Ik besloot hem maar even eruit te halen.  Zelfs zo laat bleven er berichtjes binnen komen van mensen. Mijn omschrijving was dan ook wel enigszins spannend  “Aangeschoten…dronken travje.. Terug van werk. Welke man heeft zin? Ben 30 jaar, mollig, Indiaas en alleen in Campanile Hotel te Rotterdam, gewoon in dagelijkse kleding…Wie komt een sigaretje roken op de galerij”

Ja inderdaad, de locatie werd vermeld, vond ik toch enigszins spannend. Ze wisten de kamernummer toch niet en daten deed ik niet.  Ik had niet in de gaten dat er een jongen op de chat was, die schijnbaar dicht in de buurt woonde. Hij had mijn profiel al vaker gelezen en mijn onderdanigheid sprak hem aan. Ik, in dronken toestand dat gaat roken op het balkon, een makkelijke prooi zal hij gedacht hebben. Hij kwam dan ook naar het Campanile Hotel en parkeerde zijn auto aan de straatzijde, vanwaar hij een goede zicht op de kamer had. Zo kon hij precies zien wanneer ik weer op de galerij zou gaan roken. Ik zelf, had niets in de gaten. Hij stuurde me een berichtje via de chat “Ik ben in de buurt en wil wel met jou roken”, maar ik reageerde er niet op.
Nietsvermoedend stapte ik weer de galerij op te roken, niet wetende dat ik in de gaten werd gehouden. Door het felle licht van de lantaarnpaal deed ik mijn zonnebril op, met als gevolg dat ik in het donker niet goed kon zien. Hij zag me op de galerij lopen en liep richting het Hotel, direct naar de 2e verdieping waar ik zat te roken. Een hotelgast die hier ook moet zijn, dacht ik terwijl hij voorbij liep en groette. Vriendelijk zei ik “Hai” terug en draaide me weer om. Af en toe liep ik strompelde ik een paar stappen over de galerij, niet wetende dat hij me vanaf het einde stiekem in de gaten hield en intussen met zijn pik speelde. De alcohol werkte en ik was te ver van huis. Ik rookte altijd 2 sigaretten achter elkaar, en net halverwege de tweede liep hij weer terug. Ik voelde hem achter me stoppen en draaide me om. “Heb je een sigaret voor mij?” Vroeg hij, waarop ik zei “Ja, ik pak het binnen even”. Ik steunde aan de muren terwijl ik naar me kamer liep. In de deuropening sloeg hij toe.
Hij drukte me langzaam met me rug tegen de kozijn, zodat ik met 1 voet in de kamer en de andere voet uit de kamer stond, kwam dicht tegen me aanstaan en begon met zijn handen over mijn borsten te gaan, het meest gevoelige plekje van mijn lichaam. Ik was zo ver door de drank, dat ik hem niet kon weerhouden of iets vragen en begon te zuchten en te kreunen.

Hij deed mijn shirtje en BH bandje naar beneden en ontblootte mijn borsten en begon er gelijk aan te likken en te zuigen, terwijl zijn handen over mijn billen gingen. Ik kreunde het uit, keek van hem af richting de grond. We stonden nog steeds in de deuropening, het was gelukkig al laat en niemand liep over de galerij. Hij kwam omhoog met zijn hoofd, zette mijn gezicht recht met zijn hand en begon me wild te zoenen en tongen. Hij kneep in mijn tepels en automatisch gingen mijn handen richting zijn pik. Ik wreef er over zijn broek overheen en voelde dat hij erg stijf was. Hij droeg een joggingsbroek waardoor je alles goed kon voelen en zien. Hij haalde zijn pik eruit en ik begon hem af te trekken. Een mooie stijve pik van normaal formaat en fris geschoren. Hij deed een paar stappen opzij zodat we binnen stonden en deed de voordeur dicht. We zaten nu in de opening tussen de eerste en de tweede deur.  Een ruimte van ongeveer 1 bij 1 meter.  Hij draaide me om zodat ik met me gezicht richting de muur stond, ging op zijn knieën en zakte mijn strakke jeans naar beneden, tot aan mijn knieën. Hij spreidde mijn billen en begon me te likken terwijl hij met zijn pik speelde. Ik kreunde het uit, van de gevoeligheid. Hij schoof er een vinger in en begon me te vingeren. Ik kreunde, hijgde en raakte meer opgewonden. Ik kon niet meer en ineens fluisterde ik “Neuk me..”, het floepte er zo uit in de opwinding. Hij kwam recht achter me staan en wreef met zijn pik tussen mijn billen. Hij zette zijn pik tegen mijn anus en drukte er tegen aan. Ik was zo geil dat ik me kontje zelf naar achter deed en het uit kreunde…ik kneep in het kozijn met mijn handen en hijgde, terwijl hij me van achter begon te neuken. Zijn handen gleden over mijn borsten en hij kneep erin en begon steeds harder en dieper te stoten.

Ik raakte in een trance en liet me nemen. Ik had niet eens in de gaten dat hij geen condoom gebruikte. Hij ging door en hoorde hem kreunen tot hij bijna klaarkwam. Hij haalde zijn pik eruit om op mijn kontje te spuiten, maar ik draaide me om en zakte door mijn knieën. Ik deed mijn mond open en tong naar buiten en hij trok zich af waarbij zijn pik af en toe mijn tong raakte. Hij spoot zijn zaad over mijn tong en gezicht, tot aan de laatste druppel terwijl ik gehoorzaam met mijn tong naar buiten bleef zitten. Hij deed zijn pik in mijn mond en ik pijpte hem langzaam helemaal schoon. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en deed zijn broek weer omhoog. Hij deed de deur open en liep weg, terwijl ik op de grond bleef zitten en bijkomen van wat me was overkomen…  Ik vind het leuk om goede verhalen te schrijven. Heb je tips of opmerkingen voor dit of andere verhalen, waarom je ze wel of niet goed beoordeeld, stuur mij dan een privé berichtje. 

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 4.7 / 5. Aantel beoordelingen: 9

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

3 Reacties
  1. Leuke opbouw, langzaam spanning opvoeren en opwindend. Prima grdaan.

  2. Wat een heerlijk verhaal! Wij zijn goed opgewarmd thanks🤤😈

  3. Heerlijk om te lezen ga zo door…

Reageren